Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 vaaa kimse banyo üstü bornoz üstte saç kurutma makinesiyle vucuda 5-10dk sıcak hava üfleyip ayılmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 delikanlı adam soğuk havada duşa hiç tereddüt etmeden girip çıkabilendir demiş birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ulan bi ara evde gaz yoktu, eski usul su isit tasla dok yikaniyodum, macera dolu amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 amerikada leğende yıkanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabunla kafama vuran biri de olaydi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 20 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 değişiyor fakat ortalama olarak 20 dakika diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Memphis7 said: vaaa kimse banyo üstü bornoz üstte saç kurutma makinesiyle vucuda 5-10dk sıcak hava üfleyip ayılmamıs saç kurutma makinesiyle ayılır mı insan ya, anında uykumu getiriyor benim sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 oha benimde uykumu getiriyor sac kurutma makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ciddi olamazsınız!!1 benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 15 dakika. iki kez saçı köpürtme, bir de kese yapıyorum kendime. sıcak suyu da bastığım için bi 20 dakka kullanılmaz oluyor banyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bıyıklarını da şampuanlıyor musun canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kellerin insomnia yatkınlığı çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aquila said: ulan bi ara evde gaz yoktu, eski usul su isit tasla dok yikaniyodum, macera dolu amerika. abi amerika'da sıcak su bitiyo mu ya çok durunca duşta? Alaska'dan mı kaynaklanan bişey yoksa o.sdfsdf ben yarım saat kalıyodum arkadaşlara su kalmıyodu.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 cezalı? cezasız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 breaking badde adam gidip en pahalı ısıtıcıyı aldı sıcak su bitmesin diye. sübliminali neymiş paran kadar yıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: oha benimde uykumu getiriyor sac kurutma makinası http://buildingbridgesworld.wordpress.com/2010/12/24/cant-sleep-without-a-hair-dryer/ oha neler neler varmış lan, her odada ayrı saç kurutma makinesi bulundurup 7/24 çalıştıranı, karnına tutmadan uyuyamayanı sfdshjh var bu seste bi huzur hakkaten. ayakta uyuyup elimden düşürmüşlüğüm vardır zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sicak su sonsuz bisey degil, boiler var, isitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=F9C81mDraT0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kışın dedim ben, sıcakta tabi mayıstırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yaz kış farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 8dakka termosifondaki su bitiyor reload 30dakka sürüyor = önce su ılıyor sonra soguyor dayanamadıgım noktada çıkıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 acik tutmayin olm suyu, ne 21. yy bebesi adamlarsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 10 yıldır falan saç kurutma makinası kullanmıyorum herhalde . havlunun gücünden yararlanıyorum daha sağlıklı hemde sonrasında saçı yapmak daha kolay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar