Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 motorunuza bütün arabirimleri ekleyin, türe ve konsola göre seçersiniz sonra neleri destekliyor. yarış için hem gamepad hem wheel vs vs. alucardo 2'yi bu sefer ekşın arpici'ye dönüştürdüm, çılgın satıyor heh. oh birinci sıradan açtı launch week, üçüncü haftada gold oldu heloloooy training çok önemliymiş, geride bırakmayın aman. her oyun arasında bir training giren stüdyoya hacizci girmez. oh platinum da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ofise çıktım işler büyüdü çığrından çıkıyor her şey :< 2. oyun motorumu çıkarttım şimdi 3d grafikli filan, patlamaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 evet o geçişte zorlaşıyor oyun zaten, patlamak çok kolay çalışanların maaşları binmeye başlayınca her ay. bol şans :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 demosunu bitirdim şimdi, 5 yıl içinde 2 oyunum hit oldu 10,10,10, 9 skorlarla, milyonlarca dolar kazandım bi anda lol kredi kartının şeyi gelsin alayım bende bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 2. yılımda medieval rpg yaptım. tes platformunda. mature için. 10 10 10 9 oldu. sonra tutunamadım. 8 yılda battım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 başlarda 5-7 arası oyunlarla popoyu düzeltip, middle olarak arcanum ve vampire bloodlinesimi yaptım, ardından hiç haddim olmadan konsola göz kırptım ve battım. çok gral troika repesi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sirf PC gidecegim bakalim. Daha yolumu bulamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 another earth diye bi cyberpunk/rpg çıkardım ağzını kırdım direk 131k'dan açıldı ohaha baya kült oldu oyun mmhs "lan ne zaman batıcam acaba" derken bi anda 2m param oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 pc işte 10 yıldan sonra filan güçleniyor, gittiği kadar commodore ile. sonra bir dönem zayıf pc işte. bayağı tarihe uygun. ben gerçi 35 yıllık oynuyorum, daha makul geldi uzun oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 benim garajtan sonra hic belim dogrulmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Garajda 5m kazandım ben. Şimdi bu olay gerçek olsa her şeyi bırakıp hayatımın sonuna kadar o parayı yerdim ben. Chrone Trigger yaptım SNES'e, Time Travel/RPG. Üç 10, bir 9 aldı, milyonlar getirdi. Oyun yeterince gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 mscdpn_88 diye birşey 85k yemeye başladı devamlı, bu neden ki? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 benim de her oyun ufak ufak +200 falan net kazanç sağlıyordu sonra ps1 e Oni yaptım cyberpunk action olarak bütün paramı motora yatırıp risk aldım. marketinge param kalmadı tam o sırada E3 yapıldı. hype tavan yaptı 10 yıllık ekmeğim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 pc için medieval rpg tutuyor sanırım. 2 kere yaptım kült oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 medieval rpg yaptım ilk oyun şimdi full sürümde 6-7 falan fena gitmedi.sonra bi space-rpg yapıyım dedim 1-2 aldı.Asıl patlamayı garajdan çıkmadan medieval-action mount and blade serimle 2.5m profit elde ederek yaptım.bide arkasından bi fantasy-rpg koydum.şimdi yeni ofis bi eleman aldım bakalım. gameboy a ne çıkarmak lazım.tutmadı platformdan dolayı diye genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 RPG cıkarmak lazım. Pokemon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 6 7 saattir oynuyorum, kendimden gectim artik. yalniz olay sadece slider'larda bitmiyor. oyuna gereksiz koydugunuz, baska oyunlarda ise yarayabilecek ozellikler vs de puan dusuruyor anladigim kadariyla. benim tutan oyunlarimda sports-action, cyberpunk-rpg, spy/action, medieval-rpg, space-simulation, fantasy-rpg, sci-fi-rpg falan vardi. masterpiece yapamadim ama hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 nordhen said: niki değiş hacı pati diyarının tek kuzeylisi benim. nintendoya casual adventure yapıyorum tutmuyor. bence en basta military/action g64 e oyun yapmak ve g64 cokene kadar ona yuklenmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben g64, nes, gameboy sırasıyla gittim, segaya girmem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Kaede said: benim de her oyun ufak ufak +200 falan net kazanç sağlıyordu sonra ps1 e Oni yaptım cyberpunk action olarak bütün paramı motora yatırıp risk aldım. marketinge param kalmadı tam o sırada E3 yapıldı. hype tavan yaptı 10 yıllık ekmeğim çıktı Her sene mayıs gibi G3 galiba. Bekletiyorum ben oyun bitse bile. Hype cosuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 gameboy baya tutuyor ya. ek olarak nes de güzel mature kesim için fantasy adventure yaptım bütün dergilerden 9 aldı :D ama yeni ofise çıkınca battım 9.yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 korsancılar belimi büktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oyunu sen de korsan oynuyor olabilir misin? Crackli versiyonunda öyle bi durum varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ahahah kesin öyledir yarr harr gameboy'a çocuk oyunları tutuyor, genelde tutan şeyler hep böyle gerçek hayatta tutan oyunları karşılıkları filan. multi-genre açılınca güzel oluyor, "HEP AYNI ŞEYİ ÇIKARIYORLAR" dedirtmeden varyasyon yapabiliyorsunuz. yalnız motora özellikleri dizdim ama adam mı yetmiyor diyedir nedendir, %sini tamamlayamıyorum koyduğum özelliklerin. en son motorumla patates çıktı en sağlam serilerim bile. oyun geliştiricileri, sözüm size! siz siz olun, motion capture, havok filan yapacaz diye önemli şeylerden kısmayın! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 playstation 1 de cult status final fantasy 7 çıkardım böyle son teknoloji, motorunun ilk oyunu falan 10-10-10-9 satışlarını göremeden bankrupt oldum NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar