sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 senin cevabını yukarda verdim ben skywalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Münferittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 skywalkr said: Ben milli piyango bilet satıcısıyım diyelim, elimde 100 tane bilet var ve satmaya çalışıyorum, bu gece de piyango çekilişi olacak olsun. Elimdeki 100 biletten 70'ini satmışım, 30 bilet elimde kalmış. Büyük ikramiye çekilince elimde patlayan biletleri kontrol ettim ve büyük ikramiyenin bu biletlerden birine çıktığını farkettim. Bu durumda nolur ? :) O parayı alabilir miyim yoksa çekilişten hemen önce biletleri bir yere teslim etmek mi gerekiyor. sen milli piyango bileti satıcısı ol, elinde kalan biletlere büyük ikramiye çıkmış olsun...her türlü o parayı alırsın, merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 skywalkr said: Ben milli piyango bilet satıcısıyım diyelim, elimde 100 tane bilet var ve satmaya çalışıyorum, bu gece de piyango çekilişi olacak olsun. Elimdeki 100 biletten 70'ini satmışım, 30 bilet elimde kalmış. Büyük ikramiye çekilince elimde patlayan biletleri kontrol ettim ve büyük ikramiyenin bu biletlerden birine çıktığını farkettim. Bu durumda nolur ? :) O parayı alabilir miyim yoksa çekilişten hemen önce biletleri bir yere teslim etmek mi gerekiyor. tahminim teslim yönünde. daha doğrusu çekilişten önce teslim etmezsen elinde patladığı yönünde diyeyim, yani parasını ödemen gerekiyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yenimahallenin altında yatır varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 o yüzden okunmuş kuponları gidip oraya yatırıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 arkasından hiç denetleyeni yokken ve elektronik ortamda babalar gibi bedava hile yapmak varken, o parayı niye bıraksınlar ki. kesinlikle rigged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 AHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kendime güldüm bu arada, yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 çekilmeden önce teslim ediliyor elde kalan biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 skywalkr said: Ben milli piyango bilet satıcısıyım diyelim, elimde 100 tane bilet var ve satmaya çalışıyorum, bu gece de piyango çekilişi olacak olsun. Elimdeki 100 biletten 70'ini satmışım, 30 bilet elimde kalmış. Büyük ikramiye çekilince elimde patlayan biletleri kontrol ettim ve büyük ikramiyenin bu biletlerden birine çıktığını farkettim. Bu durumda nolur ? :) O parayı alabilir miyim yoksa çekilişten hemen önce biletleri bir yere teslim etmek mi gerekiyor. Cekilisten önce ellerinde kalan biletleri iade ediyorlar parasi karsiliginda. Eger iade etmezlerse bütün o biletleri satin almis oluyorlar dolayisiyla ikramiyeleri de alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 O en son ikramiyenin çıktığı büfeden biz hep alıyoruz da daha hayrına 6'yı geçtim 3 tane sayının aynı kolondan çıkmışlığı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ankaraliyim antalyada yasiyorum cankayada bi kisim akraba yenimahallede digerleri var. intihar mi ediyim napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 skywalkr said: Ben milli piyango bilet satıcısıyım diyelim, elimde 100 tane bilet var ve satmaya çalışıyorum, bu gece de piyango çekilişi olacak olsun. Elimdeki 100 biletten 70'ini satmışım, 30 bilet elimde kalmış. Büyük ikramiye çekilince elimde patlayan biletleri kontrol ettim ve büyük ikramiyenin bu biletlerden birine çıktığını farkettim. Bu durumda nolur ? :) O parayı alabilir miyim yoksa çekilişten hemen önce biletleri bir yere teslim etmek mi gerekiyor. bildiğim kadarıyla çekilişten önce iade etmen gerekiyo biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi şimdiye kadar 3000 kargo mal sattık bunun 200 tanesi yenimahalleyedir. bişi var orda anlamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Denizfeneri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mille said: ankaraliyim antalyada yasiyorum cankayada bi kisim akraba yenimahallede digerleri var. intihar mi ediyim napiyim Muhtemelen birileri birilerine para kazandirmanin legal yolunu bulmus.yenimahallenin 90%i sizden olsa fark etmez o birilerinin para kazandirdigi birilerinden olmadiktan sonra. Rahat ol.ne intihari gozum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Phoenixlin said: O en son ikramiyenin çıktığı büfeden biz hep alıyoruz da daha hayrına 6'yı geçtim 3 tane sayının aynı kolondan çıkmışlığı yok :( mille'ye yazdiklarim senin icin de gecerli kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 soyle bisey var ama ankaranin ceyreginden fazlasi yenimahalle icine giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 toplar titresimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar