Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basbakan mi korkuyor yoksa kraldan cok kralcilar mi?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

15 dakika once b.evler omur ust gecitten gecip otobuse inecektim ki polisler seyyar saticilara bir seyler diyorlardi.saticilar da toparlaniyorlardi.sordum,"basbakan geliyormus,ustgecidi bosaltmamiz istendi."dedi.
Acaba bu kadar polise,korumaya,onleme ragmen basbakan mi korkuyor yoksa kraldan cok kralci tipler mi?


kendi inandıkları dinin mensuplarından korkuyorlar, başka bir şey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu güvenlik önlemleri 5 para etmez. 1. elden biliyorum çok kolpa güvenliğinin sağlandığını başbakanın.

birkaç ay evvel Kızılay'ın 144. mü ne kuruluş yıldönümü vardı. Kızılay'ın kurucularından Marco Paşa'nın torunuda babamın üniversiteden arkadaşı Yorgo amca. Kızılay bir şekilde ulaşmış kendisine, size böyle böyle bir törenle ödül vermek istiyoruz ödülü de başbakanımız takdim edecek davetlimiz olur musunuz diye çağırmışlar. Boğazda biryerde oldu bu davet. Babam bir arkadaşı, Yorgo amca , eşi , kızı ve damadı gittiler işte. Girişte zerre kimlik kontrolü yapmamışlar. Metal dedektöründen geçmişler ama babamın üzerinde hangi dedektörden geçerse geçsin illa öten ilaç kutusu vardır. Havalanı, AVM, karakol ıvır zıvır illa öter yani. Burdan geçerken ötmedi dedi. Davetiyeyi gösterdik girdik, ne kimlik sordular ne birşey. ne üst baş araması yapıldı, ne başka birşey. Bir tek erken gittikleri için dışarda bekletmişler köpekler bomba araması yapıyormuş içerde okadar. Sahil güvenlik botu varmış dolanan ama karşı kıyı zaten çok yakın diyor babam. Ama karşı kıyıda bir tane polis yok.

İşte böyle tatak koruma önlemleri var başbakanın. Kendisi de zaten korunmaya değen biri değil. Koskoca adamı Yunanistan'dan kalk getirt plaket vereceğim diye, O adam da eli boş gelmesin diye zamanın padişahının dedesine verdiği tuğralı özel belgeyi sana getirsin hediye olarak bu denli değerli birşeyi. Sen kalk, sahneye çık, iç siyasetten birilerine laf sokmaya çalış, Hülya Avşar ile Acun Ilıcalı'ya plaket ver. Oraya çağırdığın 3 farklı kurucunun torunlarına bu muameleyi yap sonra. Üstün körü genel bi teşekkür et sonra ayrıl ordan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...