samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yenilecekseniz adam gibi yenilin, atak yapıp gol yiyin. Bekleye bekleye 3 gol yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Aykut malının balı buraya kadardı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tesadüfen bile olsa kupayı alamadınız zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bu za tesadüfçülere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 vallahi yazık oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benfica ne oynadı la öle dopingli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 defol git aykut kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 senye şu mallıkları yapmaz inş. gs de fb de yoksa daha çok zaaaa çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mackolik: fener sondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 maç başından sonuna kadar zieglerin bir tane, TEK bir tane olumlu hareketi yok. ne hucum ne defans. defansta zaten onun yerine de egemen ve yobo hatta cristian baktı. hücümda bütün topları adamlara attı. yan pası bile olmayabilir. diğerleri de kötüydü. buraya kadar iyi bile geldi takım şu haliyle. acilen düzgün transferler lazım daha ilerisi düşünülüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Geçmiş ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aykut tek otobüs çekmeyi planlamış gene. plzen bate falan çok havalara girilmişti. kral çıplak. hakem hediyesi olmasa bu heyecan bile olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bi kısmet aykut gider belki TR kupasınıda alamayız insallah. 3 te 0 ceksinde yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 adamlar resmen hazırlanmış sessiz sessiz bekliyorlarmış, benficalılardan daha çok korkmuşlardır bunlar son dakikalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Transferden önce vizyonu geniş bi td alın. Başka td olsa şu kadroyla finaldeydi çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 satmjak isteyen arkadasların hollanda turkiye ucak biletleri cuzzi fiyatlara alınır eahueauhea dur facebookta kesin bulurum 50 tlye felan satan simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Fener söndü yarın gazete manşeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 canları sağolsun hepsinin. kupa alamadık diye zaa çekenler de ne kadar eziklermiş, ne kadar aşağılık kompleksleri varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 jacabo said: baba aradi iddaa oynasana benim icin diye para yokki dedim hesaba girdim 20 tl varmis hatirlamiyorum bile oldugunu bastim 3-1 benfica ya mac umrumda degildi su ana kadar uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tinu said: adamlar resmen hazırlanmış sessiz sessiz bekliyorlarmış, benficalılardan daha çok korkmuşlardır bunlar son dakikalarda katılıyorum. bi de buz gibi penaltıya hediye falan diyolar allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 penaltıda ofsayt falan yoktu adam gibi topun ayaktan çıktığı noktaya bakarsanız. bu arada kalecileri tam bir ... tı yani. keza kuyttanda nefret ettim bu maç sonunda. egemenin adamı formasından çekip düşürüp sonra bi si..r git lan diye kovalaması bence maçın en güzel pozisyonuydu. benfica rahat 10 dk yedi ikinci yarıdan ama haklarıydı kazandılar. teşekkürler Fenerbahçe. ha bu arada, topiği trolleyen gslılara lafım, biz elendik, siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fizban said: canları sağolsun hepsinin. kupa alamadık diye zaa çekenler de ne kadar eziklermiş, ne kadar aşağılık kompleksleri varmış ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 elde kaldı bir TR kupası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 %51 i gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 jacabo said: jacabo said: baba aradi iddaa oynasana benim icin diye para yokki dedim hesaba girdim 20 tl varmis hatirlamiyorum bile oldugunu bastim 3-1 benfica ya mac umrumda degildi su ana kadar uf ne kadar aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tinu said: adamlar resmen hazırlanmış sessiz sessiz bekliyorlarmış, benficalılardan daha çok korkmuşlardır bunlar son dakikalarda iyi zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar