razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 maxis ceset çukurunda çürümeye başladı. abv ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Spore'dan beri çürüyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yok o ara ea ormanda gezdiriyodu maxis'i, çukura götürürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 simsin her zaman olayı DLC idi ki zaten life simualtion tadında oyun lan ne olcak işte bebek bezi masa örtüsü bilmemne patch cıkarıcak adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Tamamda oyunda dlc'ye bağlı olmayan kısıtlar var. Oyun Sims3'de open worlddü. Burada her lota yükleme ekranıyla gittiğin 8-9 lottan oluşan ucube mahalleler var. Gideceğin yerin yükleme ekranı bitince mahalleden simsler random lotu dolduruyor. Bir comunity lotuna gitmek için özel bir nedenin yok üzerine yükleme ekranını çekiyorsun. Aynı nedenden araba sistemi tamamen kalmış. İnsanlar işe ve okula ışınlanıyor. Garajlar yok haliyle. Eşya satın alırken farklı renge boyamak için olan renk paleti bile gitmiş. Ne desen var ne renk paleti. 8 tane custom renk arasından seçim yapıyorsun. Yani bunlar çok bahsedilen çocukluk aşamasının olmaması ve bodrum kat olmaması gibi şeylere ek gelen kısıtlar. DLC alma olayı da sinir bozucu. Kimin streamini izlesem adamlar "bulaşık makinesi nasıl olmaz ya?" diye isyan etti. Oyunda kirli tabakları toplayıp yıkamak gerekiyor. Ama dlc alıp para saçmazsan sadece lavaboda yıkanabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ya çocuk, havuz, hadi lot, hepsini anlamadım ama anladım diyelim bulaşık makinesini duyunca orada koptum ben oyundan. eskisinin paketli hali var zaten o oynanır bu humble bundle paketi olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Azrail can almaya gelip mefta yapınca benim adamı, hanım ordan çıktı dur yapma etme, kıyamadı canı geri verdi. sonra benim adam muhabbete daldı bunla falan. garip işler vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Vodoo bebeğini aldım çok zevkli şuna 23493874$ verdiğim an aklıma geldi http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/Sulc/top20_grafik/voodoo3_box.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 3dfx voodoo banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ne güzel kutuları varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 kzpmaza said: 3dfx voodoo banshee abv bu kartın, gta 3'ü ağlaya ağlaya car texture'ları olmadan oynamıştı bana aylarca. kaza yapınca oyun çökerdi, sürüş yeteneklerimi bu karta borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nSMEEX9kHjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kahrolası quill18 satıl aldırttı bana okadar keyifli oynadı ki =(( viva meksika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ucuz key alabileceğimiz bir yer var mı? 100 lira vermem su EA'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 oha korsani calismiyor mu simdi indiriyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bir suru incik boncuk var en iyisi orj almak. çok eksiklikler var ama oynanış falan baya iyi diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 meksika 35 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 oynayan yok mu ya. hadi evlerimizi ve yarattıgımız simslerimizi paylaşalım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar