Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ardeth said: 8-10 yumurta ne abi napıyosunuz =( bari istatistik tutun ilerde verirsiniz bilim adamlarına bakın işte yumurta kolesterol yapmıyor fuck you diye kolestrol için sarısını ayırıyorlar sadece beyazını yiyorlar. ama ben ikisinide yiyom 5 tane sabah tereyağına kırarım. içine sucuk,jambon,peynir ne varsa hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Gıda olarak alınan kolesterol hücre içi kolesterolü arttırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ardeth said: 8-10 yumurta ne abi napıyosunuz =( bari istatistik tutun ilerde verirsiniz bilim adamlarına bakın işte yumurta kolesterol yapmıyor fuck you diye abi gerçekten yapmıyor, yıllardır yiyorum yumurta son 8 aydır günde8-10 tane yiyorum ki 3-4 tanesi tam sarısıyla birlikte hayvansal gıdalar kiloyla gidiyor zaten, geçen hafta kan testi ve idrar testi yaptırmıştım kolestrol normalın baya altı cıkmıstı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ha ama ben deli gibi antreman yapıyorum yiyip yiyip yattıktan sonra abi kolestrolden öldüm diye gelmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 fiziksel antreman önemli. annemin antepte bir yerlerde çok garip bir dayısı var avlanıyo falan sürekli kuyruk yağlarını löpür löpür yutuyor. diyodu ki ormana çıkıp ava mava gitmezsem evde oturursam kolesterol tavan yapıyor yoksa en ufak bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 jager sen 10 tane sarı yıyorsan bundan sonra bende 10 tane yıycem senden fazla yoruyorum kendımı emınım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ne kadar eminsin abi ben hergün çift antreman yapıyorum :D off gün 2 haftada 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 az topaklanan protein ( tercihen izole) müsli ya da mısır gevreği ve süt. proteini kaşıkla koyun. üstüne musli, üstünede sütü dökün kaşıklayın yiyin mamake. pasta gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yorulmak dedim, benim belki bünyem zayıf senin 2 antremanda yaptığının yarısını yapıp yoruluyorum adhasudsd güzel çevirdimde işin aslı 8-12 spordayım ondan demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 çift antremanı düşünemiyor tabi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 kahvaltımı koyayım ben de. sabahları acıkmadığım için böyle bir yöntem buldum. hayvan gibi kalorili kilo aldırıcı. 150 ml süt. 1 ya da yarım muz. 1 scoop gainer. 2 tam yumurta. 1-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi. yarım su bardağı kadar yulaf. biraz ceviz. şeykleyip içiyorum. tadında sıkıntı olmuyor zaten gainer, muz falan derken. 800 kalori var minimum. protein falan da 40 kadar falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 jagerin az yukarıda atom bombası var onu dene ondada oranı abartırsan epey bi kalori var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Yumurtayı çiğ mi yiyorsunuz? Böyle çizgi filmlerdeki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yok çiğ sağlıklı değil, akşam ve öglen buharda pişirerek yiyorum, sabahları soğan, biber, peynir ve pastırmayla birlikte omlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 baya güzelinden pişiriyorum hatta pişince proteini daha fazla ortaya çıkıyormuş gibi bişi hatırladım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ohşş pastırmalı yumurta yeahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 axedice said: Yumurtayı çiğ mi yiyorsunuz? Böyle çizgi filmlerdeki gibi? ben çiğ yiyorum işte. sabahları çok iştahsız olduğumdan anca gainerla karıştırıp içebiliyorum. yoksa sağlıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Noyzura said: psikolojim bozuldu dondurma yiyorum paso. litrelik dondurma alıp için nesquick cornflakes koyuyorum biraz eritip kocaman bir kab içinde karıştırıp kaşık kaşık yiyorum . kesmesse 2 magnum patlatıyorum. kurtarın beni.. yürüdüğüm yol yol değil. nesquik gevreği bağımlılık yaptı. kurtulamıyorum. her akşam bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 O gevreklerde hep glikoz şurubu var yemeyin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Kilo kilo dondurma ben de yiyorum. Özellikle Häagen Dazs bir harikaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ayfon said: Kilo kilo dondurma ben de yiyorum. Özellikle Häagen Dazs bir harikaaaa yakınlarda bulamıyorum ondan. yıllarca mal gibi algida takıldım. evelsi gün paticikten öğrendiğim atatürk orman çiftliğini denedim tüm dünyam değişti. dün algida aldım ve tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çocukken yurtdışına çıkacak olmama en çok sevindiğim şey högın dasz yiyebilecek olmamdı doğrusu istanbulda bu yeni markalar fresco mu ne onlar da fena değil günlük ürün falan organik. lezzet olarak högın dasz değil ama yemesi daha keyifli. ultra light gibi otur 500 gr ağırlık yapıp baymıyor tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Wolas said: protein tozu kullanmayan yandaş bulurmuyum diye bi heves zorluyorum :D benim o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sipeyskeyk said: bakire kanı yarasa yüreği toz haline getirilmiş unicorn boynuzu mikserden geçirip 10-15 dakika buzdolabında bekletip içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar