Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Merhabalar... Dün sevimli ve yakışıklı bir husky ile dişi bir tekire sahip çıktık. Kedi bakımı çok kolay yahu 1-1,5 aylık olmasına rağmen sağa sola hiç bir yere tuvaletini yapmadı. Kum/tuz kabının oraya gidip gazete kağıtlarını eşelemesi yetiyor. Kendi başına tırmanamadığı için içine atıyoruz temiz temiz işini hallediyor. Lakin Husky biraz başa bela. Dün geceden beri doğru dürüst uyuyamadım. Halı ve yerleri temizlemekle geçti saatlerimiz. Yemek kaplarını koyduğumuz yerin arkasına gazeteler serdim ama tuvaletini inatla oraya değil gazetelerin bitim noktasına ya da halıya yapıyor. Kendi yatağına da bir şey yapmadı çok şükür temiz temiz saklıyor onu. Tuvalet eğitimi konusunda ne yapmak lazım ? Bu işi çabuk ve hızlıca öğretmek için yardımlarınıza ihtiyacım var. Veteriner yaklaşık olarak 1 ay dışarı çıkmamızı yasakladığı için evi daha fazla kirletmeden bunları öğrenmesini sağlamak istiyorum. PS: bazen yatağından çıkıp buzdolabı ile mutfak tezgahının arasında kalan kapalı dikdörtgen şeklinde alana girip oraya sıkışıp kıvrılarak uyuyor. Alıp yatağına mı koyayım yoksa hiç karışmayayım mı bunu yaptığında ? 1-2 tane de resim ekleyelim :) http://i.imgur.com/3q5g17s.jpg http://i.imgur.com/KXXBLcZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 husky manyak oluyo biraz, serine gidiyodur yatmaya. kokulu bezler var iseyip sicmayi ogretmek icin, onlardan alin evden cikarana kadar sicmasini istediginiz yere koyun, sonra disari dogru tasicaksiniz onu. cisini misini yaparken yakalarsan sert konus, isemesi gereken yere gotur koklat. sicicagi zamani belli eder, koklaya koklaya donup dolasmaya basliyo. cok yemek vermeyin, cok sicar, cisini de yavru pek tutamaz, 2-3 saatte bir iser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 kediye bişey yapmana gerek yokta husky çok uğraştırır en aptal köpek cinsi sanırım husky.vardı bende bizamanlar çile gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aptalliktan degil ibnelikten yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bizim üst katta var yanlız kalınca ağlıyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 eneeeeeeee ne sevimli :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aquila said: husky manyak oluyo biraz, serine gidiyodur yatmaya. kokulu bezler var iseyip sicmayi ogretmek icin, onlardan alin evden cikarana kadar sicmasini istediginiz yere koyun, sonra disari dogru tasicaksiniz onu. cisini misini yaparken yakalarsan sert konus, isemesi gereken yere gotur koklat. sicicagi zamani belli eder, koklaya koklaya donup dolasmaya basliyo. cok yemek vermeyin, cok sicar, cisini de yavru pek tutamaz, 2-3 saatte bir iser. tşkler bilgiler için. bu bezlerden yarın alayım hemen; var mı iyi bir markası falan ? bağırmak yeterli mi ? yoksa poposuna da şaplak atmak gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/272928336.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 saplak yok, bagirmak da degil, boyle yuksek sesle ciddi tonla LAN, HOP, NO filan de, her hata yaptiginda bunu yapicaksin. bi de bununla birlikte egitim tasmalari var aslinda, yanlis yaptiginda cekiyosun kiziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aquila said: saplak yok, bagirmak da degil, boyle yuksek sesle ciddi tonla LAN, HOP, NO filan de, her hata yaptiginda bunu yapicaksin. bi de bununla birlikte egitim tasmalari var aslinda, yanlis yaptiginda cekiyosun kiziyosun. Tüh hata yaptım o halde desene. Ben şaplak attım aksam gerçi aldım gönlünü sonra üzüldüğünü görünce. Günde 3 kez yem kabı ölçüsü olarak 75ml yemek vermemi söyledi veteriner, onu da harfiyen uyguluyoruz şimdilik. Sen çok yemek verme demiştin bu miktar normal mi ? Bazen kendi maması yerine kedinin mamasına koşuyor tuvalet dışındaki tek sorunumuz bu. Bunun dışında ne ağlaması ne de yaramazlığı söz konusu. Eğitim tasması dediğin şu siyah deri olanlar mı? Pet shop bize tasma olarak sadece onu verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yok zincirdi bizdeki, cekince daraliyo. dengesiz hareketler yapmayin, kizip sonra uzuldu gonlunu aliim diye. mudurun sen oldugunu asla unutturma. bi de cisini yapmis, sicmis, sonradan gorduysen bisey demenin bi anlami yok, anlamaz. iserken gordugun an kizican, isemesi gerektigi yere goturucen, o bezlerden alirsan onlari koklatican. veteriner ne dediyse onu ver, ama belli zamanda ver, belli zamanda al onunde, yese de yemese de, yoksa yeme icme sicma zamanlarini ayarlayamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şaplağı çok sert baya canı yansın falan diye vurmadıysan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bi de at gibi kosturmaniz filan gerekicek yakinda, yaz geldi bi de, allah kolaylik versin size de hayvana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Halilarimizin canina okuduk dun sabah; temizlenecek gibi degildi hali yikama servisine verdim. Kopek degil picasso mubarek. Sanirim bundan sonra halilari kaldirmak ve geceleri buyuk tasima kutusunu kulübe olarak kullanmak lazim. Bunda bir yanlislik olur mu ? En azindan tuvaleti gelince iceri yapmiyor ve uluyarak derdini belli ediyor, bende kapisini acip basinda bekliyorum. Yemek yerken kapi girisine gazete uzerine yapiyor dun geceden beri. Yavas yavas ogreniyor galiba. 1-2 soruda kedi ile ilgili olacak. Tuvaletini yaparken kaziyor ama ustunu ortmuyor bu normal mi 1-1.5 aylik olmasindan dolayi ? Kedi kumu yerine kaya tuzuna benzeyen kristallerden bir paket verdi pet shop. Bunlar iyi mi yoksa kum mu almak daha iyi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bizimki de üstünü örtmüyor sıcıp sıcıp bırakıyor cok gamsız oldu, bide kedi eger tuvaletini temizlemezsen saga sola işiyor resmen, sürekli temiz olcak yoksa begenmiyor, biz de kum yerine büyük kristal kullanıyoruz kokuyu azaltıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 kumluga tek paket mi bosaltiyorsun yoksa 2 paket mi ? tek paket ile yeterince derin olmadi gibi geldi emin olamadim sorayim dedim. kopek kendi mamasini sevmiyor sanirim zorla yemeye basladi yas mama bittikten sonra. gidip kedi mamasini yemeye calisiyor. veteriner sadece tek kutu bitene kadar yas mama yesin demisti karistirip verirken sorun yoktu ama simdi 15 dk boyunca 7-8 taneyi zor yiyor. Ne yapmak lazim ? Ps: bu arada kullanilan mamalar sunlar; kedi mamasi olarak => royal canin babycat 34 kopek mamasi olarak => pro plan puppy large robust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 kucuk kediye yeter 1 paket kum. ileride buyuyunce 2 paket koyarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 şu tuvaletini yapmaması için kullanılan spreylerden aldım cumartesi.pazar günü hayvan yapmamaya başladı.bayağı işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Nasil birsey o ? Linkleyebilir misin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ishal oldu dün akşamdan beri. beyaz beyaz kusuyor kakası normalden sıvıya döndü sonra da kahverengi şekilde ishal oldu. su içiyor ama yemek yemiyor. neden oldu anlamadım bi ara selpak havlu parçasını kapıp kemirmişti o mu sebep oldu yoksa başka bir şey mi kestiremedim. veterinere getireceğim umarım ciddi bir şey değildir, offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 suan veterinerdeyim serum bagladilar küçük yakisikliya. birazdan kuveze alinacak :( Kanli ishal baslangicindaymis. gece farkedip solugu burada almak zaman acisindan bize cok buyuk avantaj sagliyor dedi veteriner. %80 sansi oldugunu ekledi. Tecrubeli pati sahipleri ne der acaba ? Kurtulma sansi denildigi gibi yuksek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 erken müdahale her hastalıkta önemli, vakit kaybetmeyerek iyi yapmışsın . şimdiden geçmiş olsun, umarım ufaklık en kısa zamanda düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sabır diliyorum ya husky.. ne çektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://imgur.com/lyMvHYK.jpg Kuveze aldilar durum simdilik iyi kusmayi birakti. bize sans dileyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar