Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Arkadaşlar herkese merhaba. Senelerdir her hafta devam ettirdiğimiz halısaha geleneğimize oynadığımız sahanın yıkılmasıyla bir süredir ara vermiş bulunmaktayız. Önce Bostancı sahildeki büyük sahada devam etmek istedik fakat kimse sahaya ısınamadı. Adeta eski sevgiliden ayrıldıktan sonra yeni bir bedeni reddediş gibiydi. Birkaç aydır paticik ailesi olarak maç yapmıyoruz. Kendimizi nadasa bıraktık diyebiliriz. Tanımayanlar, oynamak isteyip de ortama henüz girmedikleri için çekinenler ve önceden maçlara gelip de grupla iletişimi kopanlara sesleniyorum. Paticik İstanbul Halısaha Ailesi olarak samimi, eğlenceli arkadaşlık ortamına ve kaliteli, kora kor geçen maçlara sizleri davet ediyoruz. Facebook'ta mesaj grubumuzda halihazırda 30 kişilik bir grup mevcut. Hem aileyi genişletmek hem daha kaliteli bir kemik kadro oluşturmak amacındayız. Yeni maçlar için Ataşehir Biral Tesisleri veya Bostancı Sporium'u düşünüyoruz. 7v7 olacak maçlar. En önemli konu düzenli katılım elbette. Abonelik alacağız tekrardan. Eminim hevesli ve yetenekli arkadaşlar vardır aranızda. Futbol kalitesi konusunda ben kefilim. Lezzeti bol maçlar bizleri bekliyor olacak. Böyle de maç reklamı yapılmamıştır herhalde haha hadi elleri görelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Basketbol oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ben oynayamicam ama destekliyorum. hll team. gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tenis sahasını basıp futbol oynayalım. park-halısaha kardeştir yıkanlar kalleştir diye tempo tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tenis iyi lan ama ibnelik yaptılar yıkmakla , neyse ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Evet, donmeme yaklasık 20 gun kala Emrah,la irtibata gecip macların akıbetini sordum. Malum el atmak gerekiyormus. Hadi ben gelene kadar anlansın su is oturtalım yine bi duzen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Gültepe ve sonraki saha bir yere kadar da, Bakırköy`den kalkıp bu iki yere de gelemem, ama destekliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 vallahi ben de mecidiyeköy'deyim, uygun zamanda olursa acımam gelirim bakalım hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hll spr dvm.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Saha konusu henüz net değil. Ulaşım anlamında en ideal yeri seçmek lazım. Yeni saha önerilerine açığız. Hilal'de yer bulamayız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 göztepe o amca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 gültepe tesisleri değil miydi ismi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Gulbahce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yerine ve saatine göre gelebilirim de facebook grubu? bostancı sporium'da halı saha mı var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi bostancı sporiğum diye aratıımda çıkmadı bir şey adı başka olaiblir mi? e-5 yakınında hele de metroya yakın yer bulursanız bu sefer abone gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 küçükyalıda kalıyor sanırım o sporium. tünelin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gelirim ben de, tekrar açayım sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sporium yaparsanız pek bir şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 niye yiktilar la sahayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sen gelmedin geçen sene, onlarda şükrü yoksa, yok size saha dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bu konuyu buluşma kısmına açsanıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hay allah ya, keske ayakkaplara giren siyah seyleri saklasaydim hatira olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar