Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caka Kafe

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
unuttum yazmayı.

mekan çok samimi, sevimli. beilow güler yüzlü kibar nazik 10 numara insan. çok harika bi yemek yaptı doyurdu beni. saatlerce oturdum ıtıtıtı diye kovmadı da.

gidin. gittirin.
Mesaj tarihi:
ben de ramazandan once gitmistim. cok guzel bi makarna ve mucver yedim. hem cok lezzetliydi hem de fiyati da cok uygundu. fazla uygundu hatta.

turistler falan o mucveri yiyince akillari duruyodur bu arada.
Mesaj tarihi:

Teşekkürler :)

Bugün İstanbul Life Guide Turist haritamızda ki reklamımızda çıktı. Hava alanında, otellerde dağıtılan bedava rehber. Ön haritada tepede reklamımız umarım iyi olur :)

Mesaj tarihi:
Abi, o kadar ülke gezdim şu haritaların üzerindeki mekanlardan hep uzak durdum kazıklarlar diye.

Gerçi turistler o kafada olmuyor genelde, biz Türkiye'de güvenmemeyi öğrenerek başlıyoruz hayata.
Mesaj tarihi:
O haritada ki en ucuz dükkan benim büyük ihtimalle. Pera hotel 3 amigos leb-i derya filan var hep . Bu reklamıda gezi direnişinde yardımcı olduğumuz bir abimiz yardımcı oldu :)
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

Teşekkürler :)

Bugün İstanbul Life Guide Turist haritamızda ki reklamımızda çıktı. Hava alanında, otellerde dağıtılan bedava rehber. Ön haritada tepede reklamımız umarım iyi olur :)

tebrikler kaan
  • Yeni Oluştur...