axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Xaenin said: ALO OYUN KAÇ JİGABAYT? Tam bir kürt. Keje kürdistan ipleri banlıymış sen oynayamazsın. BİJİBİJİBİJİBİJİBİJİBİJİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KUZİKERİ KARIPARA BIJMIKİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sen oynuyor musun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bisey oynadigi yok onun, her yerde cikintilik yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Aldım ama bi kenarda yatıyor, fps sorunu var. Yazın makina alınca başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bir tur verin de binelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Last Friday we were watching and filming an in-game event on the EU server. The purpose of this was to get footage for a video, and to measure performance. We estimate around 400 players in the general area, including those who were not participating in the event. The performance did not leave us satisfied, but we did get very useful information, some of which made it into this patch, specifically the client crash fixes. This is a first of many steps, we're also working on several other findings as well to fixed in the days to come. geçen cuma size anlattığım olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dreagloth said: Bir tur verin de binelim abi bir tur verelim de inan bana bi tur ile hiç beğeneceğin bir oyun değil yani sandbox kafası olduğu için biraz zaman geçirip, karakterini içselleştirip güzel bir anın olmassa beğenmessin olacağı şey şu girersin benim karakterle bi interface e bakarsın( ki interface i baya başarsız) böle bi gezinirsin etrafta falan bi ağaç kesersin. gidiim bi mob kesiim dersin sonra orada aptal aptal koşan goblinleri kesersin falan ki PVE dandik bu oyunda animasyonlar efektler böle kaliteli değil. bu ne dersin çıkarsın :) yani öle albenisi olan bir oyun değil zaten graifkleriyle tasarımı ile. ha pcimde çalışıo mu die bakacam diosan ok vereyim ben sana şifremi gir bak :) ama oyunu o şekilde judge etme, bak şükrü girdi bok gibi oyun dedi çıktı hehe Kİ mesela dün akşam girdim ben oyunda kimse yoktu bizim tayfadan benim de gidip maden kazasım gelmedi, tek başıma da safe zonedan çıkarsam ölürüm die oyundan çıktım oynamadım ama bi gün önce 10 saat oynadık falan. öle bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 güzel insanlar oynuyor gibi bu oyunu. yoksa hayallerdeki swg benzeri mmo BU MU ??????** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 değil ya, swg oynamadım da craftingi vs çok iyimiş galiba swgnin bunun craftingin de über bir şey yok mat alıp raft ediosun, UO gibi yani, özel über bir yanı yok. ama oyundaki herşey craft ediliyor, yani asla bi yerden zırh vs satın almiosun ha moblardan düşüo zırh parçası kılıç kalkan vs de onlar en basic, asla böle über bir zırh düşmüo. onların matlerini toplayıp yeterli skill var ise bir de para yapiosun(workbench, ve anvil kullanma parası, advanced oldukça ürün daha çok para veriosun) ama sonuçta bir kesilmene bakıyor o item, sonra gidiyor elinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2j2bIY-W8VQ bakın şu güzel bir pvp videosu böle tanıdıkla ventten vs oynadığında böle aksiyonlara girmek her anlık yaşanan olay ondan sonra lootlama keyfi var. oyun bu şekilde . Uo gibi yani hadi abi naapalım? şuraya gidip pvp aranalım falna şeklinde geçio veya şuraya gidip şu yaratıkları keselim. o sırada adamlar gelio pvp dönüo bu şekilde. endgame i de işte clanlar arası siege savaşı. onun dışnda tek başınayken de resource topla, crafting kas vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bugün de yalan oldu heralde oyun. patch'i download etmesi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mortis said: oyun bu şekilde . Uo gibi yani hadi abi naapalım? şuraya gidip pvp aranalım falna şeklinde geçio veya şuraya gidip şu yaratıkları keselim. o sırada adamlar gelio pvp dönüo bu şekilde. Yıllar geçti ama "top var, elf var, spread oluyorsun"dan bi adım öteye gidemedi mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o oyun o sekil, bu oyun su sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ehhueheu hadi gel burak bak ben de pc alacam yeni yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 biri şuraya oyun patladı yazmıştır diye her seferinde okuyorum ama öyle canım çekiyor ki 20 fps ile oynatacaksınız sonunda :) min grafiklerle şehirde 20 fps aldım action a girsem 0 lanırdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yok öle olmuo ben de min grafiklerde şehirde 20 falna aliom aksiyonu doğada bayırda yapiosun gayet oynuosun 4v4 vs ise tabi siege e giremessin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 content patchmiş gibi dosya indiriyoruz bir bakıyorsun 4 satırlık patch notes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 arcane said: content patchmiş gibi dosya indiriyoruz bir bakıyorsun 4 satırlık patch notes. Aynen, bu arada oyun sardı mı ne? Grupla oynanınca çok zevkli!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bingildak said: Last Friday we were watching and filming an in-game event on the EU server. The purpose of this was to get footage for a video, and to measure performance. We estimate around 400 players in the general area, including those who were not participating in the event. The performance did not leave us satisfied, but we did get very useful information, some of which made it into this patch, specifically the client crash fixes. This is a first of many steps, we're also working on several other findings as well to fixed in the days to come. geçen cuma size anlattığım olay. nerde bu video? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 denalir said: arcane said: content patchmiş gibi dosya indiriyoruz bir bakıyorsun 4 satırlık patch notes. Aynen, bu arada oyun sardı mı ne? Grupla oynanınca çok zevkli!! abi zaten oyunu böle tek başına grind yaparken craft yaparken ventten oynıcan bir de bol bol toparlanaıp aksiyona gidecne bir de üzerine lootla dönersen 10 numara oyun :) onun dışıdna tek başına takılınca kesin bayarsın bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 oyunun en büyük sorunu mortisin mikrofonunun bozuk olması das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 arkadas, anlat anlat bitiremediniz, hayir gidip alicam, oyun iyi de ciksa kotu de ciksa, sap gibi gene kendi kendime kalicam, brit banka cekicem karakteri sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 zorla aldırdınız sonra zorla sattırdınız, bida mı alsam acaba. totalde 12 euro zararda oluyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar