BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 5inci sınıfta haftanın 6 gunu kursa gidiyodum lan ben 2 gun normal kurs 2 gun etud (sabahları okul oncesi) 2 gun okul sonrası aksamları özel başarılı öğrencilere ek ders son 2 ay yatılı çağırdılar anafen resmen zorla okula soktu beni eahuuhea
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yıtrık pantolon bele bağlı ceket kombosunu yasamamıs cocuğa üzülürüm ben
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 biz zaten hep foruma koymuyor muyduk? şu kodların dili olsa da anlatsa.. bizim ergenliğimizden ne çekti bu sunucular bu turuncu template bu kodlar bizim facebookumuz buydu, bizim sanal sosyalleşmemiz buydu, buluşmaya odunla gelme sebebimiz buydu.. ben paticiği facebookdan çok daha fazla seviyorum lan.. fuck facebook!
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BonePART said: 5inci sınıfta haftanın 6 gunu kursa gidiyodum lan ben 2 gun normal kurs 2 gun etud (sabahları okul oncesi) 2 gun okul sonrası aksamları özel başarılı öğrencilere ek ders son 2 ay yatılı çağırdılar anafen resmen zorla okula soktu beni eahuuhea vurguyu vurguladım
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi uzun eşek oynarken yırtmıştım bende pantalonu alttakini boynunu kırıcam diye hayvan gibi kosunca patlatmıstık bizde ceket yoktu kazak vardı kazak baglayıp yazlıkcı modunda gezdim
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Silphatos said: BonePART said: 5inci sınıfta haftanın 6 gunu kursa gidiyodum lan ben 2 gun normal kurs 2 gun etud (sabahları okul oncesi) 2 gun okul sonrası aksamları özel başarılı öğrencilere ek ders son 2 ay yatılı çağırdılar anafen resmen zorla okula soktu beni eahuuhea vurguyu vurguladım olm öleydi ama 50 soruluk test yapıyolardı 40 ustu tutturanaydı sırf o 2 gun 2 hafta 40ın altına dusersen atıyolardı anafen abi bildiğin FEM in alt kurulusu 2 sene peşimi bırakmadılar pilav gunu döner günü diye zor kurtuldum
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi bide benimki gibi göt büyük olunca illa bi şekilde yırtılıyordu. az okul sırasında 2 saat kımıldamadan oturup annemin yeni pantalon getirmesini beklemedik yani
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ben onda kağıthane anadolu yedek listesine girdiydim :(
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ben de o sınava son girenlerdenim ya, 86lı kuşak bu galiba
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mortis said: Abi "icine bi sekilde giriyor" a cok yarildim ya, bi sekilde u Yolunu buluo Hahahahah ajsfhşajlshfşaf
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Hayatımda okudugum en üzücü şey.
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bu facebookda aptal sacman A yaz resim değişssin yoruma 33 yaz tipin ortaya çıksın gibi iletilerin sebebini buldum.Yorumlarda 15 yaş üstü yok, bunları kandırıp ağzına top sokup kırbaçlamak neden serbest değil pedofiliyim ne var ne bakıyonuz sdf
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 penthouse hikayeleriyle büyüyen neslin tohumu da böyle oluyor demek ki. bundan araştırma konusu çıkar, bilgi ve deneyimin genetik miras olarak aktarımı üzerinden.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yengemlerle yazlığa gitmiştik. geceleri hava sıcak olduğundan kalkıp sigara içiyodu, ben de arkadaşlarla takılıp eve yeni geliyo oluyodum. bigün beni eve girerken gördü üzerinde mini bi gecelik vardı..
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bizde olsa herhalde mesciti olan strip klüpler olurdu
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Jim_E_Rustler said: Hayatımda okudugum en üzücü şey.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bunların analarına babalarına bu yazdıklarını gondereceksın aslında..
calimero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 stimpak said: penthouse hikayeleriyle büyüyen neslin tohumu da böyle oluyor demek ki. bundan araştırma konusu çıkar, bilgi ve deneyimin genetik miras olarak aktarımı üzerinden. off süper tespit! (tu)
Öne çıkan mesajlar