Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Adamlar 3 numara buyuktuler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Zegna said: fizban said: SeaGle said: İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına.dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten. biz değiliz futbol oynamak isteyen takım. ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı. burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar. AHAHAHAHAH Lan adamlar maç bitince direk çirkefliğe döndü. Harbi iyi olmuş elendiğiniz, şunu söylettirdiniz yani. onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin. seni kurtarmaya calısmısın editleyip ama yetisememisim, gerekte kalmamıs gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: Tori said: Zegna said: oldboyzlar huzursuz ve tırsmıs vaziyette. rahat olun gecse bile daha final var, 13 senelik uefa.jpg nizi kullanabileceksiniz :D Zegna said: şimdi balon mu oldu, ahah. kura cekilirken neydi ne oldu vay anasını sayın seyirciler. :( yanlıs bisi mi soylemisim Tori? benfica balonmus diyenler, top yapamıyor diyenler hehe. bu kadar eksik olmasa bu kadar rahat top yapamazlardı, ilk mac gorduk webo her topu indirdi sowla beraber. Aykut kocaman olmasa sizin takımın başında alabilirdiniz.İyi kötü muhabbetine gerek bile yok. İlk maçta fener iyi oynadı ama benfica da hiç oynamamıştı.Hani fener oynatmamış olsa bile o kadar değildi, adamlar önceki sporting lisbon maçından dolayı yorgunduk diye açıklama da yaptılar hatta. Neyse artık geçmiş olsun, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fenerbahçenin bu kadar kötü oynaması normal bu arada. takımda toplam 14 adam falan var oynayabilecek yetenekte olan. ziegler tecrübeli falan diye hasan ali'ye tercih ediliyo. yanlış tercih ama yani ne diyim. nese. ortasahada 8 oyuncu var. sezer uefa listesinde yok. emre de yok. kaldı 6. meireles sakat, topal cezalı. kaldı mı 4. 3'ü ilk 11 çıkacaktı. aykut kocaman yaslanmayalım dedi, salih'le başladı. o da yapamadı bugün, olmadı. selçuk sakatlanınca topuz da girdi. bütün ortasahalar sahadaydı yani. en kötüsünden en iyisine sıralama yap, en iyisindeki 3 adam yoktu zaten. sağ bek, ki takımın herşeyi, sakatlandı. ve öyle sıradan bi sakatlık değil, herkesin morali bozuldu. fotoyu görünce kötü olmayıp hatta "oley gs ye karşı oynayamicak" diyen de oluyodur ama izleyen aklı başında insanların hepsinin içi sızlamıştır tekrarı görürken. webo cezalıydı, sow'u sow yapan, kendi de oynayan, takımın oyun işleyişinde önemli bir yeri olan webo. kalanı da bu kadar işte. webo'nun yedeği olarak bir webo daha olamayacğına göre, 8 ortasahanın 18 tane yedeği olmayacaığna göre, gökhan'ın yedeğiyle gökhan arasındaki kalite farkı çok yüksek olacağına göre.. bunların hepsi normal. diyorum ya, canlar sağolsun. sezon sonunda da aykut kocaman türkiye kupası'nı alıp istifa etsin. bizim andaval taraftarımızla uğraşılmaz. eyyorlamam bu kadar. p.s. keşke finale çıksaydık, böylece fb-gs maçında olay çıkmazdı. şimdi kesin çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Akhlaur said: Lectre said: Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var. Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz He Dopa ciktilar dopa ciktilar Bak bakalim o pozisyona tekrar, topa 3 metre uzaklikta adam. Gokhan geliyor topa kafayi uzatirken ucan tekme atmaya calisiyor topa. Minimum sari kart Ben ebleklikten kirmizi veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cons said: fener güzel oynadığında sırf wyand için destekleyeceğim artık asdfsdg haşortman varken zor oynarız biz top mop dasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Akhlaur said: Lectre said: Akhlaur said: Lectre said: Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var. Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz ya. lan aç izle kaç replay atıcaz şu forumu her şeyi ayağınıza beklemeyin, o adam o tekmeyi atmadan gökhan zaten çoktan girmişti pozisyona, gökhan topu çıkardıktan neredeyse 1.5 sn sonra yiyor tekmeyi. Turn-based oyun mu bu ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki? Tekmeye ayarlayıp gitti mi adam yani bu mudur? ha şu kadar düşünemiyorsa gitsin defansa egemen gibi öeh öeh diye millete saldırsın ogre misali. allahım allahım ya. hayır bilmeden yapsa ne olacak? Sen bence her argümanında çok saçma konuşuyorsun. abi bak ben elendiğimizi ve elenmeyi hak ettiğimizi söylüyorum, benfica gayet hak etti. bir sorun yok maçla ilgili, ama sen çıkıp şurada gökhana tekme atan adamın bu hareketin önüne geçemeyeceğini söylüyorsan ben senin yürüyebildiğinden şüphe duyarım. hani ikiside topa çıktı diye olayı meşrulaştırmaya hiç gerek yok. hani bir an gelir, lan belki vuramam ama olsun adam sakatlansın diye girersin ya bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gokhanın geldigini goruyor. adam yerde olsa gokhan kafasını soksa neyse, adam zıplıyor, zıplayarak vuruyor. gokhan kafasını vole hizasına filan indirmiyor diye gordum ben. kart olabilirdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tori said: ustoo said: şunlar dursun da maçtan sonra lazım olur Seele said: fb en az 3 yer. souldarkorn said: 3-0 Benfica benhakimimmasumbey said: Benfica 2 tane atar buraya yazıyorum , Fener ise kapanıp 'ne olur abi bizi yenme bak savunma yapıoz' havalarında takılacak khala said: 2-0 benfica Khelben said: İnşallah Benfica 5 atar sefacaNBA said: Benfica net alır. 3-0. dasfsfsdsdfdf araştırmacı gazeteci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bence beşiktaşın hakkı yendi. sergen golü 82de değil de daha erken atabilseydi takım canlanırdı. iki golü 5 ve 9da yemek de büyük talihsizlik oldu. neticede lazio daha iyydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benfica'ya balon mu denir abi. Eğer ilk maçtan sonra bu Benfica balonmuş diyen varsa zaten Benfica'nın başka maçını izlememiştir. Aslında bu maç Fenerbahçe'ye olan ilk maç Benfica'ya oldu. İlk maç Benfica'nın çok eksiği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ilk 20 dakika volkan nasılsa son 10 dk arthurda öyleydi. benficanın 3 penaltısı verilmedi. fenerbahçenin golu ofsayttı. Egemenin kırmızı kartı verilmedi. adamlar takır takır oynadı, fener 2. golu bulsa 4'üde atarlardı. ve son olarak klasik olucak belki ama hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 replayden belliydi gökhana bi bok olmadığı. tam çeneye yiyip knockout oldu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: SeaGle said: Zegna said: fizban said: SeaGle said: İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına.dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten. biz değiliz futbol oynamak isteyen takım. ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı. burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar. AHAHAHAHAH Lan adamlar maç bitince direk çirkefliğe döndü. Harbi iyi olmuş elendiğiniz, şunu söylettirdiniz yani. onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin. seni kurtarmaya calısmısın editleyip ama yetisememisim, gerekte kalmamıs gerci :) asgfadgfa valla o lafı üstüme alınca büyük haksızlığa uğramış hissettim sdf. Neyse geri alıyorum istemeyerek söylediğim cümleyi tekrardan sdf. Fenerin kupa almasını istemedim desem yalan söylemiş olurum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 meh burasi sogudu. ridvan agliyordur onu izleyeyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 egemen almıştır heralde cardozonun formayıda baya uğraştı maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Rıdvan ekürisi Güntekin yerine Murat Kosova gelince on nuamara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 DeBuffAndHeal said: https://twitter.com/bizbizeyeteriz/status/330067422147129345/photo/1 yerde hareketsiz kalınca bayıldı filan dedim direk. bende bayıldı sandım. bayılmamış haraketsizmi kalmış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Aykut konuşuyor starda açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 olm bu adam konuşurken ben yoruluyorum. benden kötü konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 final'de elenselerdi daha keyifliydi yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Avrupa'da kupa kaldırmak öyle kolay değil işte. Adamlar evlerinde 1-0 yendi şampiyon olduk havalarına girdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Al arturu vur volkana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar