bliksem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ardeth said: %100 ele geçirilmemiş de değil (%100 ele geçirilmiş de değil tabi) beynimdeki dogruluk çizelgesi yandı şu an resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 "roket adam" said: ya 35-40 yaşlarında kadın bi öğretmen işte. adını google'da aratıyo herhalde periyodik olarak çıkan sonuçları dava ediyor. böyle bi durum. fazla da kurcalamak istemiyorum, hakimin dalga geçtiği bi davadan ceza almış adamım yani. ülke gerçeklerinin farkına varın diye şeyettim. puaahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bliksem said: Ardeth said: %100 ele geçirilmemiş de değil (%100 ele geçirilmiş de değil tabi) beynimdeki dogruluk çizelgesi yandı şu an resmen. yani bazı davalarda dönen olaylardan falan bir kankacılık, cemaatçilik, sırt kaşımacılık döndüğü belli. ama bunun hukuğun %100ü olabileceğini sanmıyorum. ama HSYK ile ilgili çıkardıkları referandum yasalarına vs bakarak bence amaçlarının bunu çoğunluk haline getirmek olduğunu düşünüyorum. AKP bu sonuçta günümüze kadar kadrolaşmayı bu kadar sistematik yapan hükümet olmamıştı hehe adamlar taa dershane seviyesinden başlıyor işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abi dediginde haklısın, sadece alıntıladıgım yerde "p ise q, noluyor lan?" diye düşündügüm için çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sam said: arcane said: AMAN TANRIM HÜKÜMET ATAYİZMİŞ?!! ele geçirilmemiş, düzgün yargı olma ihtimali daha çok sanki? :/ Senin başka bir ülkede yaşıyor olma ihtimalin daha çok. "Ele geçirilmemiş, düzgün yargı" AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hükümet atayiz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Octavarium said: nasıl gayet mantıklı. o zaman hakimin ben bu çocuğa inanıyorum lan salın bunu bir kesede altın verin şuna deme hakkı var yani ? dinini, kişisel düşüncesini, cinsiyetini karıştıramaz işine çünkü o anda bütün ülkenin adeletidir kendi düşünce yapısının değil. e hakkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 musluman bir hakimin saglikli karar veremeyecegi icin, yerine ateyiz hakim arandigi bir durumda neyi tartisiyoruz? yargi neye gecirilmis, gecirilmemis pek farketmiyor su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abi ateist hakim olmasıda yanlış, sonuçta fazıl sayda ateist aynı şey budist hakim lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Aket-Atum said: Ya hukukçu bir arkadaşa sordum bunu, olmaz öyle saçma şey kanun zaten din dil ırk ayrımı gözetmeden yargılamayı garantiliyor dedi. Sözde mözde ama öyle bir madde varken bu kadar kasılması garip açıklıyor haberin sonunda, özetle şöyle; elin ördeği değil tabii, adamı 'suçtan zarar gördüğü için' müdahil olmak istemiş, hakim de kabul etmiş. kararı bozan arkadaş da demiş ki; "arkadaş bu mantıkla milyarlarca insanın müdahil olma hakkı doğar, üstelik o zaman hakim müslüman olduğu için taraflı sayılır, zaten nasıl müslüman olduğu kanıtlanacak bu adamın, böyle saçma başvuru kabul edilir mi lan" biraz magazinsel yani ateist hakim aranıyor kısmı gris de açıklamış zaten. ben de bug buldu sandım bir keyifle gittim linke ama değilmiş yani /edit; şu topicte kalkıp hakaret edilmez kimseye, ne olur ne olmaz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 _Rave said: din yüzünden dava açılmasını geçtim hala daha nüfus kağıdında din hanesi olması bile saçmalık.o ne abi gayri müslüm vergisimi var hala daha?ne işe yarıyo o hane? Çok işe yarıyor! http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=30318 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bu durumda şaşırılacak birşey göremedim, hakimin yargılama yaptığı konuda kendini de ilgilendiren bir olgu varsa davadan çekilme talep eder veya davacının talebiyle reddi hakim olur. Şayet fazıl say hakimin akrabası olsaydı yine çekilmek zorunda kalacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 valla çok mantıklı türkiyeden beklenmeyecek bir karar olmuş ateist değilde hristiyan yada musevi hakim kesin vardır diye tamni ediyorum belki onlardan biri atanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sam said: arcane said: AMAN TANRIM HÜKÜMET ATAYİZMİŞ?!! ele geçirilmemiş, düzgün yargı olma ihtimali daha çok sanki? :/ tek bir olaya karşı bir sürü başka olay var. ihtimali daha düşük. ama insanların atladığı ciddi bi nokta var olaylara bakarken,hakim dediğin adam kanuna bakar arkadaş. burda işte kanundaki bi açığı güzel yakalamış avukat, yapıştırmış. e onlarda uyacaklar. işte bu kanunlara uyulmama durumu bi silivri muabbetlerinde var, o noktada "ele geçirilmiş" diyoruz. yoksa nizami olsa niye diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 "roket adam" said: ya 35-40 yaşlarında kadın bi öğretmen işte. adını google'da aratıyo herhalde periyodik olarak çıkan sonuçları dava ediyor. böyle bi durum. fazla da kurcalamak istemiyorum, hakimin dalga geçtiği bi davadan ceza almış adamım yani. ülke gerçeklerinin farkına varın diye şeyettim. ulan ne adamsın ya. böyle bir davadan suçlu bulunmuşsun ondan sonra mgokcek'e tivit atıp BAŞKANIM SİZLE DALGA GEÇİYOLAR FORUMDAd:ddd diye link veriyosun. tepki gelince de "korkmayın beyler hak var hukuk var bu ülkede bişey olmaz" demiştin. unutmuyorum bu hıyarlığını ya ahahah tam katran+tüylük adamsın sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gold, hıyar dedin seninle mahkemede hesaplaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KANITLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 goldbären said: "roket adam" said: ya 35-40 yaşlarında kadın bi öğretmen işte. adını google'da aratıyo herhalde periyodik olarak çıkan sonuçları dava ediyor. böyle bi durum. fazla da kurcalamak istemiyorum, hakimin dalga geçtiği bi davadan ceza almış adamım yani. ülke gerçeklerinin farkına varın diye şeyettim. ulan ne adamsın ya. böyle bir davadan suçlu bulunmuşsun ondan sonra mgokcek'e tivit atıp BAŞKANIM SİZLE DALGA GEÇİYOLAR FORUMDAd:ddd diye link veriyosun. tepki gelince de "korkmayın beyler hak var hukuk var bu ülkede bişey olmaz" demiştin. unutmuyorum bu hıyarlığını ya ahahah tam katran+tüylük adamsın sdfsfs oy oy oy hemne paraşütlü fişekle gönderelim yörüngeye foruma düşüne kadar aklı başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o gün de bi gidip gelmişti zaten adı da roket, discovery mekiği gibi gide gele veteran yörüngeci oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tam bir angut ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yalnız o onu yaptıktan sonra ne geyık donduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 zaa: http://www.cnnturk.com/2013/guncel/04/29/bir.grup.ateistten.adnan.oktara.dava/706003.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sam said: arcane said: AMAN TANRIM HÜKÜMET ATAYİZMİŞ?!! ele geçirilmemiş, düzgün yargı olma ihtimali daha çok sanki? :/ üst mahkemenin hakiminin dini neymiş ki? onu da bi üstü iptal geçersiz kılsın. ama onun üstü var mı bilmiyorum. endless loop. düzgün yargı olmadığı ortada hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 e kanunun değişmesi lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Adnan hoca da içeri girerse tombikto memikolar nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar