karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 kimseyle alakam yokda laf sokmaya gerek kalmamis gibi
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 laf soktukça dahada sıvıyo daha eğlenceli.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 son 1 aydır fln dikkatimi çekti bu herif 10 lafından 9u fail 1 tanesi neyse kaçtım.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aslında 1 failleyip 9 kere kaçması lazımda denklemi oturtamamış.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sipeyskeyk said: Olm kim debeleniyor lan, bir halinize bakın sffsdsaa . Neyse, kaçtım, şimdilik. Bye. f5 i kirdin
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 futbol bölümünde takım kavgası yüzünden mi çıktı olay ? linç etmişsiniz adamı
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sevgili sipeys. Bak gerçekten de o fotoğrafı gönderirken ne düşündüğünü biliyorum. THY'de sadece "yeşil" gazetelerin değil, diğer görüşleri savunan gazetelerin de dağıtıldığını göstermek için o fotoğrafı çekmişsin. Anlıyorum. Gerçekten. Arada Radikal dahi var.(İnsanların kürtçü gazetesi diye yıllardır yaftalamış olduğu gazete.) Ama insan arada bir fail olabiliyor hacı. Yani insanız şurda. Efsanevi paragraflar arşivinde hemen herkesin fail olduğu farklı yazılar var. (Şu sıralar noyansamak üzerinden döner oldu gerçi.) Niyetini anlıyorum ama fail olmuş hacı. Gerçekten. Bir defa ölmüş birini dirilterek fail olmuşluğum dahi var. Gerek yok. "Fail olmuşum asdfg" de geç. İzmir'e de hoşgeldin. 2 gün önce gelseydin "kutuplara mı geldim lan bu ne soğuk" deme ihtimalin vardı gerçi.
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ama o bağlamaya gelip gene "kimin yancısısınız, sizi kenara save ettim ilerde laf çakıcam, ben fail olmadım" gibi içeriklerle yazmaya devam edicek adam.
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şuraya eskaza hissiyatli bir vatandaş denk gelse, paticik intihara bile götürebilir adamı.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 adamı paticik dövmüş lan bu nasıl bir ortam asdasda. başlığın ana konusuna yönelik bir lafım yok ama paticiği ilk defa bir konuda tek vücut olmuş olarak gördüm, şaşırdım. 1-2 yancı gelmiş ama bakmış sonu yok gibi, sessizce sislerde yok olmuşlar asdasd.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 adam artık gold bile vermiyor vurmayın
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/842/epicthread.gif
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Aceace said: Sevgili sipeys. Bak gerçekten de o fotoğrafı gönderirken ne düşündüğünü biliyorum. THY'de sadece "yeşil" gazetelerin değil, diğer görüşleri savunan gazetelerin de dağıtıldığını göstermek için o fotoğrafı çekmişsin. Anlıyorum. Gerçekten. Arada Radikal dahi var.(İnsanların kürtçü gazetesi diye yıllardır yaftalamış olduğu gazete.) Ama insan arada bir fail olabiliyor hacı. Yani insanız şurda. Efsanevi paragraflar arşivinde hemen herkesin fail olduğu farklı yazılar var. (Şu sıralar noyansamak üzerinden döner oldu gerçi.) Niyetini anlıyorum ama fail olmuş hacı. Gerçekten. Bir defa ölmüş birini dirilterek fail olmuşluğum dahi var. Gerek yok. "Fail olmuşum asdfg" de geç. İzmir'e de hoşgeldin. 2 gün önce gelseydin "kutuplara mı geldim lan bu ne soğuk" deme ihtimalin vardı gerçi.Aaaa insan. Hoşbulduk :)
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Cetintas pelin çifte bağladı Seque nin de gizli derdi varmıs speysle
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sipeyskeyk said: Şu her topicte laf sokmaya yeltenip yetemeyen noobların ağIzlarında köpükle saldırması çok iyi lan, harbi eğleniyorum. Boşuna uğraşmayın ama ;) Topiği,(nickini açıkça yazarak) birine laf sokmak için gecenin dibinde heyecanla açıp, laf sokmayı bile başaramayan ve herkesin eğlenmesine neden olan biri için ironik bir mesaj olmuş. Bu hareket ve tavırlarla gelen tepkilerin olumlu olmaması pek şaşırtıcı değil.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 copry said: Ask,Havaalanindaki gazeteleri gorunce aklina gelmesidir. ahaha
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Drama yaşanmış burada ama 11 sayfa okuyamam. Özet gecenize panpilitolar.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Spark kıskandım lan bana bu kadar kin duymuyorsun
Öne çıkan mesajlar