Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 allahtan nolan fanboyları pleb olduğundan uzay-zamandan çok anlamıyor. bu sefer o kadar hype yapamadılar. bizde de istinye parkta ilk günden gidip sıkılıp blackberry'den whatsapp yazışmasıyla zaman geçirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Film sağlam hype yaptığı için ilk günden sinemaya gidip izleyeceğim. Nolanın bütün filmlerini böyle izliyorum zaten, çünkü kendisi harika bir yönetmen. Sanata ve dünyaya kattıkların için teşekkürler Christopher Nolan. http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20081213214405/marvel_dc/images/0/05/Christopher_Nolan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 goldbären said: allahtan nolan fanboyları pleb olduğundan uzay-zamandan çok anlamıyor. bu sefer o kadar hype yapamadılar. bizde de istinye parkta ilk günden gidip sıkılıp blackberry'den whatsapp yazışmasıyla zaman geçirecekler. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 dünyanın gelmiş geçmiş en derin filmi inception'ı yazmayı unutmuşsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çarşamba imax akasya ön gösterimdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 oo bebişim istinye parka gideyem o zaman bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Cekilis 31 Ekim-21 Kasım 2014 tarihleri arasında Yıldızlararası LG IMAX filmine sinema bileti alan Mars Cinema Club kart üyeleri , çift kişilik 5 gece 6 gün Amerika,Orlando tatili ve Kennedy Uzay Üssü’nde Astronot Eğitimi Deneyimi kazanma şansı yakalıyor! Kampanya detayları: Bu kampanya Mars Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği A.Ş. tarafından MPİ’nin 13.10.2014 tarih ve 24951361-255.01.02/3137-7949 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. 31.10.2014 SAAT: 00:01-21.11.2014 SAAT: 23:59 tarihleri arasında Türkiye genelinde Cinemaximum gişelerinden veya internet üzerinden Interstellar LG IMAX filmine sinema bileti alan Mars Cinema Club kart sahiplerine aldıkları her bilet için 1 çekiliş hakkı verilecektir. Talihliler, 02.12.2014 tarihinde Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 (Toplantı Salonu) Fulya- Şişli / İstanbul adresinde saat 11:00’de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte, 1 kişi 01.03.2015-01.07.2015 tarihleri arasında, talihlilerin seçeceği tarihte 5 gece 6 gün Orlando Seyahati (Dahil olan hizmetler: İstanbul-Orlando ve Orlando-İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, Florida Orlando’da 4* otelde 5 gece 6 gün çift kişilik konaklama (kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri dahildir), Kennedy Uzay İstasyonu’na giriş ücreti, Uzay uçuşu eğitimi simülatörü, uzay gemisi simülatörü, Astronot Eğitimi hediyesi (T-shirt ve tükenmez kalem), Astronottan imzalı belge, Astronot eğitim sertifikası, NASA Astronotu ile öğle yemeği (3 çeşit yemek, soru cevap seansı, fotoğraf çekme), Seyahat sigortası, (Seyahat İstanbul’da başlayıp, İstanbul’da bitecektir; talihli dahil iki kişiliktir) ikramiyesi kazanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çarşamba nasıl oluyo ya yarın 5 kasım değil mi gösterim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 astronotla yemek harici sevdim. adama ne sorcam ya. how big is the space abi ? how is the life in space sir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 "Sizin işiniz de zor be abi" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Memento 9.4 Yetmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bilet bugün satışa girmemiş cuma görünüyor kim yarın diye gaz verdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Seru said: çarşamba nasıl oluyo ya yarın 5 kasım değil mi gösterim var mı? On gosterim var aksam lg nin duzenledigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sabah izledim. bugün ne seyrettiniz başlığına da yazdım gerçi ama 10/10 akşamcıları beklemeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 nolanın önceki görüntü yönetmeni boktandı. şimdi başka adama geçmiş daha iyi olabilir film o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 nolan çok kötü overrated ık bık diye gezerdin sen gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 baktım cuma akşam imax ağzına kadar dolmuş. siz mi aldınız lan tüm biletleri. bu kadar hype başka nerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 https://40.media.tumblr.com/9af0f651d54a328482494bbc73bd1cea/tumblr_ncvojebLVz1qheh20o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi gidenler de anlamıyor ki. adamlar solucan deliğini nolan keşfetti sanan filmden çıkınca imdb'de 10dan büyük puan niye yok diye atarlanan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Red said: baktım cuma akşam imax ağzına kadar dolmuş. siz mi aldınız lan tüm biletleri. bu kadar hype başka nerde var. öff cuma akşamı istinyedeki kalabalık. bir kere inceptionda bu gaflete düştüm sanırım. oha abieaaa diye izleyen mi görürsün, telefondan pıtır pıtır watsap yazıp yanındakine "bu demin vurulmamış mıydı şimdi yeni rüya mı" diye soran mı görürsün. sinemayı bi meşgul etmeyin de rahat rahat izleyek. salon çok dolu olmamalı. 30 lira verip bebelerle omuz omuza iliyorsun sinir harbi bildiğin. pazartesi sabah falan gitmek lazım buna fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ön gösterimde izledim filmi bu akşam. görsel olarak beni benden aldı. İnanılmaz. solucan deliği ve karadeliğe girişteki görseller gerçekten inanılmazdı. Oradaymışım gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 goldbären said: nolanın önceki görüntü yönetmeni boktandı. şimdi başka adama geçmiş daha iyi olabilir film o yüzden. asdasdsa gerçekten çok talihsiz bir açıklama olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şişko, bilgisayar başında insanlara zarf atarak geçimini sağlayan, mutsuz bir adamın yorumunu ciddiye alman talihsiz olmuş esas. evet özeleştiri de yaparım kıpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar