Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan, Kamer Genç'e Çok Sert Çıktı


Litminov

Öne çıkan mesajlar

Başbakan Erdoğan, Kamer Genç'i Bakan Fatma Şahin’e yönelik sözleri nedeniyle çok sert eleştirdi: O edepsize adam demeye dilim varmıyor...


30 Nisan 2013 Salı 12:45
AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin için söylediği sözler nedeniyle CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ’i eleştirdi.

Erdoğan, “Benim dilim o şahsa milletvekili ya da adam demeye varmıyor. Bir müsvette tarafından Bakanımıza, bir hanımfendiye, bir eşe, bir anneye ağza alınmayacak ifadelerle saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı, bu edepsizliği, bu şenayeti şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. CHP’den samimi bir özür gelmedi. Ağzına dürüstlük kelimesini aldığında bu edepsiz vekili hatırlatacağız. Kadın hakları, eşitlik dediğinde üyelerinin bu densizliğini hatırlatacağız. Kılıçdaroğlu, ‘Yalancıdan başbakan olmaz’ demiş, Kılıçdaroğlu haklı, yalancıdan başbakan olmaz. Milletim bu ülkede Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmaz, yapmıyor. Edepsizi Meclis’e alan, kollayanı da başbakan yapmaz” dedi.

Vatandaşların 1 Mayıs’ını kutlayan Erdoğan şöyle devam etti: "Yarın orada İçişleri Bakanlığımız tüm ekipleriyle her türlü tedbiri alacak. Alanda bu tür bir kutlamanın yapılmasına izin vermeyeceğiz. Kazlıçeşme'de kutlamalarını yapsınlar. Sendikalardan ülkem, milletim adına inatlaşma değil, anlayış bekliyorum. 21,5 milyon oy almış parti olarak toplantılarımızı Kazlıçeşme'de yapıyoruz. Siz neden kutlamalarınızı Kazlıçeşme'de yapmıyorsunuz?"

Konuşmasında muhalefet liderlerini eleştiren Başbakan Erdoğan, "Sizi rahatsız eden ne, gözünüzü neden bu kadar kan bürüdü? Kan tutkusu, bu kan sevdası ne? Ölmeyi, öldürmeyi, ölümleri seyretmeyi çok seviyorsanız, sokakları, kalleşçe terörize etmeyi bırakın, gidin dağlara yurt dışına çıkacak teröristlerin önüne kesin" dedi.

Erdoğan, MHP liderine seslenerek "Sayın Bahçeli’ye bir kez daha hodri meydan diyorum. Bizi Bozhöyük'te banka kurtarmak için gizli toplantı yapmakla itham eden Bahçeli, bunu ispat edemezsen namertsin. O ziyaretine gittiğim şahsın şu anda fabrikası var mı? Yoksa bu fabrikayı TMSF sattı mı? Biz işin bu tür takipçisiyiz. Söylüyorum o da Toprak Holding'tir. Yatırımları yerinde görelim diye gittiğimizde oraya da uğradık, yaptığımız görüşme budur" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan konuşmasının sonunda, ''Bizden duymadığınız hiçbir söze ve iddiaya inanmayın. Çıkmış şunu söylüyorlar; 'pazarlık yapılıyormuş', tamamen yalandır, alver süreci varmış, kuyruklu yalandır. Terör örgütü bu süreçte meşruiyet kazanacakmış, tamamen yalandır. Hiçbir kardeşim bu yalanlara inanmasın. Kirli bir savaşın kazanını olmaz, şerefli bir savaşın ise kaybedeni olmaz'' ifadelerini kullandı.

http://www.habervaktim.com/haber/324559/erdogan-kamer-genc039e-cok-sert-cikti.html

Kamer Genç'in ismini anmıyor ama teröristlerin ismini sayın olarak anmasını iyi biliyor. Mehmet Akif'i nasıl anıyordur acaba..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TBMM'de birbirlerinin üzerine yürüyen ve diğer milletvekillerinin araya girmesiyle yumruklaşmaları önlenen CHP'li Kamer Genç ve AK Parti'li Zeyid Aslan'ın inanılmaz küfürleri Meclis tutanaklarına aynen yansıdı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik olarak geçen hafta “Atatürk olmasa acaba hangi tarikat mensubunun kim bilir kaçıncı eşi olurdunuz” açıklamasıyla şimşekleri üzerine çeken CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sözlerine açıklık getirmek için yeniden kürsüye çıkınca, Meclis’e yakışmayacak bir tartışma yaşandı. Genç’in “Atatürk olmasa, o inkilaplar olmasa, Osmanlı Devleti’nde biliyorsunuz, fesli erkek önden, 4 çarşaflı kadın arkadan gidiyor” sözleri üzerine AK Partili vekiller, “Terbiyesiz adam aynı şeyleri söylüyor” diye tepki gösterdi. Bu sırada ölçüyü kaçıran ve sözleri TBMM’nin resmi tutanaklarına da giren AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, sinkaflı çok ağır bir küfür savurarak, “O..... ç....! P.. k...! Satılık köpek! Şerefsiz! Senin a... s....” diye bağırdı.

İŞTE YÜZ KIZARTAN O KÜFÜRLER

Kontrolünü tamamen yetiren ve ağza alınmayacak küfürler savuran AK Partili Zeyid Aslan’ın hakaretleri de Meclis Tutanaklarına aynen girdi. İşte Aslan'ın utandıran küfürleri

“Senin a.. ... ....! Senin a.... .... Soytarı, köpek, şerefsiz!. O..... ç...! P... k...! Satılık köpek, şerefsiz. Senin a.... s........”


http://www.aksam.com.tr/siyaset/mecliste-sok-ak-partili-zeyid-aslandan-kamer-gence-cok-agir-kufurler/haber-201224
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...