Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Otistik Çocuklar Doğuştan Ateist, Onları İnançlı Hale Getireceğiz"

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

ya aslında bi açıdan haklı ama konuşmasını bilmediği için beyinsizler. Eğer çocuk hakikaten din kavramından tamamen bihaber ise bu da yanlış. Dinlerin varlığından da haberdar olması lazım, seçimini kendi yapması lazım da tabi bizde mümkün değil bu şekilde çalışması.

why?

Xenocide said:

Flassh said:

said:
Araştırmacılar ABD ve Kanada da, ateizmin, otizmin bir farklı versiyonu olduğunu söylüyor.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

bu zaten başlı başına bir vaka. Ateistlere topluca gerizekalı diyerek kendini rahatlatmış, boku da abd'li kanadalı araştırmacılara atmış hakaret davasıyla uğraşmayayım diye.

otizm = gerizekalılık?

kafan çok güzelmiş kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

adam gayrimüslim otistik görmemişse bunda ne sorun var? belki denk gelmedi.. ülkemizde otizm sorunu olanları doğrudan dinsiz saymak da şahaneymiş, hem müslüman olanları oruçtan namazdan muaf değil m?

Trollü savunanı da ilk defa görüyorum yalnız :)

Hani adamın ülke sınırları dışına çıkmadıysa, zaten görmesi imkansız gibi bir şey, burada direk üstteki mesajdada belirtildiği gibi "bir hakaret kelimesi olarak müslüman" var. aman otistik. herneyse.
Sosyal ağlarda paylaş

abi din için akan onca kanı biliyorsunuz. bugüne kadar din sayesinde insanların nasıl provoke edildiğini biliyorsunuz. şuan günümüzde bile din adı altında işlenen onca cinayeti biliyorsunuz ve haberleri takip ediyorsunuz, bugüne kadar allahınıza ettiğiniz tüm duaların sadece kendinizi motive etmek için olduğunuda biliyorsunuz.

sizce yukarıdakilerin tamamı komplo teorisi mi? yoksa siz mi aptalsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Xenocide said:

ya aslında bi açıdan haklı ama konuşmasını bilmediği için beyinsizler. Eğer çocuk hakikaten din kavramından tamamen bihaber ise bu da yanlış. Dinlerin varlığından da haberdar olması lazım, seçimini kendi yapması lazım da tabi bizde mümkün değil bu şekilde çalışması.

why?

Xenocide said:

Flassh said:

said:
Araştırmacılar ABD ve Kanada da, ateizmin, otizmin bir farklı versiyonu olduğunu söylüyor.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

bu zaten başlı başına bir vaka. Ateistlere topluca gerizekalı diyerek kendini rahatlatmış, boku da abd'li kanadalı araştırmacılara atmış hakaret davasıyla uğraşmayayım diye.

otizm = gerizekalılık?

kafan çok güzelmiş kardeşim.

senin kafan çok güzelmiş kardeşim. Otizm gerizekalılık değil tabii ki fakat bu açıklamayı yapan adamın yerine koy kendini, ateistlere sövmek istiyorsun lakin sövemiyorsun, gerizekalı desen hakaret, olmaz, ne diyebilirsin hakaret gibi sayılabilecek ama hakaret olmayan? Otistik dersin, adam çok da güzel kulbuna oturtup AMARİGALILAR ATAYİSLERE OTİSTİK DİYÜR VALLA BEN DİMÜYRÜM diye de suya sabuna dokunmadan sokuşturmuş işte. "niye otistik diyosun kardeş" diye sorsan, "otizm kötü bişey mi hallahalla" dicek adam. öyle ince çizgide duran çıkmaz bi sokağa sokmuş mevzuyu.

"Why?" kısmına da gelirsek eğer, tanrı olsa da olmasa da "din" kavramı var ve bu kavramdan her insanın haberdar olması gerekiyor çünkü "masa", "sandalye" kadar somut bir kavram. "Din"den bahsediyorum, "tanrı"dan değil.

ayrıca beni açıklama yapmak zorunda bıraktığın için seni kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

ülkeyi ne hale getirdiler be. önüne gelen, ağzına geldiği gibi konuşuyor. adamlarda en ufak bir çekince, korku, v.s. yok. ''artık bütün buralar bizim,... problem?'' havasındalar.

hala ''hani şeriat geleceğidi'' kafasında olanlar, tüm bu olanları nasıl yorumluyor, geçekten merak ediyorum.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

şeriyat falan yok da olsa daha iyi dedirtecek hale getirdiler sorun orada zaten. hani en azından şeriat olsa kaybetmişsindir, bitmiştir, yönetim sistemi zaten değişmiştir. böyle daha kötü, ultimada reskille bağlamak gibi bişey. tamam al senin olsun diyosun yok diyo, sende dursun ama ben kullanıcam sen değil diyo mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...