Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 SOREN said: Noyzura, sana kız mı yok? sevgi ve zamanla oluşan düşkünlük bambaşka ya. çok sık sevgili yapan biri değilim insanları böyle saçma sapan kaybetmek koyuyor adama.
spompas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hastanede hastaya kaba davranmak yok dediler hastalar doktor döver oldu kadın hakları mor catı dediler kadınlar erkekleri dövmeye başladı çatçat 2 tane yımğğna susardınız otururdunuz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: sevgi ve zamanla oluşan düşkünlük bambaşka ya. çok doğru yalnız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu adam beni etkisi altına almaya başladı lan, müridi olacağım galiba.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ah hadi ama dostum, şimdi kocaman bir bardak süt iç de kendine gel.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Senden mürit olmaz saçma sapan konuşma.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 anlatim iyi, kurgu guzel, eline saglik kardes. simdi kizi ara, gorusun, break up sex, sonra tekme.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ginaly said: ah hadi ama dostum, şimdi kocaman bir bardak süt iç de kendine gel. evden çıkarken kitaplarımla birlikte bir paket kruvasanı da aldım. en yakın dostuma gittim. eve girer girmez süt var mı ? Diye sordum. neyseki varmış içtim.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi bu nasil bir konu okurken gulmekten gozumden yas geldi zor tutuyorum kendimi yerlere aticam. bir insan evladi ya bir insan evladi foruma "o memeleri hic yalayasim gelmemisti" diye cumle iceren bir wall of text atip bu wall of textin ciddiye alinmasini nasil bekleyebilir ya ahahaha of geberdim paticik sen nelere gebesin ya
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ahısdasjdhsaadsdlk adam çok iyi abi.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 imamizer said: http://i.imgur.com/Z695u.gif ahhahahaha
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hemen burada sevgilinin çıplak fotograflarını paylaşarak intikam almalısın. abi südyende para taşımak nedir? iğrenç bir karaktermiş, bu yeterli bence ayrılmak için.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kiz bildigin ruh hastasiymis. bi meme emicem diye focuslaninca insan farkedemiyo tabi. bir de sutyende para tasimak nedir lol
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: Bu adam beni etkisi altına almaya başladı lan, müridi olacağım galiba. Xaenin said: Senden mürit olmaz saçma sapan konuşma. sipeyskeyk said: İstersem ve çalışırsam olurum herkesin kendisinin ustası olacağı ve rankler olmaksızın kişisel içsel sevgi ve saygı seviyelerinin olacağı bir sistem üzerine çalışıyorum. O sistem ki hepimizin içini parçalayan tüm sorunların ilacı olabilecek bir sistem.. bunu ancak birlikte başarabiliriz.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi sutyende para tasimak ayri efsane zaten cingenlik resmen
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Black_Hand said: hemen burada sevgilinin çıplak fotograflarını paylaşarak intikam almalısın. abi südyende para taşımak nedir? iğrenç bir karaktermiş, bu yeterli bence ayrılmak için. Bence çok acımasız olur ama malesef haketmiş :/
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sadece 6 ayda mı bu seviyeye geldin ? btw madalyaya 3 kala 4999 da bırakıcam forumu
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ardeth said: abi bu nasil bir konu okurken gulmekten gozumden yas geldi zor tutuyorum kendimi yerlere aticam. bir insan evladi ya bir insan evladi foruma "o memeleri hic yalayasim gelmemisti" diye cumle iceren bir wall of text atip bu wall of textin ciddiye alinmasini nasil bekleyebilir ya ahahaha of geberdim paticik sen nelere gebesin ya paticikte takılmamı yasaklamıştı. accountumu stalklıyordu eğer bir post daha atarsan seninle asla konuşmam demişti . Bende post atamıyordum ama sadece özel mesajlarla foruma dahil olup okuyordum. Paticiği okurken bazen benimde gülmekten gözümden yaşlar gelirken bana "neye gülüyorsun " diye sorduğunda başka şeylere bakıp gülüyormuş gibi yapıyordum. böyle yaşıyordum ve çok zordu..
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 paticikte onuruna acilan konuyu da gordu mu hahahahah
Öne çıkan mesajlar