Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sparkcaster said: bana haksız diyenlerle tanışıp rakı içmek isterim B)- bi an çetintaş abim senin accla girmiş sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 zaten amaç o izlenimi vermekti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o zaman adam haklı silebilirsiniz oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: Noyzura yalnız kaldı diger topicte yok ya bir arkadaşa terapi yapıyordum topicde komplekslerini kusup rahatlamasına yardımcı oldum ve geldim . Oyumu da screwy'ye verdim . geldiğim topicde haksızlığın bayrak sallayıcılığını yaptı öncesini bilmiyorum pek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aha geldi yine tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sparkcaster said: electronic arts defense force gelip diğer şıklara basar birazdan screwy birinci olmasın diyetek tusuma baktı bi anda arayı actın gordun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 spark cogu zaman hakli nasil oluyor lan bu ne oluyor foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 spark taunt atmış normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tanklayabilse tamam da tanklayamıyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şıklar yetersiz. kadim haksız sam yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sam kazana dustu kucukken, ona yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 çipetpet es geçilmiş, son 1-2 sene içerisinde gelen en haksız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: spark cogu zaman hakli nasil oluyor lan bu ne oluyor foruma 1. Türkiye'ye ne oluyorsa foruma da o oluyor 2. ya da anketin yalnızca ''kayıtlı kullanıcılar'' ı kapsamadığı düşünüldüğünde, bir nevi lisenin önüne adam toplayıp gitmek olayı gerçekleşmiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Darkrider, not even close Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 screwy'i 5-6 tartışmada gördüm hepsinde haksızdı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 en haksızına çeto dedim de eğer forumda en haklı biri varsa kesin 0ne dır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 forumda herkez haklı olduğu için haksız olanlar parlıo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sequo said: speys niye yok lan bu ankette yüzyılın epic failini yaptı. birde çipet yok lan ankette..gerçi hangi nicki ile koyulacak orasıda bi dert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arcane said: şıklar yetersiz. kadim haksız sam yok mesela. sen kendin yokken başkasını aramaya gerek görmemen lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 seçenekler tuzak kuarma amaçlı seçilmiş. her biri geri kalanından daha haksız çıkabilecek insanlar eklenmiş seçeneklere. son cevabım: "her biri" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 peki spark kendine oy verdiyse, ve anket sonucunda spark cikarsa, anket gecersiz sayilicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sam said: arcane said: şıklar yetersiz. kadim haksız sam yok mesela. sen kendin yokken başkasını aramaya gerek görmemen lazımdı. anlatım bozukluğu ve sensin o kombosu topiğe çok yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hiç birini tanımıyorum ama Çetintaş'a verdim oyumu. Başkan mı seçiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar