bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 naza çekiyor kendini adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arcane isterse topumuzu kesemez mi? ts nin parasını o ödemiyor mu? yoksa hiç hatırlatmayım mı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 20 dolar verin başlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Denizzz ama biz çog eğleniyoz... Adam işe girdi fakirleşti vay arkadaş ben de bunu anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 olm sen denetim yapiosan hardcore hafta içi ve haftasonu bu oyun olmaz sana bence. gelip böle hemen bi kaç quest yapıp çıkayım diye bi durum yok bu oyunda oturup spawn pointe gidecen grindlican belli bi feati tamamlıcan ki progress yapasın o sırada gelecek gankler aksiyonlar derken eline hiçbişey geçmeden hatta fazlasını kaybederek günü kapatabilirsin ehhe senior auditor ol rahatla öle gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bence gelsin. Ben de oynayamıyorum pek.. Ayrıca safe zone dışında kesebileceğim birisi olsun mesela, arada kendimi tatmin ediyim olma mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yok şu ara aşırı yoğun değilim, bir de casual oyun diyordunuz lan hani ? 20 doları da oyunu alırım 2 hafta sonra bayarsınız diye istiyorum heheheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çok eğleniyoruz ben en azından 2 ay veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi xeno da 1 ay boyuncas işkence çekti alacam bayacaksınız die çatır çatır herkes online yarın resub dönemi gelio ben verecem direkt devam edicem yani şu an gayet keyif alarak oynuom, hiç böle bıraksam mı lan die aklımdan geçmedi ki çoğu oyunda ilk ay sonunda bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 valla ben anlık gaz ile aldım ve gayet memnunum. zamanımı harcamasın diye 8 senedir oynadıgım wowu bıraktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben aldım zaten no life olmasada half life mod yani asdasdasdasd bırakmak gibi bir niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 vay be. tamam lan çeldiniz aklımı. en kötü ay sonunda başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 naz yapmadan hemen kabul ettin. 2 aya bırakırsın. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mortis said: senior auditor ol rahatla öle gel hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o gülüşün altında çok büyük acılar var gibi geldi utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 -Deno- said: yok şu ara aşırı yoğun değilim, bir de casual oyun diyordunuz lan hani ? 20 doları da oyunu alırım 2 hafta sonra bayarsınız diye istiyorum heheheee abi uğraşma al gitsin sen çalışıyon lan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 -Deno- said: vay be. tamam lan çeldiniz aklımı. en kötü ay sonunda başlarım. Deno nazlanmada gel işte, eski günlerdeki gibi döverim biraz seni falan o arada belki oyun zevk vermez ama genel güzel işte asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Of bağırıp çağıracak şimdi ts'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bağırttırma o zaman dümbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Netcafe said: -Deno- said: vay be. tamam lan çeldiniz aklımı. en kötü ay sonunda başlarım. Deno nazlanmada gel işte, eski günlerdeki gibi döverim biraz seni falan o arada belki oyun zevk vermez ama genel güzel işte asdasdasdasd beni stoned olduğun zaman gördüğün rüyalarda bile dövemezsin emre. kandırma kendini aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 -Deno- said: bağırttırma o zaman dümbük. *wink wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 q@nq@ uzun değil ama kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Dıkşın dıkşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 -Deno- said: beni stoned olduğun zaman gördüğün rüyalarda bile dövemezsin emre. kandırma kendini aslan. ahahahah gel görüşürüz yavrucum ayrıca burda en son sw duellerimizden bahsetmek istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eğer jedi academy ise popomla gülerim, öyle bir dünya hiç olmadı. swg ise almışsındır birkaç kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar