Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call Of Duty: Ghosts (Aman tanrım balıklar!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 saat 5 saat ben aksiyonlu oyunu seviyorum. BF3/4 tek oynayinca acaip sikiliyorum arkadas olmadan yoruyor beni. Acip 2 el atip cikayim dedigimde ilac gibi geliyor COD serisi ne oldugu onemli degil.
Mesaj tarihi:
oyunda atmosfer yok , konu yok , müzik yok , oynama zevki vermiyor hiç. Diğer serilerde oturduğum gün SP bitirmiştim veya bırakmak zorunda kalmıştım bunda direkt baydım . Meh ötesi oyun .

MP ve co-op olayını denemedim co-optan umutluyum.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Feamer said:

rogue spear ın yeniden yapılmasını kast etmiştim, yoksa o yaptıkları oyunların satmaması normal

Abi yeni nesil gaming community'nin %99'unun KERİZLER tarafından domine edildiğini düşünürsek aslında rogue spear da satmaz bence. Şu anki 12-16 yaş arası oyun oynayan çocuklar nasıl NEFES ALIYOR ben anlamıyorum, kazık kadar heriflerin arasında bile COD BOPS2'yi dünyanın en muhteşem oyunu zannedenler varken.

Ha ben kickstarter açsalar şakşakşak diye banknot sallamaya bile razıyım orası ayrı.
Mesaj tarihi:
Arda artık senle sevişme vaktimiz geldi bence, bir an böyle kavga edecek gibi olup birbirimizin ağzını emiklemeye başlayacağız, ben hissedebiliyorum bunu.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

başlığı değiştirin beyler insanlar yanlış yönlendirilmiş balıklar next gen değil

http://www.youtube.com/watch?v=ip2AfsDvhW0

rezalet ya .. 2d model bide balıklar
  • Yeni Oluştur...