wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Hürp diye mi çekecek mişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ulan dondurmayı kenara bıraktım be.. nasıl bir iğenç hayalgücü bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tükmük emici. elde pipet hüüp hüüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ulan saat bi 6 olmadi be. Sarjim bitti bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Günlük yazıcaktım ama tükürük emme makinası sohbetini okuduktan sonra gülmekten yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 wastyrx said: Vuuu salya emme makinasını da kullanabilirsem geliyorum. Suction diyemiyorsan aspirator de evladim bir de meslek erbabi olacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sakşın ney ya, tükmük emme makinası işte en güzeli Koltuk aldım günlük bu arada, yavaş yavaş emekliliğe alıştırayım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 1 yılda iş hayatından baydım be günlük şu saatte hala ofisteyim peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 robocop heykeli hazırmış günlük, http://img.gawkerassets.com/img/18nk3m7ucyfdnjpg/k-bigpic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 3po lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Vay nassını saat 11 olmadan uyku geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ya, ayaklarım dizlerim masanın altına sığmıyor artık ama eskiden sığarlardı. Ne ara büyüdük bu kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hiç çalışasım yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bir arkadaşım askerden dönecek, kaç aydır kim bilir neler çekiyor oralarda, ben ise "of şimdi gelicek bir ton muhabbet anlatıcak bık bık" diye düşünüyorum. Bir diğeri kaptan, uzun bir seyahatten dönecek yakın zamanda yaklaşık bir senedir görüşmüyoruz, ben yine of kilitleyecek şimdi şunu yapalım hadi içelim hadi bunu yapalım diye dert ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Şş naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Nako said: Bir arkadaşım askerden dönecek, kaç aydır kim bilir neler çekiyor oralarda, ben ise "of şimdi gelicek bir ton muhabbet anlatıcak bık bık" diye düşünüyorum. Bir diğeri kaptan, uzun bir seyahatten dönecek yakın zamanda yaklaşık bir senedir görüşmüyoruz, ben yine of kilitleyecek şimdi şunu yapalım hadi içelim hadi bunu yapalım diye dert ediyorum. ben döndüğümde böyle düşünürsen külahına sıçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bugün çok güzel bigün ya hava mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yarın garip geçecek gibi bi his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yeni gremlins filmi geliyormuş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Board Member ziyarete geliyomuş, gelsin bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tabletim geldi, çok mutluyum. Aha bu da tek günlük postum olsun. Fare thee well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 20 yaş dişim çıkıyor (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Jim_E_Rustler said: Tabletim geldi, çok mutluyum. Aha bu da tek günlük postum olsun. Fare thee well. lol lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 güneşte arka arkaya devasa patlamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ve yine istemediğim ot dibimde bitti. lan bi kere de az samimiyet kurduğum yalnız bir kadın benden hoşlanmasın ya. ben bu yüzden yalnız kalıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar