Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black-ice said: hayatımda ilk brit mezarda pk kovaladığında salgıladığım adrenalini bir daha ne zaman salgıladım bilmiyorum. mouse bozulacaktı terden. hacı aynı etki eve de var, böle bi yerden sora alışıon aynı uo gibi ama misal 5-6 ay önce en son oynarken, - anlaşılabileceği tabirde anlatayım - mezarda 3 tane pk var diye düşün. Ama çok kaslı becerikli değiller, 2 si benim gibi savaşçı biri büyücü. girip saldırıoyurm 3 ünede aynı anda, pat pat indiriyorum, sonra daha testisli bi pk gelio bi 5 dakika kapışıp kıl payı 5 canım kala öldürüp lootlayıp kaçıorm PHEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eve oynadım çok az da olsa. bayağı iyiydi ama öğrenecek o kadar şey vardı ki gözüm korktu bıraktım ya. valla sırf beleş orsa arada girer yolculuk yaparım uzayın karanlık boşluklarında. ne zevkliydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hacı medeniyet online olabilir. ilk insan kabilesinden günümüzün teknolojlerine ulaşmaya çalışabilir oyuncular.. Civ'in mmosu gibin.. YA DA transport online yap hacı multi taşımacılık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 imamizer said: niye illa birbirimizi öldürüyoruz ya da. BabacumMostors said: amacın playgirl playboy olduğu bir mmo diğer oyunculardan beğeni fln aldıkça karima puanın artacak dungeon olarak da gece kulübüne gideceksin orada boss kesme kafasıyla boss tavlayacaksın al abi işte ben buraqda vermişim fikri.. birbirimizi düdüklemeli oyun yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bkz: birbirimizi skmeli oyun yada sürtmeli oyun, yaş grubuna göre değişir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 valla historik bir mmo çıksa. ya hatta direk age of empire online çıksa oynasak. ve skile basıp beklemek yerine skillshot atılabilen herşeyin untargeted olduğu birşey olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 imamizer said: bombilo said: abi malasef tek kişi elle tutulur bir mmo yapamazsın yapılır o sıkıntı değil. kaldıki tek de yapmam zaten. ama konu da o değil. ilginç farklı fikir var mı diye soruyorum. neden illa kılıç, kalkan, ork elf oynuyoruz. niye illa birbirimizi öldürüyoruz ya da. peki abi mmo'yu filan geçiyorum, en basitinden şöyle indie tadında casual bir oyunu baştan sonra yapıp bitirmişliğin, release edilebilecek hale getirmişiliğin var mı?var ise, o zaman yaparım diyorsan tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aoe online var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 imamizer said: Ren said: grafik olarak kaldırabileceksen adrenalin salgılatan mmo yap. dediğin gibi işin grafik kısmının ağır olması beni aşar. üstelik adrenalin salgılatmaz. ha nasıl salgılatır düşünce bir kaybı olacaksa salgılatır veya gerçekçilikle salgılatır. onun dışında gerçeklilikle o hissi vermek için grafik de yetmez. şu avmlerde 6d-7d falan olan kabinler falan zor bela veriyor o hissi. grafik konusu haricinde ben öyle düşünmüyorum ya. loot korkusu gibi verilir bence o. bacak kırdırırsın, kalp krizi geçirtirsin, yusuflatacak cezaları verebilirsen olabilir. adamı öldürtürsün yeniden başlar. tatlı su adrenalini değil bu :P ben de izometrik şeyleri çok seviyorum mesela. ama üzülerek söylüyorum ki 2013 yılında izometrik oyun yaparsanız indieden öteye gitmez. an azından bi 3d hareket istiyor millet. sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 öyle değil ya. herhangi biyerin askeri olup go go kuşatma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dayz'nin napolyon döneminde geçenini yap. kick starter aç çocuk yapar böbreğini basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 indie olacak zaten her türlü ne yaparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bize ultima online'ın kamerasını first person yap ver. birazda güzelleştir. zenginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benim, yeni uzay gemisi yakıtı hakkında gerçekleşebilecek fikirlerim var ama olsun; siz yine de kendinizinkileri söyleyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1-2-3 kişilik bir grup ile adam gibi bir mmo yapmak neresinden baksan 10 yıl sürer. 2-3 ay falan denmiş bi de? neyin kafası bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 şimdi mesela bi adam olsun. güçlü olsun baya adam. ipucunu verdim işte gerisini getirirsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kickstarterı açıcak hemen işte fikri kapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 baya orjinal fikirlerim ve senaryolarım mevcut, ama çalarsınız diye koymuyorum ne buraya ne karalama defterine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 student online yap massive en iyi okullara girmek için yarış, sınavlar, kopya hoca olma vs disiplin kavga tuvalette sigara içme falan herşey olsun. hem ders anlamında gerçekten soru çözüp giriyo olman da ticari katkı sağlar "anneler bebeleriniz artık bilgisayarla ders çalışacak" şekilnde VİTAMİN gibi kakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 öyle şeyleri çok seviyorum ha. bully scholarship oynardım bi ara ne eğlenceli oyundu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 -Deno- said: baya orjinal fikirlerim ve senaryolarım mevcut, ama çalarsınız diye koymuyorum ne buraya ne karalama defterine. naruto di mi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Housin ve gerçek anlamda farming olsun, pazara eşekle götürüp satalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nordlydian said: hacı medeniyet online olabilir. ilk insan kabilesinden günümüzün teknolojlerine ulaşmaya çalışabilir oyuncular.. Civ'in mmosu gibin.. salem i yaptı işte adamlar geç kaldık : / BabacumMostors said: imamizer said: niye illa birbirimizi öldürüyoruz ya da. BabacumMostors said: amacın playgirl playboy olduğu bir mmo diğer oyunculardan beğeni fln aldıkça karima puanın artacak dungeon olarak da gece kulübüne gideceksin orada boss kesme kafasıyla boss tavlayacaksın al abi işte ben buraqda vermişim fikri.. birbirimizi düdüklemeli oyun yapalım dur babacum eve gidince pijamamı giyip düşüncem bu fikri ben. şuan odaklanamadım. bombilo said: peki abi mmo'yu filan geçiyorum, en basitinden şöyle indie tadında casual bir oyunu baştan sonra yapıp bitirmişliğin, release edilebilecek hale getirmişiliğin var mı?var ise, o zaman yaparım diyorsan tamamdır. var. yaparım. benim yapıp yapamamam mesele değil. kafa yoruyoruz işte. istediğim beleş fikirlere konmak. sabonis said: 1-2-3 kişilik bir grup ile adam gibi bir mmo yapmak neresinden baksan 10 yıl sürer. 2-3 ay falan denmiş bi de? neyin kafası bu? 2-3 ay dediğim, 2-3 ay sonra üzerinde çalışmaya başlayacağımdıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 siz imamı sadece fotoşokta kafa kesen biri mi sandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 loop said: Housin ve gerçek anlamda farming olsun, pazara eşekle götürüp satalım.. ya şimdi bize hitap etmiyor ama piyasa gerçekten böyle şeyleri istiyor. insanlar bunu tüketiyor. farmville da gördük bunu. insanlar içindeki çiftçiyi serbest bıraktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar