Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Benfica minyatur Barca gibi oynuyor ve cok takim olmuslar pit pit pit ilerliyorlar teknik G.Amerikalilar, bunlar Chelseayi de paketler kupayi alir ayin 15inde BÖNFÖCÖ ÖKÖ PÖS YÖPÖMÖYÖR, BÖN CÖK ÖZLÖDÖM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Dark iyimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mayhem said: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/947349_10151479320904118_589139346_n.jpg Bunun orjinali bayağı başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Dark iyimisin? Sana değil abi rahat ol asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 aktiftablet said: Gökhan'ın düşüşünü görünce içim bi kötü oldu hakikaten, büyük talihsizlik. Ayakta kalabilen bir iki adamdan biriydi maçta. Benfica bi gömlek büyük geldi fenere, sağlık olsun. Yine de Aykut'a rağmen büyük bi başarı bence. GSliler de rahatladılar, bir an için çok korkmuşlardı. abi şunu tüm takım taraftarına mal etmeyin gözünüzü sevem.Ben gsliyim dünkü maçı seyrettiğimiz arkadaslarımında neredeyse 3 ü gs li idi aramızda tek bir fenerli vardı.Ama sanki gs destekliyor gibi destekledik feneri yenilincede cok üzüldük.Bu sekilde olan bi sürü arkadasım var avrupa kupasında karsı takımı destekleyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sizin gibilerin en az 2 katı da tam tersini düşünen var ama. Onların sesi daha çok çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 aynısı her taraftar grubunda var. gsye fbye mal etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 insanların bencil olup olmamasıyla alakalı bi olay. sadece ben kazanayım öbürü itin dötüne girsin, hep yenilsin, 100 sene yenilsin, madara olsun diye düşünüyor. güzel oynasın başarsın, tatlı rekabet olsun diye düşünmüyor. o kafaya kalsa senede 2 derbi kazansalar yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 BlackRose said: serjuhan said: serjuhan said: İy: 2-0 Ms: 3-1 Gitti 1e 67 :( İlk yarı 2-1 bitti ama Abi işte gitti demişim zaten. iy tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ahahahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 oynarken destekliyoruz da yenilince dalga geçme hakkımızı saklı tutuyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 goldbären said: aynısı her taraftar grubunda var. gsye fbye mal etmemek lazım. Ya Real maçında bazı fbliler gidip Reali tutunca ben de dün akşam benficayı tuttum ve gol atınca sevindim , ben gerçekleri konuşuyorum buraya gelip gsliler adına konuşmayın ben fanatik gsliyim ancak gerçek bu kısasa kısas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 CthuLhu said: http://1.bp.blogspot.com/_b5WRosC9yiQ/TTitUSk5RVI/AAAAAAAAAcU/ix7tTYDXXFI/s1600/gs.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 serjuhan said: BlackRose said: serjuhan said: serjuhan said: İy: 2-0 Ms: 3-1 Gitti 1e 67 :( İlk yarı 2-1 bitti ama Abi işte gitti demişim zaten. iy tutmadı. Pardon ya ben hani oynamadım keşke oynasaydım diye gitti diyosun sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://s14.directupload.net/images/130503/bcsgjeqm.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://p1305.hizliresim.com/19/3/mqb5w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 selcugun cikisi hala gozumun onunde sdfacfax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 arthur evlat olsa sevilmez o derece kıl kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Selcugun bilek baglari kopmus lan, mactan kacti sandik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yuttum said: goldbären said: aynısı her taraftar grubunda var. gsye fbye mal etmemek lazım. Ya Real maçında bazı fbliler gidip Reali tutunca ben de dün akşam benficayı tuttum ve gol atınca sevindim , ben gerçekleri konuşuyorum buraya gelip gsliler adına konuşmayın ben fanatik gsliyim ancak gerçek bu kısasa kısas ne yuttun abi bu arada onu sormayı unutmuştuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Yalnız kalesinde volkan demirel olan takımın taraftarının arthura sövmesi nasıl bir ironidir ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar