Crawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://l1304.hizliresim.com/18/h/m39px.jpg acayip sinirlendim bak şimdi bir daha okuyunca. Nasıl bir insan bu adam ya. Nasıl bir profile sahip? Evli mi? Bekar mı? Çoluğu çocuğu yok mu? Yaşı kaç? Yani nasıl bu kadar dangalak olunabiliyor anlam veremiyorum. Akp kafası da değil bu başka bir varlık.. sinirden ellerim titriyor çift mesaj oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 göt yalamanın bir başka örneği sırf yalakaları sabun yapsak belki bir yere geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 -Crawler- said: http://l1304.hizliresim.com/18/h/m39px.jpg acayip sinirlendim bak şimdi bir daha okuyunca. Nasıl bir insan bu adam ya. Nasıl bir profile sahip? Evli mi? Bekar mı? Çoluğu çocuğu yok mu? Yaşı kaç? Yani nasıl bu kadar dangalak olunabiliyor anlam veremiyorum. Akp kafası da değil bu başka bir varlık.. sinirden ellerim titriyor çift mesaj oldu. yok yav gayet akp kafası bence euh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Türkiye'nin %50'si bu kafa yapısında o zaman. Yapacak bir şey yok. Ülkeyi derhal terk etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 60 70 böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 terk edin 100% olsun, herkes rahatlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 İmkan olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 turkiyeden daha les ulkelere kacis kolaydir, onlari deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bayağı zekice bir hamleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 "görüyorum ki çaresizligi hiç tatmamışsınız hayatınızda" sabahtan beri oturdu mideme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Normal biri yapsa cahil hödük dersin de adam bakan lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 aquila said: turkiyeden daha les ulkelere kacis kolaydir, onlari deneyin. örnek ver desem veremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bir tane aklı başında bakan göster son 300 yılda. İsmail Cem hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 fede said: aquila said: turkiyeden daha les ulkelere kacis kolaydir, onlari deneyin. örnek ver desem veremezsin kurdistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 daha kurulmadı sayılmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 -Crawler- said: http://l1304.hizliresim.com/18/h/m39px.jpg insanlıktan nasibini alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 said: görüyorum ki çaresizligi hiç tatmamışsınız hayatınızda Şu cidden çok kötü. Nasıl kötü oldum şunu duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 aktiftablet said: Normal biri yapsa cahil hödük dersin de adam bakan lan! abi sen bakanları ne sanıyodun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Octavarium said: -Crawler- said: http://l1304.hizliresim.com/18/h/m39px.jpg insanlıktan nasibini alamamış bu adamı öldürürüm net.vicdan azabı duymam bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 gercek muslumanligi turkiyede de bulamadik malesef lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bayraktar'dan çarpıcı savunma: ''Dikkat ettiyseniz o genç kızımız parayı geri getirdiğinde saymadan geri aldım. Benim vatandaşıma güvenim tam...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 lutfen bu gercek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu gerçek değildir lan dimi lutfen biri değil desin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 zaytung, herif cebinden düşürme demiş daha beter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DarKRideR said: Bayraktar'dan çarpıcı savunma: ''Dikkat ettiyseniz o genç kızımız parayı geri getirdiğinde saymadan geri aldım. Benim vatandaşıma güvenim tam...'' abi çok güldüm ama şaka değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar