sostizm Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Genelde devam eder gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Xenus said: rıdvanın beyin.dll error verdi G.O: Fatih Terimin 9 maç cezası onandı. rıdvan: 7 maç cezası. rıdvan: 7+2... onceden verilen 2 maclik cezasi vardi terimin ertelenmisti, bu cezalarla birlestirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 http://g1301.hizliresim.com/15/w/jgfpd.png Geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 serjuhan said: Yekta yetemedi abi takıma. Yekta iyi değildi yani. Özetleri izledim asist güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 fenn said: 3-1 bitebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 eternal banlensin belki gs puan kaybeder. adamin totemleri direk ters tepiyor arkadas. yazma bilae olmuyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sabrinin futbol zekasi burakinkinden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 harbiden haftaya gaziantep macında hiçbişey yazmıcam.. başlıga maç öncesi ve maç boyunca.. bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 DeathLord said: Bu sezon en cok puan kaybettigimiz güne bu sezon hic mac kazanamadigimiz hakem olan Bülent Yildirim verilmis. Gecen hafta FB-Eskisehir macini yöneten sahis. Federasyon totem bile yapmaya basladi artik celme takabilmek icin yazik. salla , boşuna dert etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Drogba gol krallığına aday olucak bikaç hafta daha olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 fenn said: fenn said: 3-1 bitebilir şu nedir ya ahsdufha 8-4 bitebilir de yazarsın, bitmezse de "zaten bitebilir, yazmıştım bitecek yazmamıştım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 karaktersiz said: sabrinin futbol zekasi burakinkinden fazla Az daha zeki olsa fener de kalırdı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Evet gerçekten izledim ve Hamit ile Yekta'yı hücumda çok yetersiz buldum. Bu kadar açık oynayan bir takıma karşı bile hücumda zayıf kaldılar. Defansif yönlerine lafım yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 drogbanin istatistik nasil oldu ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Gs nin 100, golü attı arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Melo iyi oldu mu zıplıyor takım. Hele bide kritik pozisyonlar sonrası taraftarı ateşlemiyo mu, bayılıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Çok kıskanıyorum lan. https://pbs.twimg.com/media/BIPV_TOCMAA6_9C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 kiskanma kadikoye de gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Korkuyorum ben aquila. Ciddiyim 3 puanı getiren golü atıp klasikleşen sevinci (kolları yana açıp sallaması ve ardından dizlerinin üzerinde kayıp tribüne selamı çakması) yaparsa bünyem kaldırmaz. :( http://img.photobucket.com/albums/v502/Mimi_Lee/Chelsea/Drogba-celebrating.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 korkunun ecele faydasi yok panpa, siyah aslan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BIPHrNWCQAA4mGy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Fenerliler fln çok şanslı lan. Dünya gözüyle drogba, sneijder fln görüyor adamlar. Kaytla maytla datmin olunmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 antipatikleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar