loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ben Karabük diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ben karabük düşsün istiyorum. Taraftarı yok diye İBB ye yüklenmek mantıksız. Orada işleyen birçok takımdan daha iyi bir sistem var. Webo'nun gitmesi talihsizlik oldu. Yoksa bu durumda olmazlardı bence. Aslında keşke Sivas düşse demek isterdim. Mecnun şikecisinin takımı. İhtimal değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ibb düşer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ibb düşsün her sene şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 souldarkorn said: Ben karabük düşsün istiyorum. Taraftarı yok diye İBB ye yüklenmek mantıksız. Orada işleyen birçok takımdan daha iyi bir sistem var. Webo'nun gitmesi talihsizlik oldu. Yoksa bu durumda olmazlardı bence. Aslında keşke Sivas düşse demek isterdim. Mecnun şikecisinin takımı. İhtimal değil maalesef. Çünkü vergisini ödeyenlerin parasını kulübe aktarıyorlar, hem para çarçur ediliyor hem de haksız rekabet. Sebebi de bilmem kaç delegen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 10.ESKİŞEHİRSPOR 42 11.GAZİANTEPSPOR 42 12.SANİCA BORU ELAZIĞSPOR 41 13.SİVASSPOR 40 14.KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 37 15.İSTANBUL BBSK 36 16.AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 36 17.ORDUSPOR 29 18.MERSİN İDMANYURDU 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 IBB düşsün istiyorum şahsen. Akhisar gerek yönetimi gerek takımıyla haketti bana göre ligde kalmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Antalya da neden bu hafta yendiyse akhisarı. Sanki 5. liği yar edecekler Antalya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 gekasspor kalsın ligde ya. zaten iki tane küme düşmüş takımla oynayacaklar. ibb düşsün de diyarbakırspor falan gelmesinyine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ib düşmesin direk kapansın vergilerimizi çarçur etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 İbb nin düşmesini en çok fb isteyecektir. Gerçi gs-bjk-ts maçlarına bakmadım ama şöyle bir şey denk geldim: 2007-2008 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 2008-2009 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 2009-2010 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-1 2010-2011 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 0-1 2011-2012 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 3-2 2012-2013 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 İBB gitsin allah için ya incicilerden başka destekliyende yok aoğsdmfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Akhisar'ın düşme ihtimali yok nerdeyse adamların son 2 maçı ordu mersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 forgiver said: ib düşmesin direk kapansın vergilerimizi çarçur etmesinler Harbi ya. Ne bu amk Zart belediye spor zurt belediyespor. Vizyonsuz alt kultur belediye baskaninin ilk hayali futbol takimi yonetmek olunca sonuc kacinilmaz. Sikko golturkbuku belediyesinin bile spor kulubu var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ibb haterları toplanmış. ama bende sevmiyorumlan fenere zorluk çıkarıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 düşüyosam seni de beraberimde götürürüm yapacak belki 2 takım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mersin'in hiç bir şey yapacak hali yok abi, Ordu son maçta gurur için taraftar önünde galibiyet arayabilir ama Gekas yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bana akhisar kılpayı düşecek gibi geliyo ama ibbyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Besiktas duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 imkansız, beşiktaş'ımız 2. olacak inşşşşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Galatasaray düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 real madrid düşer . şu belediye saçmalığı bitmedi gitti bir türlü şu ligde izmir'den adana'dan takım yoksa istanbul'dan 5 tane takım olması sorgulanmalı. Kasımpaşa ve Belediye nedir allasen bunların yerine bir Karşıyaka,Göztepe veya Adanaspor olsa fena mı hem taraftarı iyi hemde o şehirlerde futbolun daha çok gelişmesi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 İzmir takımlarının niye çıkamadığını merak etmiyor değilim bende. Takip etmiyorum ondan neler dönüyor bilmiyorum. İşin ilginci Kayseri seneye iki takımla olacak Süper Lig'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bucaspor da izmir takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar