SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Soru su; pasaporta kayit icin bi sure limiti var mi? 2012 de telefon kaydedildi pasaporta, 15 gun sonra da yurtdisina cikilacak yine. Bu cikis giris icin de kayit yaptirabilir miyim, yoksa arada belirli bi sure opmasi gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1 kere kaydedildiyse bir daha sorun olmaz aynı telefonda. yeni telefon alırsanda 1 ay içinde sanırım kaydettirmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Olay şöyle Telefonu Türkiye sınırlarında turkcell avea vodafon vsvs ile çalıştırdığın anda kayıt süren başlıyor telefonu işletmek için. Yaklaşık 1 hafta içerisinde telefonu kayıt ettirmezsen kilitleniyor. Ama yurtdışına çıktıgında kullanmanda bir sıkıntı yok. Telefonu kayıt ettirip yurtiçi kullanımı için gereken ise pasaportun üzerinde son 1 ay içerisinde giriş damgası olması. Ve 1 kere bu amaçla kullanılan pasaport 1 sene boyunca tekrar kullanılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Absolut bu bilgilerden emin misin abi? Bana yanlış geldi de. hım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1sene mi 2sene mi bu 1 yilsa kotarabilir de, 2 yilsa i-ih Ev arkadasimin telefonu kilitlendi de, abim de is icin yurt disina gidecek, onum pasaporta kayit ettiririz dedim ama gecen yil kuzen kayit ettirmis onun pasaporta. 1 yilsa halledicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ben 2 senede bir cihaz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2 sene çünkü o yüzden sordum Abso'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2 sene o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yurt disina cikmis ve en az 3 gun yurt disinda kalmis birinin pasaportuna tr ye girisi itibariyle 1 ay icerisinde 1 adet telefon kaydettirelebilir ve 2 sene icerisinde baska bir telefon kaydettiremez o pasaport sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 evet...arkadaşlar doğru söylüyorlar. absolut,1 sene değil,2 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Başka pasaport bulacak o zaman, kısmfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hayır yahu 2 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2 sene demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 önceki telefonu sildirip onun yerine yenisi yazdırılabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 2 seneymiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sabonis said: önceki telefonu sildirip onun yerine yenisi yazdırılabiliyor sanırım. şu ciddiyse tanımadık birinden pasaport kaydı almak sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bana da birisi aynen bu açıdan açıklamıştı zaten. başkasının pasaporta yazdırma, isterse sildirebiliyor diye. ama doğruluğundan emin değilim X kişinin yalancısıyım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Adıma kayıtlı telefon çalındı vs diyip sildirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 anlaşıldı milletin niye bu kadar rahat bu hakkı sattığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Pasaport demişken, seneye yeşil pasaportu hakediyorum, ver elini yurtdışı zaa :) Harç da yok, hususi pasaport ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 soru sorma sırası bende. haziran 2011de telefon kaydettirmiştim pasaportuma. şimdi bi tane daha kaydettirmek istiyorum. haziranı mı beklemeliyim yoksa takvim yılına göre yaptırabilir miyim kayıt ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Haziran ayında son 1 ay içerisinde yurtdışından giriş damgası olması lazım ayrıca elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 peeeh olmadı bu. peki şimdi kayıt yaptırmaya kalksam hiç mi yapamam yoksa eskisinin kaydı mı düşer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar