LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Uzun zamandır Dualshock 3'ü PC'de kullanmak için MotionInJoy adlı bir program kullanıyordum. Fakat program rezalet ötesi bir arayüze sahip, reklam dolu ve sürekli Çin'de ki bazı sunuculara bağlanıyor. O yüzden resmen spyware/malware gibi bir program. Bluetooth destekliyor göya ama hiçbir zaman çalıştıramamıştım. Dün yeni bir program keşfettim: Xinput Wrapper for DS3 Anlamsız reklamlar olmadan çok basit bir şekilde DS3'ü bağlayabiliyorsunuz, bluetooth ile de pair ediyor direk. X-box controller olarak gösteriyor sisteme. Wireless olarak her bluetooth dongle ile çalışmayabilir, benim laptoptaki bluetooth'u gördü direk. Bu arada Bluetooth kullanılmaz oluyor, uyarayım. Çalışması için driver'ı silip, bluetooth adapter'i kaldırıp tekrar bulduracaksınız falan. Ama zaten bluetooth kullanmıyorum ben. Linkten gerekli dosyalara ve kurulum bilgilerine ulaşabilirsiniz: http://forums.pcsx2.net/Thread-XInput-Wrapper-for-DS3-and-Play-com-USB-Dual-DS2-Controller Move setindeki Navigation Controller'da çalışıyor sanırım, tam denemedim. Move'u da PC'de kullanmanın yolları var ama o çok daha zorlu bir süreç gerektiriyor. Onuda yazacağım zamanla. Bir de tabi Dualshock 4 gelecek, bu topic yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ne gerek var abi bu kadar kasmaya, düz Xbox Controller veya Razer Onza nın kiler doğrudan çalışıyor PCde. Hem de Dual Shock tan daha ucuz. Analog stick in yeri bu kadar mı hayati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adamın ps3 ü var ve gamepad'e para vermek istemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bende f710 var ama bazen misafir geliyor lazım oluyor 2.kol iyi oluyor o bakımdan. motionjoy baya uğraştırmıştı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben de motioninjoy kullaniyordum ve evet UI cidden kotu otesi. bakarim buna eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 PS3'ü olanlar için iyi bir seçenek oluyor Dualshock 3'ü PC'de kullanmak. piyasadaki kontrolörlerin çoğu DS3 ile kıyaslanamaz. Ayrıca Wireless kullanabiliyorsun. Razer Onza güzel gibi ama dediğim gibi, benim için ekstra maliyet. Üstelik kablolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 vay canına, dün ben de bu olayı denedim ve dediğin süreci yaşadım: motioninjoy kötüymüş -> xinput ama becremedim çalıştırmayı. test programını açınca yanıp sönen ışık eşliğinde yanıp söndü gamepad'in tepkisi. ama başka bir başlıkta okumuştum, burada yazanı deneyeyim bir de. xenosaga nihayet yeni pc'de oynanabilecek hale gelmiş diye başlayabildim. ve evet çalıştı şimdi sürücüleri filan yükleyince, süper oldu. sağol lath. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Biraz daha user friendly hale getirse adam çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Abi ben seni çok seviyorum, bu topici yazan ellerine parmaklarına sağlık. Hepsini tek tek öpüyorum yanacıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Dualshock 4 desteği de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 LathspeLL said: X-box controller olarak gösteriyor sisteme. AHAHAHAHAHAHAHAhaaa haaaa haaa ve haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Better DS3 yukleyin kullanin ben neredeyse 2 yildir kullaniyorum hic sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 BetterDS3, evet. Yine MotioninJoy driverlarını kullanıyor ama arabirim çok daha sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bu motioninjoy'un bazı oyunlarda çalışmamak gibi bir huyu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 xbox 360 wireless controller for pc kesinlikle tavsiye ederim çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben bunların hepsini denedim de bir türlü bluetooth'una gösteremedim aleti, kablosuz için illa xbox controller mı almak lazım? almasına alırım da X O yerine A B filan olunca kafa karışmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Logitech alma ama yani bana çok sert geldi rumblepad tuşları. Bende direk ms xbox controller istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sawer said: xbox 360 wireless controller for pc kesinlikle tavsiye ederim çok başarılı (tu) katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Virus said: Sawer said: xbox 360 wireless controller for pc kesinlikle tavsiye ederim çok başarılı (tu) katiliyorum this. geçen sene aldım baya başarılı. onun dışında logitech 710'du sanırım. bağlantısı baya kopup duruyor falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 gg'den başka satan yer yok ama suan xbox controllerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 resmi olarak gelmiyo çünkü evet. gg'den aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Abi bu BetterDS3'ü kullanırken profili kaydedemiyorum, bilen var mı çözümünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 cabot said: gg'den başka satan yer yok ama suan xbox controllerı http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste=1&ref=&ara_dept=T%C3%BCm+Departmanlar&keywords=onza&sxpg=1 Burada var bak, Razer Onza çeşitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 logitech f710'un usb receiverını bulmak için bütün evin altını üstüne getirdim yine de çıkmadı bir yerden bende alternatif ne yapabilirim derken, google amcaya best gamepad for pc yazdım, pcgamer makalesinde 1 numarada dualshock 4 vardı lel http://www.pcgamer.com/the-best-controller-for-pc-gaming/ ben de kullanıyorum şuan bluetooth bağlantı ile wireless. mükemmel oldu http://ds4windows.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ds net en iyisi. diğerleri trojan ve teşekküllü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar