Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Tamam gelmeyin o zaman maça. Biz Fb forması giyenler ve yabancı forma giyenler aramızda oynarız. Gerçekten bu kadar aptalca yorumları nasıl yaptığınıza anlam veremiyorum ya. Bir şekilde organize etmeye çalışıyoruz daha hiç bir bok belli değilken gelip dereağzı yalan diyorsan, sadece köstek olmaya çalışıyorsundur. E durum böyleyse gelme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ne bu agresiflik Yiğitcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Herkes her maca gs ve trabzon formasiyla geldigi icin oynayamayiz dereagzinda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fb'liler de fb forması giymez, çözülür olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 O niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ben gittiğimde marşlar falan çalıyordu bir yandan Yiğit normalde öyle olmuyor event falan vardır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bu pazar arkadaşımın nikah olacak. Pazara ben de yokum şu an. Sanırım İlhan'ın gelmesi ile başlayacağız maçlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Beyler öncü bacağını kırmış çağlayan florence nightengaleda yarın ameliyat oluyor Türkiye'ye gelmiş. Sevgiye boğarız please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 oo geçmiş olsun gıdelim ziyarete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 2015 bitiyor lan. An Corp. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 sahaya an corp atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Emrah hala oynuyor musunuz? haber verin bana gelirim valla. O eski halimden eser yok gerci artik :( Wishmaster said: 2015 bitiyor lan. An Corp. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yok iki yıldır oynamıyoruz işte. Bi ayarlayalım kimler gelir diye yoklama çekeyim dedim. Eski gelenlerden bi facebook grubu kurmuştuk zamanında. Oradan da bir şey çıkartamadık. Bu işlerle ilgilenen güvenç kaptan sallamıyor artık :) e iş bana, ilhan'a falan kaldı. Arada maç alsak eğlenceli olabilir. İlla aboneliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 aynen abi iyi olur, 7 kisi ciksa bile yeter aslinda benim arkadaslardan falan rakip cikartirim, atasehir biral guzel saha bu arada abonelik icin dusunulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ooo geleyim de iki vole çakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 şu arkasına basılan sağ ayakkabıyı tık diye kenara yollayıp, tık diye 90'a asma achievement'ını açmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yer olur ve gün uyarsa gelirim. rütbem global. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Selamlar , 1 senedir düzenli olarak şirket içi halı saha yapıyoruz cuma günleri öyle süper bi oyuncu değilim ama sabit kaleciyim (ekipmanlarım tam) toptanda,tekmeden korkmam direk ayaktaki topa yatar kapanırım (:D cuma dışındaki günlerde istanbul anadolu yakasında yapılırsa maç katılmak isterim :) Not: Çirkef, kavgacı veya yalancı değilimdir (vücüda temas oldugu halde değmedi out diye yaygara yapmam) Not 2 : Gazla çalışırım , negatif eleştiriler geldiğinde moralim çöker süzgeçe dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 genjuro ben, siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Abi tam bizim tayfaya layıkmışsın. Biz de çok GUTSY adamlarız. Stopere geçip sıfır yetenek adamları(şükrü) arkadan gazlaya gazlaya maç koparmışlığım var. Seni iyi motive ederiz Genzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 @Deno sen top bulsan bomba diye devlete atarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ha benim yakında İzmir'e geçme ihtimalim var, o zaman da sizle maç ayarlamaya kascam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ben Yozgat beyliginde yasiyorum ki edit: lafim da denoya idi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Wishmaster said: Abi tam bizim tayfaya layıkmışsın. Biz de çok GUTSY adamlarız. Stopere geçip sıfır yetenek adamları(şükrü) arkadan gazlaya gazlaya maç koparmışlığım var. Seni iyi motive ederiz Genzo. Yer ve zaman ayarlanırsa gelmek için elimden geleni yaparım dediğim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar