bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 mantıklı annesi zaten 3 aya kalmadan yenilerini yapacak, she doesnt mind. (sütten* kesildikten sonra tabii ki de, eğer ayaklanır ve sokağa alışırsa eve alınmasını tavsiye etmiyorum şahsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 küçükken alınca sıkıntı olmuyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Abi annesi doesnt mind da, yavrunun kendisi hiç mi psikolojik sorun yaşamıyor annesinden ayrıldığı için? Sokağa alışmaması için, sütten kesilmeden önce alın, biberonla falan verin diyorlar. Bu konudaki görüşlerinizi de öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 alışmaz abi sokağa 1-2 haftada hemen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 iki tane kedim var şu anve ikisini de sütten kesildikten baya bi sonra aldım sokaktan. hiç bi sorun yaşamadım ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi sütten kesilmemiş hayvan hiçbir şeye alışmaz zaten, şuursuzluğun dibinde oluyor. annesinden ayırmanın en dramatik etkisi evde uyurken rüyasında annesinin memesinden süt içtiğini göreceksin, elleriyle hareketi yapıp ağzını şapırtacak uykuda bu kadar. o kadar tatlı ki acıma değil "iyi ki almışım lan, gebertirim seni sevmekten" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sokaktan bende şimdiye kadar 5 tane kedi aldım hepsi öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 benim şu an 2 kedimde sokaktan alınma kısırlaştırırsan hiçbir problemin olmaz ama açık cam olmayacak evde bunu göz önünde bulundurarak al. ben sineklik taktırdım ama yine de ben odada değilken pencereleri tam açmıyorum*. üstten açıyorum havalanıyor oda gayet güzel, kediler de sorun yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yok ya ben eskiden 5. katta yaşıyordum. bütün pencereler ve balkon kapıları açık olurdu tüm yaz. o zamanlar tek kedi vardı hiç kaçmaya falan çalışmadı. şimdi 2. kat ve iki kedi var ve burda da sorun yok hiç. öyle bi aşağı atlayayım yada dışarı kaçayım durumu yaşanmadı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kedilere hiç belli olmaz abi doğduğumdan beri evde hep kedi oldu, kedinin "yapmaz" diyeceğim hiçbir şey yoktur. benim kedilerimden biri balkondan yan daireye geçip ara kata atlamıştı 6 ay önce. bulana kadar ömrümden gitti. aklım çıkıyor şimdi pencereye yaklaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 said: sineklik plastiği geçtim metalini bile delip geçiyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 nasıl kediniz var arkadaşım sizin. gayet balkon duvarının üzerine yatıp dışarıyı izliyor benim kediler sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://imageshack.us/a/img593/9320/fot0084.jpg ^ ekmek the devourer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Aluriel said: nasıl kediniz var arkadaşım sizin. gayet balkon duvarının üzerine yatıp dışarıyı izliyor benim kediler sakin sakin kuş falan kovalamıyor mu?arkadaşın kedisi 6. kattan atladı kuşun peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 O biraz aptalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sinek ve kuş varsa en sakin kedinin bile camdan atlama riski var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 deadwoll said: Haftasonu evde oluyorum, 9-5 çalışmazsam da aç kalırız beraber. Abi bayramda seyranda 1 haftalik 10 gunluk tatillerde ne yapican peki ? Yani kedi almak yerine kendini disari at daha mutlu olursun cidden. Hayvan minciklayasin varsa kedisi olan arkadasina git ya da parkta sokakta mincikla. Bir degil iki degil 5 tane kedimiz vardi zamaninda ev arkadasimizla. Hic birini de hayvan alalim diyerek almadik ustelik, olmek uzereyken kurtardik. Ona ragmen durum su anlattigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Norak said: http://imageshack.us/a/img593/9320/fot0084.jpg ^ ekmek the devourer Oha tipe gel. Sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 burada cok kus var abi ve yukarda dedigim gibi kedinin yapmayacagi sey yoktur. 10 yil hic disari bile bakmaz, ertesi gun kalkar kusun arkasindan bosluga atlar. benim sineklikleri gerinirken esnettiler zaten ama amac yasak oldugunu animsatmak onlara. ben odadayken aciyorum sonuna kadar gidip bakiyorlar sadece teli gore gore atlayamazlar, saskinlar ama o kadar degiller :) annemle yasarken 11. kattaydik, 2 tane kedimiz tel olmasina ragmen asagi atladi. yillarca o evde yasamalarina ragmen. benimki yapmaz diye bir sey yok, kedi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 benim cadilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 @Di, abi uzun tatillerde muhtemelen ailemi gormeye giderim. O durumda da yanimda gelir velet. Eger tatile gidecek olursam da bizim hocalardan biri illaki bakar 4 5 gun. Zaten kedi besleyen 4 5 kisi var benim bolumde bile eheh. Ki o tip seyler senede 1 2 olur maksimum. Bu arada kedicik geliyor haziranda. Annesinden ayrilmaya hazirmis artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bünyamin ve Benjamin ailemize katıldı. NOT: İmdat, pire! İMDAK, PİRELER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Hani foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Dün akşam kedicik geldi, yalnız kız arkadaşım 6 haftalık başka bir kediyi kapmış getirmiş :) ufaklık dünya tatlısı. Gündüz uyuduğundan mütevelli gece uyumadı pek, mır mır mır yapınca gittim salonda beraber yattım (gerçi o benim yüzüme yattı) Bir de dün heyecandan anahtarı kapıda unutmuşuz, şerefsizin biri de alıp gitmiş; sabah çilingire tüm kilitleri değiştirtmek zorunda kaldım. Ama olsun, çok güzel bir duygu evimi paylaşan bir arkadaş olması. (Fotolar gelecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yeni sanıp sokaktan al diyecektim ama geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar