nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sabah kahvemi koymuş internetten okuyordum, bir tecavüz haberi var, tecavüz edilen kadının fotosu sansürsüz konmuş, 1 saat sonra fotoyu buğulanmış verdiler, az önce de baktım tekrar yüzünü gösteren foto koymuşlar habere, neyin kafasını yaşıyor bu adamlar, allah aşkına göt bezi kıvamında olmayan neden 1-2 tane gazete var bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 çünkü memleket bok kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ülkenin insanının gazetesi işte. Yurtdışından gelmiyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 baktım da bi cosplay galerisi yapmışlar. bu ney laayn http://fotogaleri.gazetevatan.com/sanald-gerek-oldu-/27536/3/Yasam adam direk vatan linkini koymuş milliyetin sayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Internet medyası dışında takip etmeyin bence abi artık ben 4-5 senedir okumuyorum bile gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahmedinejad said: baktım da bi cosplay galerisi yapmışlar. bu ney laayn http://fotogaleri.gazetevatan.com/sanald-gerek-oldu-/27536/3/Yasam adam direk vatan linkini koymuş milliyetin sayfaya ahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ordaki bazı resimleri buraya koysam banlanırım lan. mesela 40 numero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Milliyet gazetesini içinde geçen Milliyetçilik benzeri Milliyet oldugu için alıyorum cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 40 numaraya baktım günüm aydınlandı ty.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Artık her gazete bu tür haberleri dikkat çekmek için yapıyor. Şu anda sözcü gazetesini açın ana sayfada karakolluk fantezi, baştan çıkaran striptiz, bikini modeli, miami bikini şov, güzel yıldızın transparan elbisesi, rihanna nın cıbıldak fotoğrafları.. Bunlar yetmezmiş gibi artık tecavüz haberlerini de daha farklı daha erotik olarak sunmaya başladılar. Habertürk'ün 15 yaşındaki kıza tecavüz haberinde erotik fotoğraf koyması gibi.. Birde bunlar yetmezmiş gibi bu tecavüz haberlerinin altında üstsüz mankenler, güzel modeller hemen tıkla v.b gibi linklerin olması da son noktadır herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mayasır medeniyetler seviyesine hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Hurriyet, Vatan falan okeyde Milliyet cidden sacma bir gazete ismi, oldu olacak Medeni Hali diye de gazete olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Chipetbeth said: Mayasır medeniyetler seviyesine hoşgeldiniz akp döneminde gerçekleşti!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 türkiye de özel sektörün kötülüğü basında da farklı değil. o siteyle ilgilenen, haberleri ekleyen eden adamlar asgari ücretten hallice para alan, bu işin eğitimiyle alakası olmayan insanlar. kalifiye eleman kesinlikle değiller. kaldıki ahlak yargısı çok gelişmiş, toplumsal hassasiyet konusunda titiz ve son derece düşünceli olmasını beklemeyin yani. hatta magazin programlarında muhabirlik yapanlar varya ünlüleri orada burada yakalayıp soru soruyorlar hani, onlar bile eğitimsiz, çok düşük ücretli çalışan, eline verilen mikrofonu uzatıp ezberletilen sözleri söyleyen insanlar. ki onların çoğu haber başına para alıyor, prim usulu. o yüzden kalite falan aramayın basın sektöründe. işin vitrin kısmında olan köşe yazarları, kanal sunucuları, eleştirmenler vs. dışında geri kalan tüm çalışanların hemen hemen hepsi bu gün işi bırakıp kargo firmasında işe girebilir. bir sıkıntı çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Dini donu olmayan adamlardan gastecilik ahlakı beklemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahmedinejad said: baktım da bi cosplay galerisi yapmışlar. bu ney laayn http://fotogaleri.gazetevatan.com/sanald-gerek-oldu-/27536/3/Yasam adam direk vatan linkini koymuş milliyetin sayfaya Adamın arşivini sevdim, himini himini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 o haberlerin dogrulugu bile supheli kizin resmini gosterdi diye gerilen guzel turkiyem vatandasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dasaaa said: Chipetbeth said: Mayasır medeniyetler seviyesine hoşgeldiniz akp döneminde gerçekleşti!!! headshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Fistan said: o haberlerin dogrulugu bile supheli kizin resmini gosterdi diye gerilen guzel turkiyem vatandasi Tartışma sebebinin bu olmadığını varsayıyorum ben.. Asıl olay olan tecavüz haberlerine erotik unsur katmak, tecavüze uğrayanları fişlemek.. Mesela mevzu burada çok güzel anlatılmış. http://www.odatv.com/n.php?n=tecavuz-haberleri-nasil-sunulmali-1304131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Litminov said: Artık her gazete bu tür haberleri dikkat çekmek için yapıyor. Şu anda sözcü gazetesini açın ana sayfada karakolluk fantezi, baştan çıkaran striptiz, bikini modeli, miami bikini şov, güzel yıldızın transparan elbisesi, rihanna nın cıbıldak fotoğrafları.. Bunlar yetmezmiş gibi artık tecavüz haberlerini de daha farklı daha erotik olarak sunmaya başladılar. Habertürk'ün 15 yaşındaki kıza tecavüz haberinde erotik fotoğraf koyması gibi.. Birde bunlar yetmezmiş gibi bu tecavüz haberlerinin altında üstsüz mankenler, güzel modeller hemen tıkla v.b gibi linklerin olması da son noktadır herhalde.. bunları farkedebilen bayların olması ne qüsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 "Tatar Ramazan" said: Hurriyet, Vatan falan okeyde Milliyet cidden sacma bir gazete ismi, oldu olacak Medeni Hali diye de gazete olsun. tv de vs haberlerde hep 'eski nikahlı kocası' bilmem ne illa belirtiyolar. lan özet geç piç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar