Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aşk falan değil affection olsa olsa.

benim de ruh hastası bi kız arkadaşım vardı lisedeyken. dışardan baktığında beni deli gibi seviyormuş, bensiz yaşayamazmış gibi bir havası vardı. obsessive derecede kafayı takmıştı bana.

halbuki sadece ruhundaki hastalığı ve zihnindeki sapmaları beslemek için ihtiyaç duyuyordu bana, aşk ile alakası falan yoktu. farkında da değildi tabii bunun.

neyse özetle affet ama şutla gitsin. ketamini kıs bi de kardeş, atların bile bünyesi kaldırmıyor. prolonged use tehlikeli çok. there are other ways
Mesaj tarihi:
piramitten yörüngeye girmeyelim de, git sporunu yap 8 packini cıkar, modelliğini yap falan, eger zaten yaptıgın şeyler yüzünden kendini sucladıgını yada kendine kızdıgını,olmaması gereken tavizler verdiğini düşünüyorsan bişeyleri gözden gecirme zamanın gelmiştir
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

gittiğim en son astral projection da ortam çok leş gelmişti demek ki daha iyileri mevcut

yok ya astral projection organiasyonlarını psy trance alkültürü ile alakasız kişiler yapıyor. facebook kullanıyorsan şu grupları takip et oradan istanbuldaki partilere akarsın

Mind Manifest Project

Techno Shamans

Psy Events Istanbul

event girişlerinde herhangi bir sorun yaşarsan patiden Noyan'ın arkadaşıyım de B)-
Mesaj tarihi:
HellPatrol_ said:

zaten o kitleye kendimi de sokuyorum da düşünüyorum şuan bir insan ne raddeye kadar yükselip bu derece yazabilir diye başarılı (kimlik kontrolü baslar birazdan )tuzluda çektiği oluyor :)

facebooktan bir kimlik kontrolü geldi =)

"Selam, senin kimliğini kullanarak, takıldığım forumda özel hayatıyla (hayatınla?) ilgili yazan bir arkadaş var. Sen olmayabilirsin diye ses edeyim dedim. İlgilenirsen sen de bir ses ediver bana, linkleyeyim." said:

benim ve kafam boş yani =) bong çaksam direk lol ve ya war thunder falan oyuna kadardım ;D
Mesaj tarihi:
emanet2 said:

bu aşk falan değil affection olsa olsa.

benim de ruh hastası bi kız arkadaşım vardı lisedeyken. dışardan baktığında beni deli gibi seviyormuş, bensiz yaşayamazmış gibi bir havası vardı. obsessive derecede kafayı takmıştı bana.

halbuki sadece ruhundaki hastalığı ve zihnindeki sapmaları beslemek için ihtiyaç duyuyordu bana, aşk ile alakası falan yoktu. farkında da değildi tabii bunun.

neyse özetle affet ama şutla gitsin. ketamini kıs bi de kardeş, atların bile bünyesi kaldırmıyor. prolonged use tehlikeli çok. there are other ways

Haklısın bende sana benzer düşünüyorum aşk böyle birşey değil ama bazı insanlar tüm içinde çözmekten kaçtığı sorunları üstüne atıp hıncını çıkaracak bir eşe ihtiyaç duyarlar. Bende böyle ilişkilerden kaçınıyorum .

Keta konusuna gelirsek de John Cunningham Lilly 50 yaşından sonra neredeyse 40 sene kullandı. Zaten atlar için olan birşey değil , atlar için değil insanlar için yapıldıda likid zaman interneti gibi birşey ne desem boş ama zaten hiç bir şeyi fazla kullanmıyorum son bir yıldır.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

valla evlendik barklandık ve eşimin sevdiği tür değil ama sağol takip edeyim yine de =)

giderseniz istanbulda gece klübü dekorlar , tipler tam freak show ama onun yerine hatunuda alıp yaz tatili niyetine yazın tree of life'a gidin . Hem türklerden çok yabancılar var hemde tam layığıyla bir festival oluyor hiç bir leşiliği olmadığı doğa içinde çok güzel .

https://www.facebook.com/events/387337097986176/?fref=ts
Mesaj tarihi:
Ninja said:

Host luk 30 yas kadar var sonrasi pek tercih edilmez.

24 eylülde 30 olucam. Ama boyum uzun olduğu için hostluk yerine profesyonel modelliği rahatça yapabilir miyim japonyada? duyduğuma göre japonyada farklı ülkelerden gelen modeller gözleri çekik olmadığı için çok iyi işler alabiliyormuş.
Mesaj tarihi:
o kızda bir gariplik vardı zaten. ne taraftan bakarsam bakayım seksi gelmiyordu kız. meğer bir manyak yaşıyormuş içinde. twitter hesabına baktım da hiç ayrılmış bir kız tribi yok twitlerde falan. sade istanbul'a taşınmış tamamen.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Keta konusuna gelirsek de John Cunningham Lilly 50 yaşından sonra neredeyse 40 sene kullandı. Zaten atlar için olan birşey değil , atlar için değil insanlar için yapıldıda likid zaman interneti gibi birşey ne desem boş ama zaten hiç bir şeyi fazla kullanmıyorum son bir yıldır.

o mantıkla william burroughs da hayatının büyük bölümü peynirciydi ama 80 küsur yaşında öldü :)

demek istediğim dmt, lsa vs gibi sacrament'lar varken keta biraz daha ineffective. herkesin kendi yolu tabii saygı duyarım o ayrı.
Mesaj tarihi:
emanet2 said:

Noyzura said:

o mantıkla william burroughs da hayatının büyük bölümü peynirciydi ama 80 küsur yaşında öldü :)

demek istediğim dmt, lsa vs gibi sacrament'lar varken keta biraz daha ineffective. herkesin kendi yolu tabii saygı duyarım o ayrı.

karşılaştırma yapmak istemiyorum dmt ve lsa da üzerinde çalışma yapmak için çok harika şeyler ki onlarla da haşır neşir olurum ama weapon of choice'um keta. ama multi class kastım çok rahat 3'lü , 5'li ve hatta 8'li kombinasyonlar içinde kendi mind statelerimin ustası olarak delirmeden varlığımı sürdürüyorum ilginç deneyimler içerisinnde.
Mesaj tarihi:
Killer said:

7. sayfada geldim yazmaya

ben yalarım

Diyen yok mu?

ayrıca niye fake bu hesap noldu çakmajesusa kas yapıyodu en son

çok istiyorsan sana da muzlu nutellalı adana dürüm yaparım yersin böyle nutellalar eline akar yalarsın falan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...