BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 İş bankası sanal kartımla üyeliğimi yenileyemiyorum. Kara listeye falan mı almıştır banka acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Enpara ile yenile, %50 indirim kazan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Facebook hesabımla açmıştım hesabımı şimdi Facebook hesabımı iptal etmek istiyorum ama böyle bir şans vermiyor saolsun. Dün dondurdum Facebook hesabımı bu gün Spotifyı kullanamayınca fark ettim. Aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Holy said: Enpara ile yenile, %50 indirim kazan! Enpara'da kampanya bitti diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Holy said: Enpara ile yenile, %50 indirim kazan! malesef deezer'a var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Siz halen paramı veriyorsunuz müzik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ya ne edecektik ? Araba da cok iyi oluyor,acip dinliyorum istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Çabukify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Masticore said: Holy said: Enpara ile yenile, %50 indirim kazan! malesef deezer'a var Enpara kampanyası devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben hala bedava premium kullanıyorum lan, neredeyse yıl oldu:) bu arada sizde de mobilde bağlanırken yavaşlama başladı mı? spotify i açıyorum, "no internet connection" diyor 2-3 dk sonra düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bana daha fenasi oldu, internet baglantim olmadigi zaman program acilmiyor artik. gunasiri premium var/yok diye check ediyor sanirim netten. edemedigi zaman da acilmiyor heralde. bu arada premium'u kesfet zimbirtisi yaptim diger mail adresimle, 3 ay aldim 1 ay parasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben aylık ödemeye almıştım, kartın süresi bitti yenisi geldi, hala eskisi kayıtlı sistemde, para çekemiyor ama premium bozulmadı. arada sırada "kardeş sanırım sen para ödemiyorsun ama?" diyor, ok e basıyorum, premium devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sizinkiler benim faturama yansıyor galiba. heriflere bak sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 O halt badana oluyor. Servisle işe gelmem 15 dk sürüyor Spotifyın bağlanması 5 dk alıyor. Çileden çıkarıyor her sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 eskiden yoktu ya böyle bir şey, download ettiklerimi dinliyorum o sırada ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yok o bir süre sonra gidiyor beleş dinlemek biyere kadar yani premium kapatıyorlar bana da oldu aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ShadowFax said: Masticore said: Holy said: Enpara ile yenile, %50 indirim kazan! malesef deezer'a var Enpara kampanyası devam ediyor nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kampanya var abi enpara kartınızın bilgilerini girin spotify için parayı ordan çeksin işte bidahaki aya 5 lirayı geri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 enpara'nın sitesinde goremiyorum da. geri verecegini nasıl garanti edicez, vermezse nasıl itiraz edicez vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 aynen ben de baktım yok sitede yok bana geliyor ama çok ilginç, bi ara vardı da kaldırdılar mı acaba ben de 2 ay once falan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 2014'te vardı, 2015'te bitti diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 mail at veya ara abi bankayı, dönerler hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bingildak said: ben hala bedava premium kullanıyorum lan, neredeyse yıl oldu:) bu arada sizde de mobilde bağlanırken yavaşlama başladı mı? spotify i açıyorum, "no internet connection" diyor 2-3 dk sonra düzeliyor. kullanıcı adını verebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 toggie said: 2014'te vardı, 2015'te bitti diye biliyorum. diğer diye geçiyo bak bu spotify yazmıyo. steam'de steam yazıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar