Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal MMO Fikri

imamizer

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

hayatımda ilk brit mezarda pk kovaladığında salgıladığım adrenalini bir daha ne zaman salgıladım bilmiyorum. mouse bozulacaktı terden.

hacı aynı etki eve de var, böle bi yerden sora alışıon aynı uo gibi ama

misal 5-6 ay önce en son oynarken,

- anlaşılabileceği tabirde anlatayım -

mezarda 3 tane pk var diye düşün. Ama çok kaslı becerikli değiller, 2 si benim gibi savaşçı biri büyücü.

girip saldırıoyurm 3 ünede aynı anda, pat pat indiriyorum,
sonra daha testisli bi pk gelio bi 5 dakika kapışıp kıl payı 5 canım kala öldürüp lootlayıp kaçıorm

PHEW
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

niye illa birbirimizi öldürüyoruz ya da.

BabacumMostors said:

amacın playgirl playboy olduğu bir mmo

diğer oyunculardan beğeni fln aldıkça karima puanın artacak dungeon olarak da gece kulübüne gideceksin orada boss kesme kafasıyla boss tavlayacaksın

al abi işte ben buraqda vermişim fikri..

birbirimizi düdüklemeli oyun yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

bombilo said:

abi malasef tek kişi elle tutulur bir mmo yapamazsın

yapılır o sıkıntı değil. kaldıki tek de yapmam zaten. ama konu da o değil. ilginç farklı fikir var mı diye soruyorum. neden illa kılıç, kalkan, ork elf oynuyoruz. niye illa birbirimizi öldürüyoruz ya da.

peki abi mmo'yu filan geçiyorum, en basitinden şöyle indie tadında casual bir oyunu baştan sonra yapıp bitirmişliğin, release edilebilecek hale getirmişiliğin var mı?var ise, o zaman yaparım diyorsan tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Ren said:

grafik olarak kaldırabileceksen adrenalin salgılatan mmo yap.

dediğin gibi işin grafik kısmının ağır olması beni aşar. üstelik adrenalin salgılatmaz. ha nasıl salgılatır düşünce bir kaybı olacaksa salgılatır veya gerçekçilikle salgılatır.

onun dışında gerçeklilikle o hissi vermek için grafik de yetmez. şu avmlerde 6d-7d falan olan kabinler falan zor bela veriyor o hissi.

grafik konusu haricinde ben öyle düşünmüyorum ya. loot korkusu gibi verilir bence o. bacak kırdırırsın, kalp krizi geçirtirsin, yusuflatacak cezaları verebilirsen olabilir. adamı öldürtürsün yeniden başlar.

tatlı su adrenalini değil bu :P

ben de izometrik şeyleri çok seviyorum mesela. ama üzülerek söylüyorum ki 2013 yılında izometrik oyun yaparsanız indieden öteye gitmez. an azından bi 3d hareket istiyor millet. sad but true.
Sosyal ağlarda paylaş

student online yap massive en iyi okullara girmek için yarış, sınavlar, kopya hoca olma vs disiplin kavga tuvalette sigara içme falan herşey olsun.

hem ders anlamında gerçekten soru çözüp giriyo olman da ticari katkı sağlar "anneler bebeleriniz artık bilgisayarla ders çalışacak" şekilnde VİTAMİN gibi kakalarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

hacı medeniyet online olabilir. ilk insan kabilesinden günümüzün teknolojlerine ulaşmaya çalışabilir oyuncular.. Civ'in mmosu gibin..

salem i yaptı işte adamlar geç kaldık : /

BabacumMostors said:

imamizer said:

niye illa birbirimizi öldürüyoruz ya da.

BabacumMostors said:

amacın playgirl playboy olduğu bir mmo

diğer oyunculardan beğeni fln aldıkça karima puanın artacak dungeon olarak da gece kulübüne gideceksin orada boss kesme kafasıyla boss tavlayacaksın

al abi işte ben buraqda vermişim fikri..

birbirimizi düdüklemeli oyun yapalım

dur babacum eve gidince pijamamı giyip düşüncem bu fikri ben. şuan odaklanamadım.

bombilo said:

peki abi mmo'yu filan geçiyorum, en basitinden şöyle indie tadında casual bir oyunu baştan sonra yapıp bitirmişliğin, release edilebilecek hale getirmişiliğin var mı?var ise, o zaman yaparım diyorsan tamamdır.

var. yaparım. benim yapıp yapamamam mesele değil. kafa yoruyoruz işte. istediğim beleş fikirlere konmak.

sabonis said:

1-2-3 kişilik bir grup ile adam gibi bir mmo yapmak neresinden baksan 10 yıl sürer. 2-3 ay falan denmiş bi de? neyin kafası bu?

2-3 ay dediğim, 2-3 ay sonra üzerinde çalışmaya başlayacağımdıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...