BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 5inci sınıfta haftanın 6 gunu kursa gidiyodum lan ben 2 gun normal kurs 2 gun etud (sabahları okul oncesi) 2 gun okul sonrası aksamları özel başarılı öğrencilere ek ders son 2 ay yatılı çağırdılar anafen resmen zorla okula soktu beni eahuuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yıtrık pantolon bele bağlı ceket kombosunu yasamamıs cocuğa üzülürüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 biz zaten hep foruma koymuyor muyduk? şu kodların dili olsa da anlatsa.. bizim ergenliğimizden ne çekti bu sunucular bu turuncu template bu kodlar bizim facebookumuz buydu, bizim sanal sosyalleşmemiz buydu, buluşmaya odunla gelme sebebimiz buydu.. ben paticiği facebookdan çok daha fazla seviyorum lan.. fuck facebook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BonePART said: 5inci sınıfta haftanın 6 gunu kursa gidiyodum lan ben 2 gun normal kurs 2 gun etud (sabahları okul oncesi) 2 gun okul sonrası aksamları özel başarılı öğrencilere ek ders son 2 ay yatılı çağırdılar anafen resmen zorla okula soktu beni eahuuhea vurguyu vurguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi uzun eşek oynarken yırtmıştım bende pantalonu alttakini boynunu kırıcam diye hayvan gibi kosunca patlatmıstık bizde ceket yoktu kazak vardı kazak baglayıp yazlıkcı modunda gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Silphatos said: BonePART said: 5inci sınıfta haftanın 6 gunu kursa gidiyodum lan ben 2 gun normal kurs 2 gun etud (sabahları okul oncesi) 2 gun okul sonrası aksamları özel başarılı öğrencilere ek ders son 2 ay yatılı çağırdılar anafen resmen zorla okula soktu beni eahuuhea vurguyu vurguladım olm öleydi ama 50 soruluk test yapıyolardı 40 ustu tutturanaydı sırf o 2 gun 2 hafta 40ın altına dusersen atıyolardı anafen abi bildiğin FEM in alt kurulusu 2 sene peşimi bırakmadılar pilav gunu döner günü diye zor kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi bide benimki gibi göt büyük olunca illa bi şekilde yırtılıyordu. az okul sırasında 2 saat kımıldamadan oturup annemin yeni pantalon getirmesini beklemedik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ben onda kağıthane anadolu yedek listesine girdiydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ben de o sınava son girenlerdenim ya, 86lı kuşak bu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hee 86 son girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Off buneymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 iq'm -30 aldi lan 5 dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mortis said: Abi "icine bi sekilde giriyor" a cok yarildim ya, bi sekilde u Yolunu buluo Hahahahah ajsfhşajlshfşaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bacağına dikkat ederekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Hayatımda okudugum en üzücü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bu facebookda aptal sacman A yaz resim değişssin yoruma 33 yaz tipin ortaya çıksın gibi iletilerin sebebini buldum.Yorumlarda 15 yaş üstü yok, bunları kandırıp ağzına top sokup kırbaçlamak neden serbest değil pedofiliyim ne var ne bakıyonuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 penthouse hikayeleriyle büyüyen neslin tohumu da böyle oluyor demek ki. bundan araştırma konusu çıkar, bilgi ve deneyimin genetik miras olarak aktarımı üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yengemlerle yazlığa gitmiştik. geceleri hava sıcak olduğundan kalkıp sigara içiyodu, ben de arkadaşlarla takılıp eve yeni geliyo oluyodum. bigün beni eve girerken gördü üzerinde mini bi gecelik vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bizde olsa herhalde mesciti olan strip klüpler olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Jim_E_Rustler said: Hayatımda okudugum en üzücü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 this thread gave me cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yeni nesil çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bunların analarına babalarına bu yazdıklarını gondereceksın aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 stimpak said: penthouse hikayeleriyle büyüyen neslin tohumu da böyle oluyor demek ki. bundan araştırma konusu çıkar, bilgi ve deneyimin genetik miras olarak aktarımı üzerinden. off süper tespit! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 PFTFTT abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar