kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aramız iyidir ya öyle asosyal bir düzenimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 İyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zaten beraber çalşıyoruz dünyada bazı özelliklerini örnek alacağımn tek insandır elimden gelse dedini tasasını alırım üstünden direk emekli ederim sessiz kahramandır benim için süpermanin kel ve göbekli olanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 babana superman kıyafeti giydirmeye utanmıyor musun, bu yaştan sonra dar dar şeyler mi giydireceksin adama CIK CIK CIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 BonePART said: zaten beraber çalşıyoruz dünyada bazı özelliklerini örnek alacağımn tek insandır elimden gelse dedini tasasını alırım üstünden direk emekli ederim sessiz kahramandır benim için süpermanin kel ve göbekli olanıdır Maşallah.ne mutlu sana.yaratan uzun ömür versin.sağlıklı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zamanında çok kavga ettik birbirimize tekme tokat girmeye az kaldığı dönemler bile oldu ama yanında çalışmaya başladığımdan beri anlıyorum çektiğini stresini eve gelip hiç birini yansıtmaması bile sabrına işaret zaten genel olarak süper bi şahıştır zaten o ayrı öle soğuk ciddi baba modeli hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aramiz cok kotu,genelde konusmuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 enes218 said: 21 yaşındayım Sam gibi 2 yıl önce kaybettim ben de babamı. Şu dünyada ki kendimi en yakın hissettiğim, tanıdığım en mükemmel adamdı. Gün geçtikçe de pişman oluyorum ona yeterince sevgimi gösteremedim diye. Sevgilime salak salak her allahın günü "Seni çok seviyorum aşkımm :)" diyeceğime adam akıllı bir iki defa babama deseydim diyorum her gün.Kimseye öğüt verecek bir yaşta değilim biliyorum ama gösterin sevginizi abi. İstisna durumuz olur saygı duyarım ama arası iyi olanlara hatırlatmak isterim sadece bir gün aniden bir haber gelebilir pişman olmayın, lütfen. Sam said: 2 yıl önce kaybettim, en iyi arkadaşım ve en çok sevip saydığım, tanıdığım en iyi insandı. çok didişirdik ama çok da anlaşırdık. Allah sevdiklerinizle uzun bir ömür nasip eylesin. Babasını veya yakınını kaybeden tüm patiler için başınız sağolsun, allah sevdiklerinize uzun ömür versin. Sam aynı yılı görünce alıntı yaptım başın sağolsun. senin de başın sağolsun. ne mutlu ilişkisi güzel olanlara veya vaktinde düzeltebilenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 drama inc bizimkiler 6 aylıkken ayrılmışlar 2 yaşımdayken de boşanmışlar.hayatımda görmedim babamı.geçenlerde de ölmüş zaten.hiç aramız olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zipzip said: drama inc bizimkiler 6 aylıkken ayrılmışlar 2 yaşımdayken de boşanmışlar.hayatımda görmedim babamı.geçenlerde de ölmüş zaten.hiç aramız olmadı. öhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yaz geldi, baba ile rakı sezonu açtık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 İyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 daha dün aradı ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi. insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sen 25 yaşına geldin mi lan? 20ye falan girersin diye bekliyordum ben senko said: daha dün aradı ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi. insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 25e geldim ama hala barlara kimlik kontrolsüz giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 senko said: daha dün aradı ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi. insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :( kusura bakmazsan, tavır da yanlış ama ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 senko said: daha dün aradı ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi. insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :( boşversene ya başarı ölçüsü aldığı evler mi bir insanın. takma kafana sadece kendini gerçekleştirmeye odaklan an be an ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Babanın değeri yaşlanınca farkediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Babasının jeti neyim var ama heuahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 8 ay önce nişanlandım yazsonu evlenicem büyük ihtimal. 2-3 ay önce evleniyorum baba dedim, iyi gelirim dedi. Onun dışında aramız iyi, şeker gibi adam zaten. Ama maddi manevi hayatta kimseye zerre faydası yoktur. Bütün malvarlığı karı kız alkole gider hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 babam ben 9 yasindayken vefaat etti hatirladigim cocuklarini cok seven hizli yasayan (alkol,kari kiz vs.) bir adamdi dayaginida yemedik degil, bayramlarda falan her sene elimizden geldigi kadar mezarina gidip duamizi ederiz, ama benim icin annemin yeri baskadir, o bize hem anne hem baba olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Orklar kesti dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Dworgian said: senko said: daha dün aradı ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi. insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :( kusura bakmazsan, tavır da yanlış ama ya =/ tavir yanlış belki ama dediği çok doğru. sonuçta hemen hemen her türlü imkana sahiptim hayatta. İsteyipte alınmayan veya olmaz denilen hiçbir şey yapılmadı ben büyürkene. Eh o ortama göre çok daha başarılı bir insan olmam lazımdı bence de. Neyse ben ev kredisi çekmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar