Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Forumda haklı üye de mi varmış ? Çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 burada eski muhabbetimizi rahatça çevirtmiyor bu anlayışı kıt tipler artık ya arcane. :/ moncici said: anlatım bozukluğu ve sensin o kombosu topiğe çok yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 perma haksız var sipeys. ankette yok o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aquila said: zor sordun. hepsi kendi alaninda en haksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 barbu da aradan kaçmış pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 stimpak said: çipetpet es geçilmiş, son 1-2 sene içerisinde gelen en haksız o Kayıt tarihnden eski değilsen total mesajlarımla döver,yelkenlim olan birbiris hiyrittin pişi gemisinde kürek mahkumu olarak kırbaç zoruyla çalıştırırım seni! De çetin abiyi silin beni yazın lan islamcıyım suçluyum size göre akdasdjjadhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sen haksız değil beyinsizsin, o yüzden yoksun akette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Hoşgeldin uzun zamandır yoktun:) noldu banlanmak çokmu üzdü seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 doruk kaybeder bu yarışı. çetintaş favori olarak gözükse de screwy futbol bölümündeki yorumları ve simcity 2013 sayesinde baya bir oy toplayabilir. nitekim sparkcasterın da performansındaki artış gözlerden kaçmıyor. dota bölümündeki kız gibi söylenmeleri kendisini bu yarışta ileriye itebilir. Doruk bunların arasına çerez diye atılmış resmen. bu listeye yakışacak başka çok insan da vardı. bir ara ultimate haksızlar ligi düzenlenip, doğru insanların girmesi dileğimle. gözler, her konuda haksız olabilmesiyle deathlordu da aramadı değil. Saygılar barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Komik olsun diye iticilik olsun diye haksız olmaya çalışanlar var onlar koyulmaz. Buradaki isimler seri yanlış fikir üretim merkezleri olmakla kalmıyor bu düşünceleri gerçekten benimsiyorlar. Ama sipeyskeyk ve barbuyu unutmam ayıp olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi ben varım lan hep fail olup editliyorum, hep akila yüzüme vuruyor? ben ben. açıp inceleyin 10 yıllık postlarımı göreceksiniz. beni seçin ahudas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 1 - şipeyk (hükümet yancısı) 2- çipetpet (yobaz warrior) 3- sequo (riche rich) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Hey yavrum siz yazmasanız nolur? Halk biliyor haklıyı haksızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aquila said: peki spark kendine oy verdiyse, ve anket sonucunda spark cikarsa, anket gecersiz sayilicak mi? o zaman şüpheli mağdur olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Doruk komikli şık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 SeaGle said: Doruk komikli şık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 imamizer said: doruk kim lan? ayıp etmişim ya. doruk diyince aklıma kullanıcı adı olarak gelmedi de, gerçek hayatta çoğunluğun tanıdığı biri sandım. şükrü, şevki stayla.. kusra bakma dorukcum. en bi haksız sensin tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Çocuğun kalbini kırmasanıza, belki o da haksız olmak istiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 son su garabe baslık ollmasa cetintas derdim de adamın cidden haterları varmıs gece gece foto ccekip upload eden onu gordukten sonra vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 spark tekrar. adam o kadar haksız ki laf yediği zaman arkadaşlarına şikayet edip post sildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sinek 2 li konustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dedi 1650 lira maaş alıp %5 zam bekleyen fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 güldürdün cem. fistan bu tür laflarda cool takılıp cevap bile vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: dedi 1650 lira maaş alıp %5 zam bekleyen fakir 1500 + %10 o dedigin ocakta insallah yareppim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar