cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cipetpetin bodrumda tecrubesi var bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 birlikte proce yaptığın civcivleri yemle cem. yemezler. holdingin yönetim kuruluna gireceğin günlerin hayalini kur bu arada. bir iki üç uyusun da büyüsün ninni tıpış tıpış yürüsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çemen koktu ya burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Saeros said: kalorifer peteğini söktüm sinirden ne saçmasapan topic ya ahahahah lan ben de s3 aldım daha dün. cepte durmaz abi bu kafam kadar koyucam masaya kusura bakmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: çemen koktu ya burası çemen tek başına iyi gitmez. kızarmış ekmeğin üzerine önce çemen sürüp ondan sonra üzerine tereyağı süreceksin. o zaman her ikisinden de tam lezzet randımanı alırsın. zengin olmadığın gibi memleketinin lezzetlerini de tanımıyorsun. ne öylesin ne böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 donanımhaberde imzasına arabasından 32" televizyonuna kadar malvarlığını yazan tipler var ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ulan sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Xenus said: donanımhaberde imzasına arabasından 32" televizyonuna kadar malvarlığını yazan tipler var ehuehu ee normal çünkü DONANIMHABER. donanim forumu yani internetin keşfinden beri donanim forumu geleneği imzaya kullandıklarını yazmak çünkü insanlar o forumlara ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları almak için giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 88 den sonrası niye gidiyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Galaxy note alana kadar bende koymuyordum. Öküzlük gibi geliyordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bizim toplum gerçekten sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben de masaya oturunca ceplerimi boşaltıyorum. cüzdanımdan evin anahtarına kadar oturduğum masanın üzerine koyuyorum. çünkü cepte bişey varken rahatsız oluyorum, gösterişle falan alakası yok kanımca. en azından ben o amaçla cebimdekileri sergilemiyorum. tamamen rahatlıkla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Her oturduğunuz yerde cepleri boşaltacaksanız işimiz var karı gibin çanta taşıyın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Absolut said: Parası vardır gösteriş yapacaktır salaktır dahidir bize ne elalemden yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Flassh said: Xenus said: donanımhaberde imzasına arabasından 32" televizyonuna kadar malvarlığını yazan tipler var ehuehu ee normal çünkü DONANIMHABER. donanim forumu yani internetin keşfinden beri donanim forumu geleneği imzaya kullandıklarını yazmak çünkü insanlar o forumlara ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları almak için giriyor sana baya dokundu anlaşılan sende dökenlerdensin. ulan falan noluyor? bilgi sahibi olduğun aletin pc, laptop, rootlanmış cep telefonu vs. teknik donanım yazmayla, alakasız şeyleri yazıp malvarlığı dökme arasında bir çizgi var. bana göre bu hem görmemişlik hem görgüsüzlüktür kimse kusura bakmasın. bana herkesin elinde olan iphonenun nesini yorumlayacaksın? lol. yazdığın imza sadece ilgili bölümde değil her mesajında çıkıyor. ben başlığını açarım sorarım, aramaya inanırım. örn: galatasaray maç başlığında gördüğüm adamın mesaj altında atmam. arabasından, iphone ipad pspsine, ses sisteminden, 32" tvsinin gözüme sokması görgüsüzlüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ilk mesajımı sana demedim ki senn iye alınıyon. sana dediğimi direkt alıntıyla dedim işte ayrıca diğer kısımlarda haksızsın ama şimdi oyundayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 neyseki cem sequo benzeri adamlar geldi de donanımhaberin gerisinde kalmadık aman hiçbi konuda geri kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 insanlar önceden daha mütevaziydi.Gösteriş çok moda oldu ve bence gerçekten çirkin bir şey .Ben halen üstümde pahalı olduğu belli olan bir şey taşıdığımda sorarlarsa indirimden aldım , hediye aldılar falan diyorum .Çocukken yeni ayakkabı aldığımda arkadaşlarıma gelin basın derdim . Yetiştirilme tarzıyla alakalı bence , sonradan görmelik ve eğitimle alakalı . Eğitim seviyesi düştükçe lüks tüketim artıyor bu bir gerçek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 klipitoris gordun sandim, ben de. bu ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: arkadaş 88'liyim demiş. 85'li olan 85'ten sonrası gitsin der 81'li 81'den sonra bu ne lan sana ne milletin malından mülkünden Görgüsüzlük işte bunun adı, zenginim hehehe değil. Açtığın başlıklardan haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Saeros said: kalorifer peteğini söktüm sinirden ne saçmasapan topic ya once suyu bosalttin isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kıskanılacak bir şey yok ya ortada, ben bir tanesine bile gerek duymuyorum, kimse bir şey istemediği sürece aramıyor zaten, 2 telefon bildiğin gerizekalılık belirtisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 İş için fazladan telefon taşıyorsa bize ne? Hava atmaya çalışan bir kıroysa bize ne? Sokakta dilenen adamın son model telefonla dolaştığı abuk sabuk bir ülkede yaşıyoruz zaten. Çok takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: arkadaş 88'liyim demiş. 85'li olan 85'ten sonrası gitsin der 81'li 81'den sonra bu ne lan sana ne milletin malından mülkünden bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 88 arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 la olum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar