Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe şampiyonu alkışlamalı mı?

Wyand

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

Chipetbeth said:

Sanki gs taraftarı çok centilmen arkadaş?!&
Nerede kamyon şöförü ve kürt varsa gs li

onlarin hepsini toplasak senin kadar kotu olmaz.

Realiteden bahsetmişken baliciler+abdürrahim albayrak ı saymamışım,özür diliyorum.babayım 2 evladım var,öyle evladım olsa dünyaya küserim
Sosyal ağlarda paylaş

Bence terim ve talebeleri dahil reyiz hariç iyi bi dayak atıp göndersinler kadıköyden,dinsizin hakkından imansız gelirmiş,3 ay hastanede yatsınlar çıktıklarında direkt lige başlasınlar sevinenesinler şampiyonluğa ,albayrakı ramboya verip bir mağaraya kapatsınlar,drogbayıda cem postacının garajında dolap beygiri olarak çalıştırsınlar,sabriyide sanayiye çırak versinler motorcu nurinin oraya
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Bence terim ve talebeleri dahil reyiz hariç iyi bi dayak atıp göndersinler kadıköyden,dinsizin hakkından imansız gelirmiş,3 ay hastanede yatsınlar çıktıklarında direkt lige başlasınlar sevinenesinler şampiyonluğa ,albayrakı ramboya verip bir mağaraya kapatsınlar,drogbayıda cem postacının garajında dolap beygiri olarak çalıştırsınlar,sabriyide sanayiye çırak versinler motorcu nurinin oraya

şiiiii sakin ol şamp..

pardon,

sakin ol ikinci.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Chipetbeth said:

şiiiii sakin ol şamp..

pardon,

sakin ol ikinci.

ikinci ? dur daha o bile belli değil adilgmdsg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...