Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe şampiyonu alkışlamalı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chipetbeth said:

Sanki gs taraftarı çok centilmen arkadaş?!&
Nerede kamyon şöförü ve kürt varsa gs li

şundan ne kavgalar çıkar aklın hayalin durur hem fanatiksin hemde ırkçısın genç sakin ol az alt tarafı şampiyon olamadınız.
Mesaj tarihi:
Chipetbeth said:

Bence terim ve talebeleri dahil reyiz hariç iyi bi dayak atıp göndersinler kadıköyden,dinsizin hakkından imansız gelirmiş,3 ay hastanede yatsınlar çıktıklarında direkt lige başlasınlar sevinenesinler şampiyonluğa ,albayrakı ramboya verip bir mağaraya kapatsınlar,drogbayıda cem postacının garajında dolap beygiri olarak çalıştırsınlar,sabriyide sanayiye çırak versinler motorcu nurinin oraya

Aradım bulamadım. Ergen çocuğun komşu karısını ve kızını götürüyor diye düşünmesi karikatürünü koyun
Mesaj tarihi:
Chipetbeth said:

Bence terim ve talebeleri dahil reyiz hariç iyi bi dayak atıp göndersinler kadıköyden,dinsizin hakkından imansız gelirmiş,3 ay hastanede yatsınlar çıktıklarında direkt lige başlasınlar sevinenesinler şampiyonluğa ,albayrakı ramboya verip bir mağaraya kapatsınlar,drogbayıda cem postacının garajında dolap beygiri olarak çalıştırsınlar,sabriyide sanayiye çırak versinler motorcu nurinin oraya

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyordrH8G41rnogw9o1_500.jpg
Mesaj tarihi:
eldar said:

adam evde oturmuş hırstan ağlıyor, hırsını geçirmek için topic açmış. Tam bir ezik :D. Sen daha çok ağlarsın.

Kendine gel evladım.
Mesaj tarihi:
Ya birakin ne alkisiymis, avrupada destek falan neysede yerel ligte ne diye alkislansin.
Al hatta Selcuk, Burak, Musleraya talipler ciksin satilsinlar ve takim iskeleti dagilsin, Trabzona yaptigi G.Sarayin kendi basina da gelsin sdf
Mesaj tarihi:
Chipetbeth said:

aquila said:

Chipetbeth said:

Sanki gs taraftarı çok centilmen arkadaş?!&
Nerede kamyon şöförü ve kürt varsa gs li

onlarin hepsini toplasak senin kadar kotu olmaz.

Realiteden bahsetmişken baliciler+abdürrahim albayrak ı saymamışım,özür diliyorum.babayım 2 evladım var,öyle evladım olsa dünyaya küserim

2 evladından biri büyüyünce kamyon şöförü öteki de kürt bir kızla evlenirse...

Ya da şöyle de yap. Reşit olanı cihad'a gönder. Şehit mertebesine ulaşsınlar. Üzülmemeyi de garantiye de almış olursun.

Mesaj atmadan önce 2 defa düşün. Tamam herkesle aynı fikirde olmayabilirsin ama genelleme yapmadan önce 2 defa düşün.
Mesaj tarihi:
pontipati919 said:

Chipetbeth said:

cuk

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyordrH8G41rnogw9o1_500.jpg

:)-D
Mesaj tarihi:
Son dakika:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kadıköy'de haftaya şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'ı alkışlamayacaklarını açıkladı.

mynet
Mesaj tarihi:
Aykut Kocaman bizim kaale aldığımız yetkili bi merci değil.

Basın sözcüsü ya da yönetimden biri açıklama yapsın. Aykut haşofmanını giyip uyusun saat geç oldu.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Aykut Kocaman bizim kaale aldığımız yetkili bi merci değil.

Basın sözcüsü ya da yönetimden biri açıklama yapsın. Aykut haşofmanını giyip uyusun saat geç oldu.

>:D<
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Chipetbeth said:

şiiiii sakin ol şamp..

pardon,

sakin ol ikinci.

BRAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • Yeni Oluştur...