Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Böle yürürken oluyo genelde, demin de oldu aklıma geldi ( bu sefer otururken ). böle kumların birbirine sürtermiş gibi bi ses oluyo, hani sanki ortakulağa bişi kaçmış gibi. olan bilen var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kireçlenme olmuştur. ya da şizofren olmuşsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bana da çok nadiren olurdu ama çok uzun süredir olmuyor, sen söyleyene kadar unutmuştum bile anca hatırladım. Ama nedir nedendir dersen bilmiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şakaklardan geliyorsa çok dert etme, mevsimseldir. direkt kafadan geliyorsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kuağını temizlet abi pislikler artık birbine sürtmeye başlamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yüksek sesle kulaklıktan müzik dinleme. bi de konu dışı değil, kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 heh bak demın akradasa anlattım suyun altında yuzerken uzaktan gecen gemının motorunun sesi gibi bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 -Deno- said: şakaklardan geliyorsa çok dert etme, mevsimseldir. direkt kafadan geliyorsa bilemem. kafamın arkadsından gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben bildim işte boyundan geliyor kireçlenme olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 o zaman bi sor derim ya, beyin-kalp-göz üçlemesinden birinde herhangi bir sıkıntı varsa illa ki doktor bir tanıdığa sormak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dengende sorun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kulağına su kaçmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Seperate said: dengende sorun var mı ? nıç ama bazen elimdeki bişeyi düşürüyorum salakça chrome said: ben bildim işte boyundan geliyor kireçlenme olmuş. evet şimdi otururkende oluyor. ama bişi yapmadığımdada geliyor yani @kojiroh hep var ama bu ses, kaçsa farketmezmiyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 %99 ciddi bir şey değil ama yine de doktora git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bı arıza cıkarsa gıdeyım dıorm tırsıo abı ınsan doktorlardan. yemeyelim gereksiz radyasyonu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yok tırsma muhtemelen 1,5 dakika içinde gönderecek seni :) ama rahatlamış olursun. bir de %1 lik ihtimal var ise onu da erken yakalamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kulak burun bogazciya git. %90 kulak kristali veya sinir sikismasidir egzersiz verir gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Icimde yilgin ruzgarlarin ayak sesleri, sende daha yeni yeni kavak yelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 benim kulağıma su kaçınca geliyor o ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Suyun altında yüzmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 -Deno- said: şakaklardan geliyorsa çok dert etme, mevsimseldir. direkt kafadan geliyorsa bilemem. evet bendeki şakaklardan geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kulağınca böcek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar