Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

abi bizim stadda mardid,schalke bayragı acılınca, vatan haini bunlar diyen insanların götü tavana vurmuş, ikiyüzlülükte çıgır resmen

abi onu geçtimde söylemeyeyim söylemeyeyim dedim, eminde değilim çok ama, maçın 35. dksında falandı sanırım tribünler gösteriliyordu, benfica tribününde bir atkı vardı açılmış üzerinde net olacak ŞL Benfica yazıyordu. hayır kupa uefa flm ama, hani şyi görmesem onada ihtimal vermeyeceğimde bilemedim söyledim. heh.
Sosyal ağlarda paylaş

benfica balon olmadığını gösterdi. adamlar ilk maçta deplasman baskısını kaldıramadı. fener 2-3 atsa çevirmeleri zordu gerçi aykut gene otobüs çekeceği için belli olmazdı. bu maçı izlemedim 5-0'lık maçmış. topice bile bakmadım totem yaptım. marjinallik yapıp, rakibimin kupayı almasını istemem ehehe. fener tarihin en ballı serisini yakaladı. çekilen kuralar mı dersin, hakem hataları mı dersin, her maç çıkan şans kırmızı kartları, penaltılar mı dersin ama sonuçta elde var sıfır. şimdi aykut tarihin en başarılı denilen yılda, saçma sapan bir şekilde sıfırda çekse, gene takımda kalır bu gidişle. daha önce veda edilse sezon kovulması içten bile değildi bence. hayır 2000'lerdeki o ruh bile yoktu, memnuniyetsizlik vardı, idol denebilecek oyuncular yok zaten bi gökhan gönül olabilir. fener taraftarı bile iki turdur havasına anca girdi, cl çeyrek final yılı aksine garip bir durumdu. bu arada daha ilk maçtaki galibiyet sonrası caddelerde turlayanlar vardı zaaa. fb-gs maçında kesin olay çıkıcak şimdi. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

kendimizi kandırmayalım.
böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...