Biliminsani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Lanza'nın bilim dünyasını ikiye bölen şok iddiasını dayandırdığı nokta ise bilim ve felsefeyi buluşturuyor. Lanza, ölümün insanlar için bir yok oluş değil, sınırsız sayıda Evren içerisinde bir diğerine geçiş olarak tanımlıyor. Bu geçiş senaryolarının hiçbirinde ise bugün anladığımız anlamda bir ölüm gerçekleşmiyor sadece enerji şekil değiştiriyor. Lanza, insan bedeninin zaman içerisinde işlevini yitiriyor olmasının "Ben kimim?" diye sorma becerisini gösteren yanımız ile aynı şey olmadığını iddia ediyor. Lanza'ya göre insan beyninde bulunan enerji kaynağı, bedenin ölümü ile birlikte yok olmuyor. Doğadan enerjinin asla ölmediği veya yok edilemediği gerçeğinden yola çıkan Lanza, bu enerjinin bizi biz yapan en önemli öğe olduğunu ve bedenin ölümünden sonra varlığını sürdürdüğünü iddia ediyor. Zaman ve uzay kavramlarının aslında bizim bazı şeyleri tanımlayabilmek için uydurduğumuz kavramlar olduğunu da söyleyen Lanza, bahsettiği ölümsüzlüğün bizim anladığımız anlamdaki zaman içerisinde bir son olmadığını, bu zaman kavramı dışında var olmaya devam etmek olduğunu da söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Anladım Anladım Bak ikisindede anladığım net şekilde belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ama alttakinde aklında hala bi kaç soru işareti varmış gibi. üsttekinde ise anladım lan kes der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Avatar ı yeni izlemis robert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi bilim adamı ne salak bi titr ya ne demek bilim adamı bin tane titr i olan bi sektör zaten profesörü var mühendisi var araştırmacısı var onu geçtim hangi bilimin admaı kimya mı biyoloji mi nedir bu adam kim lan bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bonepart ın isyanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu adam bilim yapmamış ki felsefe yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 welcome tooo 2010 yada 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 E işte enerji yok olmuyor başka bir evrende vukuu buluyor dediği olay cennet cehennem. Biri şu bilim adamına herhangi bir din anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bildiğin "sadece" konuşmuş. Felsefeciler kaç bin senedir aynı şeyi yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yeni bişey bulmuş gibi sevinip aciklamamı yapmiş lan heaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bir cicegin bedenine yuruyeceksin, sonra o cicege bir ari konacak o ari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 boş boş konusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 BonePART said: abi bilim adamı ne salak bi titr ya ne demek bilim adamı bin tane titr i olan bi sektör zaten profesörü var mühendisi var araştırmacısı var onu geçtim hangi bilimin admaı kimya mı biyoloji mi nedir bu adam kim lan bu herif abi tesekkur ederim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 E = m c^2 olduğuna göre. Öldük diyelim. 1,5 kilo kemiksiz beyin var. kütlesini bulmak için 9,81 e bölsek, 1,7 kilokütle olsun. j = kg x [299792458(meter/saniye)]^2 olur. burada kütleyi yerine koyarsak 1,7 x ans = 1,5728838 x 10^17 joule yapıyor. bu da 4,469x10^4 GWh lik bir enerji demek. yani eğer bu doğru ise beynimiz enerjiye dönüşse ortaya korkunç bir enerji çıkıyor bilim insanı. tabi bütün bu hesaplamalar senin kafaya hitap edeyim diye beynin çürüdüğü, esasen aradaki elektriksel iletişimin bambaşka şeylere dayandığı ve şu aciz vücudumuzun beyin kısmında 20 wattlık bir elektrik akımı dolaştığı gerçeği göz ardı edilerek yapılmıştır. ama sen yukarıdaki gibi düşünüp ÖLDÜKTEN SONRA GÜNEŞER ATAR YAPSAM GİDER ÇEKEMEDEN İRMİK HELVASI YAPARIM ONU ÖYLE BİR ENERJİK VAR BENDE diyebilirsin. güzel şeyler bunlar. aslında ben bir ara böyle bir masaüstü düşünmüştüm. tüm oyuncular bilinç sahibi saf enerji kütlelerinden oluşuyorlar ve bütün olay consume ve drain üzerine kurulu. ama oynatacak adam bulamadım. dünyaya gelmeye çalışırken avatar falan kullanıyordun. fiziksel olarak iletişime geçmek için molekülleri titreştirmen gerekiyordu. sana dua edilmesi ile yayılan manyetik alan değişimleri ile beslenebiliyordun falan. bulamadım oynatacak kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ALLAH VAR böyle yazı mı olur lan... sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Şimdi dinci siteler Allah varmış diye bu yazıyı kanıt olarak defalarca koyacaklar ve evrimi yok sayacaklar olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yeni bir din yaratmaya çalışıyor muhtemelen cennet ve cehenneme inanamayacak kadar bilimci fakat yine de ölünce sonsuza dek yok olmaktan korkanlar arasında popüler olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 reenkarnasyonda buna benzer bir felsefe üzerine dayanıyor sanırsam,çok da yeni bir din anlayaşı olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 gözlerim bold oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar