arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gold dupe vanish bug alterac valleyde summon bossların takılması al saydım 3 tane temiz bug. ben 3 tane sayabiliyorsam kötü hafızamla, sam 20 tane sayar dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi moba'nın tasarımı kökten yanlış, bunun nedeni rts üzerine kurulu mod kökeni olması. değişmesi lazım tasarımın stand alone haline gelirken, mantık facia: - pvp oyunu ama pve ile geçiyor çoğu - pve kısmı hem sıkıcı hem absürd, VURMA LA SON HİTİ VUR EKSPİ GAP - pvp tamamen düşmanı orantısız bir güçle ezebilme/tek yakalama üzerine, bu olmuyorsa GAÇ LA GAÇ FEEDLEME bu keyifli bir pvp değil, böyle tam bir abomination gameplay. dengeli bir ortam yok, oyunun odak noktaları yanlış ayarlı, tam bir keçiboynuzu gameplay. oynayanları yargıladığım düşünülmesin ama tür tam bir facia. hiç girmek istediğim bir konu değildi çünkü forum gene ayaklanır muhtemelen "ANNE DEDİ, MOBA DEDİ" diye. sc2 apayrı bir konu zaten çok konuşuldu ama die-hard'lara grafik update verme kafasıyla duke nukem forever geliştirme sürecinden çıka çıka o çıkması tam gerge'nin tarif ettiği olay. sequel'ler ne çekiyorsa bundan çekiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi tamamda mmorpg bu yane rakibi olarak mesela bug mevzunda singlela karsılastıramassın baska mmorpglerle karsılastırman lazım ki gold dupe olayıda 1 haftada cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mobalar baya kötü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ekmek said: Wow nasıl bugliydi ya benim oynadığım en temiz oyundu sanırım. Ciddi soruyorum 2 3 tane bug sayar mısın? 3,5 yıl oynadım, oyunu bırakırken HALA fear/scream yiyip battleground'un altına kilometrelerce düşüyordum. reckoning bug üzerine kuruluydu ve bunu 1,5 yıl düzeltemediler, en sonunda düzeltmek yerine tümden sildiler talent'ı, yerine başka bişi uydurdular. daha gider de yazamayacam heh en çarpıcı ikisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bu arada değinmeden edemeyeceğim http://forum.paticik.com/read.php?43,1678133,page=1 hani wow'a en kötü demiş ya sam =) parasının cidden karşılığını alamadığı için rank 14 olmuş oynayıp ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sam said: - pvp oyunu ama pve ile geçiyor çoğu pve dediğin kısım oyunun temeli aslında pvp değil temeli. oyunun temeli ölmeden olabildiğince kasmak. çok iyi hero öldürerek oyun kaznaılmıyo. bi hero 200 gold veriyo bi grup creepde 200 gold veriyo. birini oyunda 3 kez öldürüyosun dieri 30 saniyede bir cıkıyo. - pve kısmı hem sıkıcı hem absürd, VURMA LA SON HİTİ VUR EKSPİ GAP deny yapmıyosan last hit yapmıyosan streatejik avantaj kaybediyosun cunku. sen lanei ilerlettikçe tehlike alıyorsun. last hit ve deny yaparak hem karşı tarafı baltalıyosun hemde kendin güvende tower altında kasıyosun. - pvp tamamen düşmanı orantısız bir güçle ezebilme/tek yakalama üzerine, bu olmuyorsa GAÇ LA GAÇ FEEDLEME orantısız güç değil dengeli mantıklı takım pickleme üstüne oyun. sen karşı takıma bakmadan direk hero picklersen senin counterını alıp seni ezmeleri çok normal. zaten oyunun competetive tarafında all pick deil captains mode var bu sebeble. pickler ve counter pickler için. bu keyifli bir pvp değil, böyle tam bir abomination gameplay. dengeli bir ortam yok, oyunun odak noktaları yanlış ayarlı, tam bir keçiboynuzu gameplay. oynayanları yargıladığım düşünülmesin ama tür tam bir facia. sence keyifli değil. bence keyifli. dengeli olmayan ortam su anda dunyada en cok izlenen 1 ve 3 numaralı oyunlar ( 2 nolu sc2) hiç girmek istediğim bir konu değildi çünkü forum gene ayaklanır muhtemelen "ANNE DEDİ, MOBA DEDİ" diye. yok canım ne ayaklancam. ben eğleniyorum. yoksa dota 2in yolliyim gel bizim oyunlara gir kufrede kufrede oynuyoruz güle güle tsden. yani zaten multi oynun mantıgı "yankı attıgın hooka sokiyim" demek bence. sc2 apayrı bir konu zaten çok konuşuldu ama die-hard'lara grafik update verme kafasıyla duke nukem forever geliştirme sürecinden çıka çıka o çıkması tam gerge'nin tarif ettiği olay. sequel'ler ne çekiyorsa bundan çekiyor zaten. sc2 bekleneni vermedi denebilir. onda haklı olabilirsin. ama bence multiside direk hır syaptırcak kadar eğlenceli izlemeside. hatta bence izlemesi en zevkli e-sport su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Suark said: bu arada değinmeden edemeyeceğim http://forum.paticik.com/read.php?43,1678133,page=1 hani wow'a en kötü demiş ya sam =) parasının cidden karşılığını alamadığı için rank 14 olmuş oynayıp ehehe YA OYUN ÇOK KÖTÜ AMA ARKADAŞLAR VAR O YÜZDEN OYNADIM 3.5 SENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gerge'nin tanımına göre öyle suark, yazdım dikkat ettiysen. 3,5 yıl = 15$ x 42 = 630$ oyun + exp = 100$ 730$ verip karşılığında aldığım buysa evet en kötü oyun. abi bone, nedenini niyesini anlatıyorsun iyi güzel de ben "neden böyle niye böyle" demiyorum, "tasarım yanlış" diyorum. yanlış tasarımın neticesinde doğan olaylar bunlar hep. mobları kaldırırsın, lvl almayı kaldırırsın, o zaman hakiki moba lafını hakedecek bir oyun çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ability effect ler (instance yada effect over time / diminishing) ilk yilinda adam gibi calismadi. ilk expansion la fix ettiklerini zannettiler bu sefer de class dengeleri mevcut "dengesiz" halinden daha da dengesiz hale geldi, oyuncu affalladi. Bug lar vardi, hala var ama o kadar spam combatta oturup math hesabi yapmayinca belli olmuyor, fix de etmeye ugrasmiyorlar. Sam in bahsettigi mevzu bu, Bug lar konusunda. Surekli talent sisteminin degismesi, class balance gelmesi ise tamamen, benim acimdan, blizzard in mevcut oyuncu lari kayip etmemek icin uydurdugu bir bahane. Perfect balance i bulmak icin hic bir zaman ugrasmadilar, mekanik degistikce player exp. dramatik olarak degisti. Yeni player larin katilmasinin yaninda, eskilerede "yeni" oyun/karakter oynadiklarini hissettirmeyi amacladirlar. Bence en kotu (triple a) oyunlar listesinde ilk 10 a girmez wow ama bir sonraki mmo projeleri (codename: Titan ?) bu kafayla maintain edilirse kesinlikle girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 10 tane yazıp ömür tüketmek istemiyorum. 3 tane yazacağım. Gözümde en kötüler. 1- Dragon Age 2 Mükemmel bir oyuna alakasız spastik bir devam oyunu. Bu seriye yapılan muamele dünyasının en büyük kayıplarındandır. 2- EYE: Divine Cybermancy Bok gibi bir oyun diye kısaca özetleyeyim. 3- Omerta Kendi kendine monopoly oynamak gibi diye tanımlamıştı birisi, aynen öyle. Rakip mafya koymayı unutmuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sam said: gerge'nin tanımına göre öyle suark, yazdım dikkat ettiysen. 3,5 yıl = 15$ x 42 = 630$ oyun + exp = 100$ 730$ verip karşılığında aldığım buysa evet en kötü oyun. peki bişi sorcam, madem oyun kötüydü nie 3.5 yıl oynadı ki? yoksa sadece gergenin şeyini çürütmek için miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi mmo gibi bi platformda perfect balance diye bişi olmaz cunku abi mumkun değil 9 mu 10 mu ne class var hepsini birbirine karsı 1 vs 1 2 vs 2 3 vs 3 5 vs 5 massive vs massive dengeleyemessin anca marjinleri azaltırsın normalide bu daoc yaparken adamlar mesela söz verişyoı verdikleri söz ne classlar mirror olmucak bu mevzu cunku soz verilcek kadar saglam zor bi mevzu varsa dengeli mmorpg soleyin onu oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 balance olayı salakça ve oyunların ağzına sıçan bişey. hiç hiç üzerine uğraşılmamalı zaten. blizz ondan kaybetti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 3,5 yıl oynadım, çünkü kaede'nin dalga geçtiği üzere arkadaşlar. zaten oyuna başlama nedenim arkadaşlardı tamamen, yoksa guild wars alıp onu oynayacaktım, wow'a dokunmayı bile düşünmüyordum. 2,5-3 yıl aktif oynadım, sonra arkadaşların çoğu sunucu değiştirince bırakmak istedim. doggy ve gallarn ile arena takımımız var diye 6 ay filan daha öyle sırf arena için girdim çıktım. sonra da bıraktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Abi 3.5 yıl kısa süre değil ama sadece arkadaş ısrarı ile oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 BonePART said: abi mmo gibi bi platformda perfect balance diye bişi olmaz cunku abi mumkun değil 9 mu 10 mu ne class var hepsini birbirine karsı 1 vs 1 2 vs 2 3 vs 3 5 vs 5 massive vs massive dengeleyemessin anca marjinleri azaltırsın normalide bu daoc yaparken adamlar mesela söz verişyoı verdikleri söz ne classlar mirror olmucak bu mevzu cunku soz verilcek kadar saglam zor bi mevzu varsa dengeli mmorpg soleyin onu oynayalım Perfect balance varmidir, bencede yoktur. Gercek dunyada "perfect' kavrami zaten olamaz, perfection effort vardir ama. Bunu amaclamadilar, demek istedigim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ben pve oyuncusu olarak yeterince dengeli buluyordum pvpcileri bilemem tabi ama cılgın arena ve bg oyuncusu oldugu goz onune alınırsa bence fena değildi pvp dengeside proları bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ya dengeli olmasın abi zaten, bütün classlar aşağı yukarı aynıydır en son bıraktığımda lol farklılık iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konu döndü, dolaştı gene WoW'a geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 reampage said: Abi 3.5 yıl kısa süre değil ama sadece arkadaş ısrarı ile oynamak için ısrarla oynamadım, arkadaş muhabbeti hatırına diyorum. son 6 ayda işte yarı arkadaş nazı yarı arkadaş muhabbeti. onlara sorun anlatsınlar nasıl hergün saydırırdım bilizort'a. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bende son 1 yılımı raid yaptığım insanlar raid yapmaya devam etmekte ısrar ediyorlar diye oynadım bir gün tak etti sildim gitti. wotlk zamanı. Vanilla zamanından pişman değilim valla. Sonrası için evet para tuzağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sosyal baskı çok etkili MMORPGlarda. WOW'u ben de aynı şekilde yıllarca bırakamadım. Bıraktıktan birkaç hafta sonra da hiç aramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bide sen GM felan kastın yani hatırladığım kadarı ile, eh illa bi şekilde bi yönünü beyenmişsin ki o kadar zaman gerektiren bi title için mücadele etmişssin yani. O sadece ben oynadın mı en hardcore neyse onu oynarım demek değil. Vanilla dışında verdiğin paralar evet belki dediğin gibi ama o dönem için wow hak etti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 planescape ultima online medieval serisi warcraft serisi HOMM I-II-II dota age of empires serisi red alert serisi civilization serisi baldurs gate serisi http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120421232630/ultradragonball/images/8/82/TrollFaceForm2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar