reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Goering said: patch yok, momentum 4 galibiyetten sonra calisti: iki mac yaptim ilkinde ilk 20 dk'da 4 gol yedim, 6-2 bitti. 3 tane pozisyonda kaleci bosa cikti, veya adamin attigi pasi forvete geri yolladi diger macta adam 2 pozisyona girdi, biri kornere cikti gol oldu, digerini huzurlarinizda paylasiyorum... http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PS3/opnyreyes/2014/video/175432247 allah belasini versin momentumun, son oynadigim adamla 100 mac yapsam 100'unu de kazanirim... opnyreyes senmiymissin yau, bende diyom listemde tanimadigim adamlar var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 reyou said: Aiko said: gel h2h yapalım oynuyosan, kazanan başlığın sahibi olsun hatirlatirim, ona gore :) aldiysan oyunu gel bakam h2h e, alirim anahtarini dsfsdf ben hazırım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Goering said: Legendlerden 10 tanesinin statları: http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fut-legends-ratings?utm_campaign=fifa14-social-na-eas-tw-tw-legendsratings-42-31&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=fifa14-social-na-eas-tw-tw-legendsratings-42-31 Official next-gen trailer: +1000 yeni animasyon, 3 boyutlu seyirciler vs. http://www.youtube.com/watch?v=5HhL8eXSy7A iksbazda olcakmış sadece pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Aiko said: reyou said: Aiko said: gel h2h yapalım oynuyosan, kazanan başlığın sahibi olsun hatirlatirim, ona gore :) aldiysan oyunu gel bakam h2h e, alirim anahtarini dsfsdf ben hazırım ! ekledinmi ps3 den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 reyou said: bide konuyu acan arkadas, seninlede unvan macimiz var, ekle bakem; aytekbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 peç gelmemiş galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 fifa15 i bekle abi sen dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 peç alamayan red'in dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ekside turnuva ayarladim maclar yapiliyor, patide turnuva isi yas olacagindan hic o ise girismiyom sdfsdf yalniz en sonunda pati karmasi vs eksi karmasi maci ayarlanabilir, maksat kavga ciksin ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bugun de gelmedi. olm başka oyun oynamıyorum napim. tek eğlencemiz fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hala havadan toplara mı ağlıyosun red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 he ya. bi de adam seçemiyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Havadan toplara ben de ağlıyorum , hele üçgen ara pas olayı ile saçma sapan pozisyon bulmalar yok mu ? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kazanınca bile keyif almıyorum şuan oyundan. hele rakibe ilk golü atarsan adam ondan sonra full kanattan dümdüz koşu orta kafa gol kasıyor ya da l1 üçgen spamlıyor ya tutarsa diye. onu bırak bende sırf bu yuzden kornerlerde orta yapmıyorum artık. kanattan da atak yapmıyorum sfds. baya can sıkıcı çünkü. ibneler oyunu bozmuş ya bi düzeltemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 rooney ronaldo neymar falan olan adamlari yenmek kadar guzel tek sey ayni adamlari coop yenmek Kornerden kafa golune cozum bulamayacaklar, CB'ler zaten kocaman bit de +80 strength +80 headingle her zaman savunulmuyorlar Kanattan kafa golu yememenin tek yolu orta yaptirmamak, diger turlu orta kesiyor adamlar erken orta / 0'dan orta / yerden orta.. varyasyonu cok, ben daha cok kalecilerin malliklarini fixlesinler istiyorum Zaten FUT komple broken: +270 statli silver orta saha var oyunda, altin rareden daha iyi stat toplami olarak. biri 84 rating digeri 74.. hani wonderkid fln da degil.. Fifa 14'un tek guzel yani menuleri inanilmaz hizlandirmalari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 menuler mi hızlı? bildiğin lag var, özellikle formation ekranında 1 2 saniye gecikme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Pes 2013 ten sonra tovbe etmistim, fifa 2014 le yeniden futbol oyununa donsem mi diye dusunurken, yazilari okuyunca dogru karar vermisim sanirim. pes teki sacmaliklarin varvasyonlari fifada da var gibi. Fix i patchi gelsinde, oynayacak futbol oyunu yol piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hala peç yok. ulan xbox'a gelmiş bize niye yok. ps4 çıkana kadar götürür dedik peç gelmedi diye oyunu açmıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 geldi pec yau aglama artik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 gelmiş hakkaten. denedim düzelmiş gibi sanki. oyun baya oynanabilir olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dün online da attığım gol http://www.easports.com/media/play/video/176357645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 peçten sonra çaresizler ortaya çıktı iyice sdfdsfds 2-3 saattir oynuyorum. ne barçalar ne munihlere yazık oldu lan. o yediğim bütün orta kafa gol , uzun pas spam gollerin hırsını çıkardım namussuzlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Patch dediğin v 1.3 mü ? Ben de diyorum ki , 3 sezondur DIV 6 'da kıvranırken , Div 3' e güle oynaya seri halde nasıl çıktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tournament kupasi kazanamadim daha div 2-3 gediklisiyim.. Kafa golleri azaldi, asirtma golu atip asirtma golu yemeye basladim fazla fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Aşırtma goller baya arttı eski Fifa'lara göre. Kafa golleri biraz daha azalmış ama eskisine göre çok yine bence. Hala olması gerekenden çok. Bir de havadan ara pas , bazı oyuncularda devamlı tehlike yaratıyor. Adamı bile görmeden , çapraza at , kanat elemanı hızlıysa , bir şekilde alıveriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar