Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 eski filmlerin başında oluyordu galiba daha çok alçak başlayıp sonra yüksek bi DIDIII ile biten bi ses gugıl yutup falan her kanattan saldırıyorum ama bi sonuca varamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 çözemedim ben hangi ses olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 20th century fox girişini mi diyor acaba http://www.youtube.com/watch?v=0qDdYlyLRoI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 benim aklıma bu geldi ilk ama dıdı yok heh http://www.youtube.com/watch?v=FWkJ86JqlPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 evet dıdı lazım, sdf dıt-dııı dırıdıı, DIDIII. böyle bişey işte. dramatik film girişi ya. kadrajda bişey görüyoruz ve bu sesle birlikte aydınlanıyor mesela. abi nasıl bulamıyorum şu sesi inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 razzRaziel said: benim aklıma bu geldi ilk ama dıdı yok heh http://www.youtube.com/watch?v=dWpUc6o8eG8 fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d3D6MU1HnM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bunlar değil film girişi derken ille de film stüdyosu logosunu kastetmiyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 eskiden bilgisayardaki ses testlerinde falan çıkan dı-dııın sesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Saeros said: bunlar değil film girişi derken ille de film stüdyosu logosunu kastetmiyordum ama ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 database çokda, bi ipucu bi isim bişi lazım bulunabilmesi için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bak bu işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Dramatic hamsterda ki gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 o değil ama onun gibi kısa bişey ve o kadar dramatik değil sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Çemberlitaş şafak sinemasının bi introsu vardı. Güzeldi baya. Aradim şimdi, bulamadım tabi. edit.buldum, özen film introsuymuş. https://www.youtube.com/watch?v=8QAeBcKFQNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 adam aliağaoğluna bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Saeros said: o değil ama onun gibi kısa bişey ve o kadar dramatik değil sfd film girişlerinde başka bişey çalmaz angutya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 derpleme lan universal şeyini uydurucam sanırım bi şekilde, tam istediğim gibi olmicak ama belki daha güzel olur belli olmaz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 adam bi ses arıyorum böyle dı dı dedi gidiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 son çare buraya geldim zaten belki manyağın biri biliyodur diye ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 dıdıdı dı mı yoksa dı dıdıdı mı ona göre değişir işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bilen çıkarda bukadar az açıklamaya olmuyo Soundhound bile yetersiz dinleme der sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 4chan da bulurlar bence hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar