moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oyunu ilk şu haber ile öğrendim baya güldüm ahahh http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-29-game-dev-tycoon-forces-those-who-pirate-the-game-to-unwittingly-fail-from-piracy sonra gittim aldım, 7 dolar fiyatı var. baya da iyi çıktı herkese tavsiye ederim http://www.greenheartgames.com/ http://www.greenheartgames.com/wp-content/uploads/2012/11/9_labs.png Game Dev Tycoon™ is a business simulation game available for Windows, Mac and Linux as well as on the Windows 8 Store. In Game Dev Tycoon you replay the history of the gaming industry by starting your own video game development company in the 80s. Create best selling games. Research new technologies and invent new game types. Become the leader of the market and gain worldwide fans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buna benzer bir oyun görmüştüm bir ara ama yalapşap birşey gibiydi, şöyle oturaklı bir şirket yapsa aslında çok iyi potansiyel var konuda. HAHAHAHAH haber (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Cok hos gorunuyor, aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu oyunu onaylıyorum! bugün demosunu, sonra da tam sürümünü 1-2 saat oynadım. yeni stüdyomu kurdum tüm dergilerden 10-10 puanlar topladım 12. oyunumla falan. çokzel detaylar var ve sarıyor baya. ayrıntıları yazarım akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 game dev story var android için sanırım onun epey bir gelişmişi telefondakini bile saatlerce oynamışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 osi rpsi mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 şunu da koymadan edemicem, normalde ilk 4 dergi var oyunda. http://i.imgur.com/Apt8BHf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Daha gecen gun aklımdan gecırdım soyle oyun stüdyosu simi olsa diye kalbim temiz bnm. Kate Upton'da geçiyor kalbimden ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahah battım lan az önce. medium size oyunlara geçince bi afalladık takım olarak. beklentiler daha bi yükseliyor heralde bi de publisher'a olan sorumluluklar falan. http://i.imgur.com/ZiFQACD.png bizim efsanevi oyunlar ea'e gitti sdsdgassfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Cok net battim bende haha. Oyun guzel ama (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 nordlydian said: Daha gecen gun aklımdan gecırdım soyle oyun stüdyosu simi olsa diye kalbim temiz bnm. Kate Upton'da geçiyor kalbimden ama asdf Cok var yalniz boyle oyun ama kucuk kucuk, iosta bile oynuyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 halkın zevki yok, strateji yapıyorum satmıyor. ekşın yapıyorum kapış kapış. :( axe oynasın bunu, tam onluk. iflas eder 2 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 shooter'lar çıkmadan 3d strateji yapıyosan patlar. oyun motoruna mouse entegre edip pc'de 10/10/10/9'luk strateji serisi çıkarmıştım 2-3 oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 demoyu 3.5M ile bitirdim oyunu alsam mı kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi 11 gibi başladım gece saat 3 olmus. Zaman nasıl geçmiş. Garajda bi RPG oyunu cıkardım 666k sattı. 10 M para yaptım. Sonra 9 M'i çarçur ettim. son paramla bir çıkış daha yakaladım falan. Güzel oyun. Beğendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 rpg'lerde buldum kurtuluşu, neyse ki iyi satıyor. o sayede kurtuldum garajdan heh alıcam sanırım ya, 13 lira makul gibi. mcdonalds menü neredeyse. aldım ya, sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu türde önereceğiniz başka ne oyunlar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 razzRaziel said: ahah battım lan az önce. medium size oyunlara geçince bi afalladık takım olarak. beklentiler daha bi yükseliyor heralde bi de publisher'a olan sorumluluklar falan. kesin böyle bişi var, medium strateji ve rpg yaparak mütemadiyen batıyorum er geç. small deyince basıyorlar 9'ları. ya minecraft ya battlefield 3 yani, paradox kafasıyla batıyorum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ahahahha abi nijeryalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben publisher kullanmıyorum bu arada çok zorda kalmadıkça. engine olayı çok önemli hep atak yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yeni motor çıkartamadım yıllarca, para bitti. sanırım büyük hatam medium proje yapayım diye 3 kişiye çıkarmak oldu ekibi. lvl atladıkça mayışları katlanarak arttı. kovmam lazımdı birisini. ya da günün popüler konsoluna paso ekşın basmam lazım da öyle oynamak istemiyorum heh. gameboy'a çılgın bir çocuklara yönelik ekşın çıkarttım mesela, melyor tane sattı. öyle kar hiçbirşeyden elde edemedim. bir de rpg filan yapmak çok daha paralı, yok dialogue tree yok branching storyline filan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sam gittigin yol yol diil http://i56.tinypic.com/fmnn2r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 scripted tycoon oyunları <* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 en iyi skor alan oyunum (3 10, 1 9) romance adventure nes'e çıktı. bildiğin eroge. is it ok if it's onii-chan? :( 6 hafta listelerde birinci oldu, gaming history yazmış, yeni standartlar belirlemiş. resmen geyik olsun diye yaptığım oyun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bende ole NES için 2d grafikle military simulation yaptım 5 research point lazımdı, tech hariç diyalog ve herşeyi kıstım 10 10 10 10 NEW STANDART INNOVATION 200k sale! 1 milyon $$$ endustri ile ilgili kotu giden herşeyin ozeti şu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar