Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pasaporta kayit vol 1k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soru su;

pasaporta kayit icin bi sure limiti var mi? 2012 de telefon kaydedildi pasaporta, 15 gun sonra da yurtdisina cikilacak yine. Bu cikis giris icin de kayit yaptirabilir miyim, yoksa arada belirli bi sure opmasi gerekiyo mu?
Mesaj tarihi:
Olay şöyle
Telefonu Türkiye sınırlarında turkcell avea vodafon vsvs ile çalıştırdığın anda kayıt süren başlıyor telefonu işletmek için. Yaklaşık 1 hafta içerisinde telefonu kayıt ettirmezsen kilitleniyor. Ama yurtdışına çıktıgında kullanmanda bir sıkıntı yok.
Telefonu kayıt ettirip yurtiçi kullanımı için gereken ise pasaportun üzerinde son 1 ay içerisinde giriş damgası olması.
Ve 1 kere bu amaçla kullanılan pasaport 1 sene boyunca tekrar kullanılamıyor.
Mesaj tarihi:
1sene mi 2sene mi bu
1 yilsa kotarabilir de, 2 yilsa i-ih

Ev arkadasimin telefonu kilitlendi de, abim de is icin yurt disina gidecek, onum pasaporta kayit ettiririz dedim ama gecen yil kuzen kayit ettirmis onun pasaporta. 1 yilsa halledicez
Mesaj tarihi:
yurt disina cikmis ve en az 3 gun yurt disinda kalmis birinin pasaportuna tr ye girisi itibariyle 1 ay icerisinde 1 adet telefon kaydettirelebilir ve 2 sene icerisinde baska bir telefon kaydettiremez o pasaport sahibi
Mesaj tarihi:
bana da birisi aynen bu açıdan açıklamıştı zaten. başkasının pasaporta yazdırma, isterse sildirebiliyor diye.

ama doğruluğundan emin değilim X kişinin yalancısıyım yani
Mesaj tarihi:
soru sorma sırası bende. haziran 2011de telefon kaydettirmiştim pasaportuma. şimdi bi tane daha kaydettirmek istiyorum. haziranı mı beklemeliyim yoksa takvim yılına göre yaptırabilir miyim kayıt ??
  • Yeni Oluştur...