Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 volkan gs ye gelir riberry fb ye gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi bizim stadda mardid,schalke bayragı acılınca, vatan haini bunlar diyen insanların götü tavana vurmuş, ikiyüzlülükte çıgır resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benfica'nın ilk maç 11 oynamayan oyuncuları Luisao, Almeida, Gaitan, Enzo Perez, Lima takımın yarısı yoktu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fb oynatmamış, adamlar eksik diye değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 FromTheHell said: AHKFHASJFKSHAFJKASHFJKASHFSJAKHFSJAKFHJAKSFHAJKHASJFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 applev0dka said: abi bizim stadda mardid,schalke bayragı acılınca, vatan haini bunlar diyen insanların götü tavana vurmuş, ikiyüzlülükte çıgır resmen abi onu geçtimde söylemeyeyim söylemeyeyim dedim, eminde değilim çok ama, maçın 35. dksında falandı sanırım tribünler gösteriliyordu, benfica tribününde bir atkı vardı açılmış üzerinde net olacak ŞL Benfica yazıyordu. hayır kupa uefa flm ama, hani şyi görmesem onada ihtimal vermeyeceğimde bilemedim söyledim. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Khelben said: Evet bu hevesinizi de aldıysanız artık gerçeklere dönersiniz. http://s1.directupload.net/images/130421/g93aznoz.swf Şu lafları forumda edemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 FromTheHell said: Saha dışı güçler mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gaitan ilk golde ne vurmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sol alttaki saha dışı adamımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gsliler benficadan çok sevinmişler sdlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benfica balon olmadığını gösterdi. adamlar ilk maçta deplasman baskısını kaldıramadı. fener 2-3 atsa çevirmeleri zordu gerçi aykut gene otobüs çekeceği için belli olmazdı. bu maçı izlemedim 5-0'lık maçmış. topice bile bakmadım totem yaptım. marjinallik yapıp, rakibimin kupayı almasını istemem ehehe. fener tarihin en ballı serisini yakaladı. çekilen kuralar mı dersin, hakem hataları mı dersin, her maç çıkan şans kırmızı kartları, penaltılar mı dersin ama sonuçta elde var sıfır. şimdi aykut tarihin en başarılı denilen yılda, saçma sapan bir şekilde sıfırda çekse, gene takımda kalır bu gidişle. daha önce veda edilse sezon kovulması içten bile değildi bence. hayır 2000'lerdeki o ruh bile yoktu, memnuniyetsizlik vardı, idol denebilecek oyuncular yok zaten bi gökhan gönül olabilir. fener taraftarı bile iki turdur havasına anca girdi, cl çeyrek final yılı aksine garip bir durumdu. bu arada daha ilk maçtaki galibiyet sonrası caddelerde turlayanlar vardı zaaa. fb-gs maçında kesin olay çıkıcak şimdi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Beyler maç sıkıcı geçti biraz gözümüz gol görsün değil mi ? http://s7.directupload.net/images/130410/63tbzhvr.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin. edit: seagle dısında bu arada, quote kurbanı olmasın. eh volkan da benzer hareketler yapıyodu kıçıyla kontrol falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fener çok dürüst takım yapmaz öyle şeyler. hele Selçuk falan 1-1 ken hiç öyle şeyler yapmadı yani. sakattı adamcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ohooo ben bütün geyiği kaçırdım ya çok sıkıcı oldu bura byez. orçun gelirsen quote la beni bişeyler yaz ben hemen geliyorum kanka lkasjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Wyand said: kendimizi kandırmayalım. böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ExtraJudical said: Beyler maç sıkıcı geçti biraz gözümüz gol görsün değil mi ? http://s7.directupload.net/images/130410/63tbzhvr.swf haklısın abi, ilk defa sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Götüyle top tutan Volkan varken Arthur'un vakit geçirmek amaçlı yaptığı hareketler bu kadar batmasın. Kaleci topun üstüne yatınca daha uzun süre vakit geçirebiliyor adam keyfinden yatmadı yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hadi canım ciddi misin? bizde adamı kedi sandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ne olursa olsun bu kadroyla buralara gelmek fln çok büyük başarı.Şu Benfica deplasmanına çıkan ilk 11 Türkiye liginde ilk 3 'e zor girer.Orta sahasız bir takımla mücadele ettik direk.Bu kadroyla büyük iş yapmıştır Fener... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar