Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Gökhan'ın düşüşünü görünce içim bi kötü oldu hakikaten, büyük talihsizlik. Ayakta kalabilen bir iki adamdan biriydi maçta.

Benfica bi gömlek büyük geldi fenere, sağlık olsun. Yine de Aykut'a rağmen büyük bi başarı bence.

GSliler de rahatladılar, bir an için çok korkmuşlardı.

abi şunu tüm takım taraftarına mal etmeyin gözünüzü sevem.Ben gsliyim dünkü maçı seyrettiğimiz arkadaslarımında neredeyse 3 ü gs li idi aramızda tek bir fenerli vardı.Ama sanki gs destekliyor gibi destekledik feneri yenilincede cok üzüldük.Bu sekilde olan bi sürü arkadasım var avrupa kupasında karsı takımı destekleyen..
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

aynısı her taraftar grubunda var. gsye fbye mal etmemek lazım.

Ya Real maçında bazı fbliler gidip Reali tutunca ben de dün akşam benficayı tuttum ve gol atınca sevindim , ben gerçekleri konuşuyorum buraya gelip gsliler adına konuşmayın ben fanatik gsliyim ancak gerçek bu kısasa kısas
Sosyal ağlarda paylaş

yuttum said:

goldbären said:

aynısı her taraftar grubunda var. gsye fbye mal etmemek lazım.

Ya Real maçında bazı fbliler gidip Reali tutunca ben de dün akşam benficayı tuttum ve gol atınca sevindim , ben gerçekleri konuşuyorum buraya gelip gsliler adına konuşmayın ben fanatik gsliyim ancak gerçek bu kısasa kısas

ne yuttun abi bu arada onu sormayı unutmuştuk?
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...