Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bugün yayın vardı yoğunluktan yazamadım erkenden 8-) anca facebook falan geçebilmiştim Yayını görmeyenler için link : http://tv.cnnturk.com/video/2013/05/05/programlar/multiplayer/multiplayer/2013-05-05T1500/index.html Programa 19:00'dan itibaren katılıyorum, strateji oyunları ve starcraft üstüne konuştum, bilenlerin çok fazla alabileceği birşey yok ama isteyenler yine de izleyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 vay maşşallah. paticiğe selam yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Vaaaaay helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 öyle bi program mı varmış hll tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Helal, recall süper tarif ettin :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kızla hiç ilgilenmemişsin ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 oha kız benim liseden asdufhadsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 program cok kotu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahahah http://www.youtube.com/watch?v=F8qccb7lrvA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Duygu Erokan’ın sevimli duruşu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi sunucunun tekinin herşeyi anlatsana, açıklasana diye girmesine gıcık oldum lan. age of empires diyip bakın bu oyun diye parantez açıyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sleeep dev ekrandan ai a karşı maç atıyo 2 tane 45-50 yaşlarındaki amca ordan yorum yapıyo.zamana yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bu programı daha önce de izlemiştim, konsept fail sunucular fail bizim adam iyi ama GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 gratz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hangisi sensin lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 19. dk ya sar 19.20 gibi falan geliyor, anlarsın zaten hangisi olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Böyle amele gerzot tipler program yapıyor şaka gibi... Turus programı kurtarmış da adam akıllı bir bölüm olmuş. O amcam ne minecraft'ından konuşuyor öyle ya.Önünde starcraft gibi bir oyun var adam gitmiş minecraft anlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 izledim helal sleep ilk canli yayin tecrubense cok iyi kurtarmissin olayi tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şu programa bakıp oyunu almaya niyeti olan bile vazgeçer. hepsinden azcık bişi göstermişler programın içeriginin ne oldugu bile anlasılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sleep iyi dayanmışsın ya, sağlam sabır varmış. şu programdaki seviyeyi bir de mtv türkiyenin anime programı vardı, akıllara zarar, orada görmüştüm sanırım. "peki böyle baktık yeniliyoruz, basınca patlayalım düğmesi var mı" sorusunda gözüm seyirdi "iyi balans edilmiş" kısmında kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Biraz ekleme yapiyim çok yüklenilmiş :D Ana konuk değil de yan konuk gibiydim, yayını başlarını da izlerseniz oradaki ana konuklar aslında sanat dünyasında olup RTS oyunları üstüne baya bilgililer yani dune, c&c, warcraft, empire earth, total war vs hepsini oynamışlar hemen hemen(bazıları kesilmiş olabilir 2 saatlik yayın çektik 45dk ya indirgendi tv için), konu da strateji oyunları olunca ben biraz daha güncel yerden girdim basitinden bahsettim ana konu espor olmadığı için, eğlenceli bir aktivite oldu benim için ki bu TV ekibi aslında yine bizim satürndeki sc2 turnuvasınu çekip, oradan güzel güzel videolar çıkaran ekiple aynı, bu tarz işler yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmiyorken eleştiriler fazla kırıcı olmuş bence yayın ekibi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aynen hemen kafa göz dalmak anlamsız. sonuçta oyun konsepti türk televizyonculuğu için çok çok yeni. daha fazla iş yapıldıkça iyiye gider mutlaka hemen dört dörtlük işler beklemek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bence de fena değildi program. Zaten izleyici kitlesi düşünüldüğünde daha yüzeysel geçilmesi mantıklı ama yine SC2 bölümünden önce profesyonel SC'yle ilgili küçük bir video hazırlanabilirdi. Programı hiç bilmeyen biri izlese SC'yi diğer RTS'lerden ayıranın ne olduğunu pek anlaması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 programin amaci sc tanitmak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sleepi tv ye cıkarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar