Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2013.1


Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar herkese merhaba. Senelerdir her hafta devam ettirdiğimiz halısaha geleneğimize oynadığımız sahanın yıkılmasıyla bir süredir ara vermiş bulunmaktayız. Önce Bostancı sahildeki büyük sahada devam etmek istedik fakat kimse sahaya ısınamadı. Adeta eski sevgiliden ayrıldıktan sonra yeni bir bedeni reddediş gibiydi. Birkaç aydır paticik ailesi olarak maç yapmıyoruz. Kendimizi nadasa bıraktık diyebiliriz.

Tanımayanlar, oynamak isteyip de ortama henüz girmedikleri için çekinenler ve önceden maçlara gelip de grupla iletişimi kopanlara sesleniyorum. Paticik İstanbul Halısaha Ailesi olarak samimi, eğlenceli arkadaşlık ortamına ve kaliteli, kora kor geçen maçlara sizleri davet ediyoruz.

Facebook'ta mesaj grubumuzda halihazırda 30 kişilik bir grup mevcut. Hem aileyi genişletmek hem daha kaliteli bir kemik kadro oluşturmak amacındayız.

Yeni maçlar için Ataşehir Biral Tesisleri veya Bostancı Sporium'u düşünüyoruz. 7v7 olacak maçlar. En önemli konu düzenli katılım elbette. Abonelik alacağız tekrardan.

Eminim hevesli ve yetenekli arkadaşlar vardır aranızda. Futbol kalitesi konusunda ben kefilim. Lezzeti bol maçlar bizleri bekliyor olacak. Böyle de maç reklamı yapılmamıştır herhalde haha hadi elleri görelim bakalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...