Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Böle yürürken oluyo genelde, demin de oldu aklıma geldi ( bu sefer otururken ). böle kumların birbirine sürtermiş gibi bi ses oluyo, hani sanki ortakulağa bişi kaçmış gibi. olan bilen var mı ya?
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kireçlenme olmuştur. ya da şizofren olmuşsun abi.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bana da çok nadiren olurdu ama çok uzun süredir olmuyor, sen söyleyene kadar unutmuştum bile anca hatırladım. Ama nedir nedendir dersen bilmiyorum ben de.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şakaklardan geliyorsa çok dert etme, mevsimseldir. direkt kafadan geliyorsa bilemem.
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kuağını temizlet abi pislikler artık birbine sürtmeye başlamış...
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yüksek sesle kulaklıktan müzik dinleme. bi de konu dışı değil, kişisel.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 heh bak demın akradasa anlattım suyun altında yuzerken uzaktan gecen gemının motorunun sesi gibi bi ses.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 -Deno- said: şakaklardan geliyorsa çok dert etme, mevsimseldir. direkt kafadan geliyorsa bilemem. kafamın arkadsından gibi
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben bildim işte boyundan geliyor kireçlenme olmuş.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 o zaman bi sor derim ya, beyin-kalp-göz üçlemesinden birinde herhangi bir sıkıntı varsa illa ki doktor bir tanıdığa sormak gerekir.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Seperate said: dengende sorun var mı ? nıç ama bazen elimdeki bişeyi düşürüyorum salakça chrome said: ben bildim işte boyundan geliyor kireçlenme olmuş. evet şimdi otururkende oluyor. ama bişi yapmadığımdada geliyor yani @kojiroh hep var ama bu ses, kaçsa farketmezmiyim ki
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 %99 ciddi bir şey değil ama yine de doktora git bence.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bı arıza cıkarsa gıdeyım dıorm tırsıo abı ınsan doktorlardan. yemeyelim gereksiz radyasyonu şimdi.
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yok tırsma muhtemelen 1,5 dakika içinde gönderecek seni :) ama rahatlamış olursun. bir de %1 lik ihtimal var ise onu da erken yakalamış olursunuz.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kulak burun bogazciya git. %90 kulak kristali veya sinir sikismasidir egzersiz verir gecer.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Icimde yilgin ruzgarlarin ayak sesleri, sende daha yeni yeni kavak yelleri
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 benim kulağıma su kaçınca geliyor o ses.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 -Deno- said: şakaklardan geliyorsa çok dert etme, mevsimseldir. direkt kafadan geliyorsa bilemem. evet bendeki şakaklardan geliyordu.
Öne çıkan mesajlar