Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla aranız nasıl ?

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

zamanında çok kavga ettik
birbirimize tekme tokat girmeye az kaldığı dönemler bile oldu
ama yanında çalışmaya başladığımdan beri anlıyorum çektiğini stresini
eve gelip hiç birini yansıtmaması bile sabrına işaret zaten

genel olarak süper bi şahıştır zaten o ayrı
öle soğuk ciddi baba modeli hiç olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

enes218 said:

21 yaşındayım Sam gibi 2 yıl önce kaybettim ben de babamı. Şu dünyada ki kendimi en yakın hissettiğim, tanıdığım en mükemmel adamdı. Gün geçtikçe de pişman oluyorum ona yeterince sevgimi gösteremedim diye. Sevgilime salak salak her allahın günü "Seni çok seviyorum aşkımm :)" diyeceğime adam akıllı bir iki defa babama deseydim diyorum her gün.Kimseye öğüt verecek bir yaşta değilim biliyorum ama gösterin sevginizi abi. İstisna durumuz olur saygı duyarım ama arası iyi olanlara hatırlatmak isterim sadece bir gün aniden bir haber gelebilir pişman olmayın, lütfen.

Sam said:

2 yıl önce kaybettim, en iyi arkadaşım ve en çok sevip saydığım, tanıdığım en iyi insandı. çok didişirdik ama çok da anlaşırdık.

Allah sevdiklerinizle uzun bir ömür nasip eylesin.

Babasını veya yakınını kaybeden tüm patiler için başınız sağolsun, allah sevdiklerinize uzun ömür versin. Sam aynı yılı görünce alıntı yaptım başın sağolsun.

senin de başın sağolsun. ne mutlu ilişkisi güzel olanlara veya vaktinde düzeltebilenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

daha dün aradı
ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi.

insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :(

boşversene ya başarı ölçüsü aldığı evler mi bir insanın. takma kafana sadece kendini gerçekleştirmeye odaklan an be an ;)
Sosyal ağlarda paylaş

8 ay önce nişanlandım yazsonu evlenicem büyük ihtimal. 2-3 ay önce evleniyorum baba dedim, iyi gelirim dedi.

Onun dışında aramız iyi, şeker gibi adam zaten. Ama maddi manevi hayatta kimseye zerre faydası yoktur. Bütün malvarlığı karı kız alkole gider hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

senko said:

daha dün aradı
ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi.

insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :(

kusura bakmazsan, tavır da yanlış ama ya =/

tavir yanlış belki ama dediği çok doğru.
sonuçta hemen hemen her türlü imkana sahiptim hayatta. İsteyipte alınmayan veya olmaz denilen hiçbir şey yapılmadı ben büyürkene.

Eh o ortama göre çok daha başarılı bir insan olmam lazımdı bence de.

Neyse ben ev kredisi çekmeye gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...