BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Kimseyi çaarmadım ki ne çaarcam. Axe dice trollun kokusuna geliyo zaten eauea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hayır trolleri beslemeyelim diyeceğim sen de aç kalacaksın arada bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 balonunu patlattığım sen niye geldin? adamlar negzel tartışıyordu kendi aralarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben anlamadım bir resim daha pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 oyun fail başlamış olabilir, hiç fund da edilemeyecek olabilir. ama topicini batırmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 emanet2 said: pussy misiniz bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet2 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 nordlydian said: balonunu patlattığım sen niye geldin? adamlar negzel tartışıyordu kendi aralarında... ultimatr zamanında da okuyordum burayı, her gördüğün balonu yeni zannedip atlama öyle "35cm/M/ank" kalitesizliğinde saldırı olduğunda dayanamıyorum. adamın her postunun işler güçler referansı olması bambaşka bir olay zaten. neyse ucuzluğa yeteri kadar prim verdim bugün. ekmek kızacak topici piç ettik diye http://moesucks.files.wordpress.com/2011/10/nothing-to-do-here.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Neden mala bagladiniz simdi anlamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Valla hacım ben de anlamadım. Adama "tanımadığın kişiye niye lan diye hitap ediyorsun" tadında ince bir espri yaptık, ortalık acayip insanlarla doldu. Neyse. Çoluk çocuk evde aç. Benim de uğraşacak halim yok. Arkadaşlar bununla idare ediversin artık uyku saatleri gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Exodous said: Ben en son ilkokulda hiç tanımadğım birine lan diye hetap etmiştim haklısınız. Kusura bakmayın. Theridone said: http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aquila said: kisaymissin. offff aqu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aquila said: BonePART said: Bide abi PvP currency ile ticaret ne demek. Al sana 3 NAMUS 5 GURUR bunla 7 tane VATANSEVERLİK al gel mi dicen? ahuahauhsudhfa Hay ağzına sıçayım ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 gel gel sic, bacagima da ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ağzına sıçmışsınız konunun ya, banlasanıza şu konuyla alakasız post atanlar + warhammerı beğenmeyen zevksizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 +1 WAR ı beğenmeyenlere kesin ban lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Exodous said: Ben en son ilkokulda hiç tanımadğım birine lan diye hetap etmiştim haklısınız. Kusura bakmayın. ulan internette bile saygı bekliyorsunuz ya, Duke reyizde bile bu kadar ego yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 E sen de haklısın lan. Küçükken anne baba basar küfürü döver. Abi döver, abla döver. Biraz büyüyüp sokağa çıkınca oradaki abiler küfür edip döver. Sonra ilkokul, orta, lise derken bir temiz de öğretmenler döver. İşe gidersin beceriksizlikten her allahın günü patron söver. Ondan sonra da gel burada başkalarına saygı göster değil mi güzel kardeşim. Ne diyeyim. Klavye arkasına geçince He man edasıyla sen de bas küfürü, her türlü hakareti. Hadi koçum kim tutar seni. Edit: İnsan bu kadar ezilince de doğal olarak lan kelimesi de sevgi sözcüğü gibi kalıyor sizin lugatinizde. Öptüm yanaklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Salak salak karakter tespitleri yapmayın ya. Bilgiler derli toplu olsun diye topic açtım iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 muz yiyorum çünkü antrenman öncesinde sağlam enerji veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ABİ BAK GENE SAYFA BAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ne var olm sayfa başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 çok denk geliyor, bence piyango'ya gireyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sayfa başında muz yiyen deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 niye piç ettiniz ki başlığı adam ne güzel bilgi paylaşmak amaçlı açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar